Přejít na výpis diskuzí
První reakce na gamepad Xbox One jsou pozitivní - bodují vibrace
27.5.2013 | Aleš Smutný
69 příspěvků
-
Vidím, že zdejší komunita opravdu neumí nic pochválit...
Podle mne to je vynikající drobnost, která trošku doplní atmosféru ve hře. Tak proč hned na to nadávat?? -
-
Vibrace v olvadači je užitečná asi jako akcelerace pohybu na myši ...
-
O to nejde, gamepad na x360 byl super, bojím se zbytečných vylepšeních kterýma se to snaží vyhypovat. Hlavní představení naprostá hrůza, proč? Protože herní konzole není o TV... ani o tom že něco (kinect) je povinnou součástí, ale o hrách. O hrách který zatím nebyly nijak odprezentovaný, nechápu, MS PR odd by měli vystavět znovu - myslím že tohle je zářnej příklad toho jak představení nového produktu nedělat, ostatně ohlasy jsou přesně v tom duchu.
-
-
Zatím se všude šíří solidní negativní reklama :-D z MS si dělají lidi dost velkou ( )) a SONY se na tom jen přiživuje...rozsekne to až E3, protože rozhodující budou tituly, ale zatím se opravdu královsky bavím při sledování těch PR keců z obou znepřátelených stran *1*
-
-
-
Na puštění televize, filmu nebo StarWars Kinect přece není potřeba vibrující ovladač ne? *2*
-
-
Jo tak tohle se mi libi, jak nekdo uz psal, tak taky pouzivam Xbox ovladac u PC a pokud bude podpora i tohoto ovladace, tak urcite koupim.
Kazdopadne gratuluji MS za prvni pozitivni zpravu ohledne Xbox One :D -
-
Super Meat Boy si ani nedovedu představit na klávesnici :-)
-
-
Si holky užijou *1*
-
Doufam ze bude bez problemu fungovat i na PC jak stavajici Xbox ovladac, na zavodni hry naprosto nej.
-
Těď je mi blbý psát, že to zní zajímavě, když tady čtu vaše komentáře ve spojitosti s holkama...
-
-
No 4 motorky ... kterej to má *15*
-
Tak musis pubosum dovolit jejich uvolneni ;)
-
-
Zrovna tahle vlastnost ovladače mi přijde celkem na p**u. Doslova. *6*
-
Mně akorát přišel strašně mega, až zbytečně velkej, něco jako původní xboxovej ovladač. Nechápu proč v MS dělaj ty gamepady vždycky o tolik větší než Sony nebo (jelikož jsem PC hráč) třeba Logitech.
-
-
Prý se to lépe drží... Já nevím proč, ale mě to taky příjde sakra velké. Je to pouze o zvyku *3* . Taky záleží, který ti víc padne do ruky. Mě padl více Sixas Dualshock 3 než XBOXový. Mě u bezdrátového ovladače u Xboxu vadila ta "krabička" na baterie zespodu. Nějak jsem tam nemohl narvat prsty, protože jsem byl zvyklí na PS. S drátem mě to nebaví, protože nemám svobodu pohybu...
-
-
ja bych naopak ocenil jeste vetsi, muj predchoziho laciny gamepad (http://i.joszamitogep.hu/ter/manta_warrior_game_pad__mm816_-4615.jpg) se mi v ruce drzel mnohem lepe nez microsofti ovladac, mohl sem ho poradne chytit a oprit si poradne vsechny prsty :).
-
-
-
4 motorky? Takže to nebude až tak svělý ovladač, zato to bude rozhodně skvělý manžel pro spoustu pařanek. *1* *1*
-
Zní to velice zajímavě!!Já bych ten ovladač potřeboval na PS3. Dualshock se s tim nedá srovnávat :/
Zadní trigery,co okopírovaly jsou strašný,na tom se nedá plynule přidávat,nebo ubírat plyn,navíc je mám asi po roce uplně zničený a to si troufám říct,že už to hraní mám v ruce.Taky mě sere slabej odpor houbiček.
Uvidíme co Dualshock 4 -
-
Mám stejný názor, mám PS3 a u jednoho ovladače mi už odešlo zadní ovládání, praskly pružinky (už mám opraveno), navíc mi oba dva ovladače vržou *1* ... Takže jsem zvědav na Dualshock 4, doufám že bude lepší *4* .
-
-
Na ovladači pro X360 mi vržou oba triggery už ode dne koupě a zdaleka nejsem sám.
-
-
Na funkci to ale nemá žádnej vliv,v tom je velkej rozdíl!!
-
-
-