Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ps4 nation !!!!!!!!!!!
  • První reakce na gamepad Xbox One jsou pozitivní --- jo jasně /facepalm no dobře tak pro holky to smysl má
  • Pinkamena
    Kéž bych byl žena, možná bych si koupil aspoň ovládač pro tuto super technologii. Aspoň to bude k něčemu užitečné...ale můžeme si koupit ovladač samostatně...takže...Xbox One pořád nepotřebuji.
  • XorxoxTalarius
    Jo tak tohle se mi libi, jak nekdo uz psal, tak taky pouzivam Xbox ovladac u PC a pokud bude podpora i tohoto ovladace, tak urcite koupim.
    Kazdopadne gratuluji MS za prvni pozitivni zpravu ohledne Xbox One :D
    • Super Meat Boy si ani nedovedu představit na klávesnici :-)
  • Zerathus
    Si holky užijou *1*
  • Hraji na xboxovém ovladači a vibrace mám vypnuté, neboť mě to štve když třeba chci zamířit s pistoli, tak ty vibrace mi to rozhodí, takže bych i u toho nového měl asi vibrace vypnuté, nehledě na to kolik to žere pak baterek.
  • Super a půjde připojit na PS4 ??? *8*
  • Super , prohlubně na hříbcích potěší . Jinak 4 motorky pro vybrace jsou jistě inovací a přínosem už vůči Playstationu 1 , jen trochu se obývám o dopad na spotřebu ovladače a taky o to jakou odezvu bude mít hříbek pokud se bude nezávisle třást . Jako inovace je to vážně dál než pozapomenutý Sixaxis v PS3 i trochu pochybný touchpad na ovladači pro PS4 ...
    • Hmmm takže klepat se bude spoušt-trigger a ne hříbek .... škoda doufal jsem že tohle vyřeší rafinovaněj a bude to mít na hru zásadní vliv ...
      • Prohlubne rozhodne nepotesi, bolej od toho palce az beda..zlatej dual shock
        • *3* No já vykrojená tlačítka mohu ... na klávesnici , na gamepadu , kdekoli . Dává to jistější "úchop "
  • :D, tá konzola je "IM" zrejmä určená.
  • Zní to velice zajímavě!!Já bych ten ovladač potřeboval na PS3. Dualshock se s tim nedá srovnávat :/
    Zadní trigery,co okopírovaly jsou strašný,na tom se nedá plynule přidávat,nebo ubírat plyn,navíc je mám asi po roce uplně zničený a to si troufám říct,že už to hraní mám v ruce.Taky mě sere slabej odpor houbiček.
    Uvidíme co Dualshock 4
    • 1988
      Mám stejný názor, mám PS3 a u jednoho ovladače mi už odešlo zadní ovládání, praskly pružinky (už mám opraveno), navíc mi oba dva ovladače vržou *1* ... Takže jsem zvědav na Dualshock 4, doufám že bude lepší *4* .
      • andrewz
        Na ovladači pro X360 mi vržou oba triggery už ode dne koupě a zdaleka nejsem sám.
        • Na funkci to ale nemá žádnej vliv,v tom je velkej rozdíl!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit