Přejít na výpis diskuzí
Nový Command & Conquer chce získat zpátky staré hráče
10.5.2013 | Adam Homola
41 příspěvků
-
mě spíše štve že jsem se regnul a čekám na link ke stažení , furt nic nechodí , spamový koš nic nemá , tak nevím nevím , hrál to někdo z vás ? hrál jsem C&C TA i NfS World , jako je to o penězích ale i bez nich se ty hry dají slušně hrát
-
Zase kecy... Samotný F2P model už v podstatě dává najevo že tady se necílí na veterány...
Přitom po nich nechceme nic jiného než několik vyrovnaných jednotek, pořádný zoom (ten by tam ani nemusel být vůbec... kdo z vás když se věnoval v bitvě potřeboval vidět detaily nějaké jednotky? Celej ten zoom je nesmysl, dřív jsme to nepotřebovaly, tak proč to tam cpou...)
Jinak co to odstranění starání a starostí s těžbou má být jako co? Vždyť napadání těžby byla součást strategie, tím naprosto redukují možnosti útoku. Kolikrát když jsem např. v Tiberian Sun (společně s RA2 asi to nejlepší co série přinesla) potkal nějakého hráče, který byl evidentně lepší než já, tak právě odříznutí od finančních zdrojů ho donutilo jednat a hlavně chybovat, což pro mě byla jediná šance jak ho porazit.
Čím víc toho o této "hře" čtu, tím míň mě zajímá... -
-
Odstavec s těžbou v článku je naprosto vytržený z kontextu - díval jsi se na video v článku? Jeden z designerů - volně přeloženo - říká, "že začátky s c&c má spojené se stavěním základny, které není utrpením a těžbou, která nevyžaduje vaši plnou pozornost...". Tady jde vidět, jak "novináři" matou čtenáře...
-
Absolutní souhlas ve všem.
-
-
Zrovna před pár dny jsem si říkal, že staronové C&C je nějak moc potichu. Obrázky vypadají zajímavě, ale jsem zvědav, jak budou do hry začleněny platby, aby nakonec všichni nezjistili, že bez nich se to nedá hrát.
-
cnc jsem nehral ale slyšel jsem že pry je tam nejsilnejší jednotka ktera se spamuje a nema counter. tomu rikam primitivni strategie
-
-
jj je to dinosaurus, obstarozni principy atd, tohle je mrtvy zanr, nehralo se to driv, a nebude se to hrat ani ted
-
-
Chlapci z Petroglyph by konečně měli založit nějakou novou značku (jako Piranha Bytes s Risen) začít vydávat novou serii strategii a natrhnou EA p r d e l .
-
-
Bohuzel to co chlapci z Petroglyph kuti nema nic spolecneho s RTS, v podstate si na zacatku vyberes jednotky a pak na mape bud obsazujes vlajecky, nebo mydlis nepritele, jeden match ma trvat tak 15 minut. Mam obavy ze legendarni Westvood, tvurce RTS zanru je nadobro mrtvy.
P.S.: Jo a je to F2P hra s motivy druhe svetove z Afriky -
-
Co vytvořili:
Universe at War: Earth Assault
Star Wars: Empire at War
Na čem ted pracují:
End of Nations
Victory (zrušeno)
Takže tak, ty první dvě hry jsou výborné strategie. Já mam takový pocit, ze Petroglyph ted spise tvori hry pro jine firmy, nez aby neco sami delali. A to je spatne.
-
-
-
Jako fanouška C&C mě tohle rve srdce na kusy. Tak ale pořádám Lan event z Tiberian Sun a Red Alert 2 Yuri's Ravenge takže mě to tak neštve. Prostě Westwood > EA
-
-
Jsem si trochu protiřečil, ale tak chtěl jsem říct že prostě díly od westwoodu jsou nejlepší.
-
-
Generals jsem moc nehrál, ale myslím si, že pokud tvůrci chtějí skutečně ten slavný "návrat ke kořenům série", pak by měli vzít F2P model, strčit si ho do zadku a udělat konečně normální strategii bez stupidního experimentování. Pokud, proboha, cílí na pamětníky, stačí se podívat třeba na Red Alert 2.
Přehledná hra, ani moc rychlá, ani moc pomalá, celkem vyvážené jednotky, hrané filmečky mezi misemi...to jsou pro mě charakteristické znaky všech C&C až do Yuri's Revenge. Red Alert 3 mi nesedl tím přepínáním módů u každé jednotky a hrozně (i v Tiberium Wars) mě štval ten nemožný zoom, kdy jsem sice viděl, že si voják špatně zavázal tkaničky, ale abych se mohl trochu rozhlédnout po mapě, musel jsem scrollovat kolem jako blbec. Pokud chci rychlou, dynamickou záležitost, určitě to lze udělat jinak, než omezením hráčova výhledu. Nevím; prostě se mi nelíbí, kam to směřuje, ale třeba výsledek překvapí. Zůstávám optimistou. -
-
Ja ne ... jelikoz management bude ve stylu Generals a ja radsi C&C model
-
-
A sakra tomu vážně šéfuje zase Sam Bass? Ten samý člověk, co před pár lety tvrdil, že klasický model RTS je už přežitý, a že je na čase revoluce a tím myslel samozřejmě cnc4 a teď tvrdí pravý opak. No tak nevím, těch pár záběrů ze hry nevypadá špatně, ale tento pán už dokázal, že prostě rts hrám nerozumí. Může to sice překvapit, ale nevkládám do toho příliš velké naděje.
-
-
CaC jsem hrál do trojky tak jsem na značku nezanevřel :) Jen nevím jak bude vypadat ten obchodní model. Doufám, že bude i nějaká krabice.
-
Mě vadí, že obvykle nové strategie přinášejí akorát víc blikajících efektů a to je tak vše. F2P to pro mě zabije, protože já nechci hrát 50 hodin jenom proto aby se mi pak něco odemklo. Na strategiích se mi vždycky líbilo, že si pustím jednu hru na max. hodinu a pak jdu dělat něco jiného. Když budu platit, tak mě to zase vyjde na mnohem víc než krabicová hra. Taky se mi vůbec nelíbí ty zvěsti o tom jak budou hru pod rukama měnit. Opět nic pro příležitostné hráče.