Přejít na výpis diskuzí
První reakce na gamepad Xbox One jsou pozitivní - bodují vibrace
27.5.2013 | Aleš Smutný
69 příspěvků
-
Kéž bych byl žena, možná bych si koupil aspoň ovládač pro tuto super technologii. Aspoň to bude k něčemu užitečné...ale můžeme si koupit ovladač samostatně...takže...Xbox One pořád nepotřebuji.
-
První reakce na gamepad Xbox One jsou pozitivní --- jo jasně /facepalm no dobře tak pro holky to smysl má
-
Ps4 nation !!!!!!!!!!!
-
no to ma po... vylepšili PRESNE tie veci, ktoré boli na inak dobrom x360 ovladači nedoriešene. integrovana baterka? good. tuhši d-pad? good. a tie vibracie? je to odvažne, ale ak budu vyvojari schopni to využiť, bude to (podľa mňa) pokrok porovnateľny so zavedenim bezdrotovych ovladačov. len či ho nepochova tragicky dizajn konzoly a jej zbytočne (ba až trapne) funkcie...
-
prvni co udelam zmenim nastaveni na vibrace - Off
-
"V demu FPS prý bylo zřetelně poznat, že střílíte z pistole, protože gamepad převáděl vibrace představující zpětný ráz". A když budu ve hře střílet z Desert Eaglu tak mě ten gamepad trefí do hlavy ne *1* ? Ne vážně... Toto že je opravdová novinka ? I moje PS3 má vibrace. Sice ne takového rázu, ale má je ! To že mi to bude v ruce brnět jak vybrátor na některé páčce mi asi příběh ve hře nezlepší... Snaha se cení, ale toto zrovna důležité není ! *15*
-
-
A kto tvrdí, že vibrácie majú zlepšovať príbeh? Aj starý xboxový ovládač má vibrácie, ale tento ich podľa tejto správy posúva podstatne vyššie.
-
-
Ne já jenom říkám k čemu mi to bude. Ale zase ANO uznávám je to první pozitivní zpráva o XBOX ONE. Už bylo na čase !
-
-
ty by si nepi*oval na xbox jedině, kdyby tam vyšel ten nascriptovaný potrat Uncharted...
-
-
xnire: tady někdo zapoměl na nejlepší herní sérii všech dob - Metal gear solid, řikej si dále co chceš, ale už jenom název tý hry tě spláchne do hajzlu i s tvejma argumentama
-
-
Hahá já snad říkám že je xbox lepší než PS? Proč mi tady hned vypisujete hry? Každý MGS jsem projel snad 5x, nemusíš mi tady naznačovat, jak je na ní každá hra krátká.
-
-
tak za prvé: na PS3 je spousta super exkluzivek.. Ne jenom UNCHARTED ! Je tu i GOD OF WAR, KILLZONE, RESISTANCE a mnoho dalších. A za druhé: já nep*čuji jako ty. Každému vyhovuje něco jiného nebo snad NE ?
-
-
-
-
Jenže jak vylepšovat už skoro dokonalý gamepad? :-) Tohle jsou detaily, aby mohli říct, že něco změnili, i když už Xbox 360 controller nemá moc chyb.
-
-
Xboxový ovladač mám a na auta je super. Ale bez vibrací. Ty jsou opravdu velmi špatné. Tohle je cesta správným směrem.
-
-
-
porad nechapu tu jinou uroven umisteni joysticku :D v ruce jsem teda vzdycky drzel maximalne PS ovladac ale stejne...
-
Aaaa Microsoft si s zaplacenyma PR clankama pospisil, aby ne, po te ostude kterou si s timhle videem z 80let zpusobil :)
-
:D, tá konzola je "IM" zrejmä určená.
-
Super a půjde připojit na PS4 ??? *8*