Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • já konzoli nikdy neměl ale že bych kvůli tomu nějak zvlášť prosazoval pc se říct nedá. co tím chci říct je to, že nechápu tyhle žabomyší války xbox vs ps, konzole vs pc atd. cožpak si lidé neuvědomujete, že pro ty firmy nejste nic víc než ovečky a že tou svou láskou k jednomu a odporem k druhému jim jen děláte zadarmo reklamu? *3*
    • FeebeEWN
      protože to tu komentujou ve valné většině malý děti, který nemaj co jinýho na práci, než sedět na zadku, hrát hry a čučet na tyhle diskuse...
    • napíšu to tu znova: 4 roky na PSX a 5 let na PC takže zaujatý moc nejsem a přesto bych si Xbox One nekoupil. Tohle není o válce, ale o nevýhodách Xboxu (ale teď 3 své velké nevýhody ztratil), jestli si vůbec nepochopil jaký dopad by ty nevýhody/výhody měli je čistě tvůj problém a tudíž nemáš právo tu někoho urážet :D
  • Tak pro mě je třeba lákadlo kinect,ale samozřejmě bude záležet na hrách(plnohodnotnejch a ne tam vyřvávat jen nějaký příkazy).
  • Už jen proto ,že to na hráče skusili a tvářili se ,jako že to je pro hráče to nejlepší u mně Xbox stratil hodnotu.A PS4 bude lepší v každem směru.

    Otazka je jestli by to nebylo opačně kdyby PS4 neměla E3 konferenci před Xboxone kdo vi.
  • Plejkari uz breci nejdrive prisli o FF Versus a ted dalsi rana:) Xbox One je momentalne lepsi volbou nez PS4 a k te kamere jak se zminuje v clanku jen pripomenu ze soucasti Xbox One neni jen Kinect, nybrz jeho druha Full HD verze coz je rozdil, cenove je tedy novy Xbox vyhodnejsi nez PS4 plus na nem vyjde plno skvelych her. Jen tak dal MS..
    • spoock
      FF sága je dead a žije tak nějak setrvačně
      • Eda.Frtan
        Přesně tak, FF šlo do kopru už pomalu od XII, pak je to už děs.
    • Tak nejak jsi nerekl proc je lepsi. *3*
  • Všem firmam jde o zisk, tohle plati jen na západe a ve státech. Japoncum jde o tradiční hodnoty jako je kvalita a čest. Proto kupuju konzoli ze země samuraju, protože vím že šéf Sony za to ručí vlastním životem.
    • Ten se povedl. To by se dalo použít jako úvod nějaké marketingové přednášky. Mám pocit, že s tímto přístupem by měla Toyota velkou spotřebu svých šéfů.
    • To máš z nějaký reklamy?:-)
  • Od MS bych konzoli ani ted nekoupil, moje duvera v tuto firmu je jiz na bodu mrazu, ale jde rozhodne o pozitivni krok.Politika Sony tentokrate pomohla vsem hracum.
  • Zajímavý by bylo kdyby si svoje exkluzivity začali dělat i výrobci grafických karet. Například hra exkluzivně pro grafické karty od Nvidie :))
    • V oblasti mobilů a tabletů je to naprosto běžné. Jsou "Nvidia Tegra" exkluzivní hry, které třeba tři měsíce nejdou spustit na ničem jiném, i když by výkon v pohodě stačil...
    • Více či méně se to už děje (programy TWIMTBP a AMD Gaming Evolved), ale chápu smysl tvého výroku :)
  • Veskoslav
    Strasne se mi „libi” zdejsi komunita zarytych odpurcu MS. Ty kecy, ze MS maze med a pak to zavede. Je s podivem, ze tito lide zapominaji, jak Sony slibovalo ohledne PS3 a co nakonec dodrzelo. A co si budeme nalhavat, obe firmy jsou stejne. Navic misto toho,aby lide byli radi, ze Microsoft se chytil za nos a zmenil pravidla pro zakazniky,tak je tu pomalu lyncovan. Navic mi prijde mnohem zajimavejsi nabidka titulu prozatim pro Xbox nez PS. Jde o to,ze misto toho,abychom se radovali,ze v MS nejsou jenom vypatlanci a ze kritika ma nejakou odezvu,tak se tu akorat nadava na MS. Jenom. doufam,ze ti sami,co nadavaji,tak si pamatuji,jak Sony ojebalo zakazniky ohledne PS3 a jeho slibu.
    • A největší sranda je, že těch fanatickejch šašků, co nadává na MS používá většinu jejich věci. Když už je tak nesnášíte, tak od nich nic nepoužívajte... :D :D
    • MS změnilo strategii neb by XboxOne koupilo strašně málo lidi. Kdyby to bylo jak píšeš už by o změně uvažovali po pár dnech ohlasu na restrikce které chtěli zavest.

      Takže je chválit zato ,že tyto restricke nezavedli je nepatřičné. Museli jinak by vývoj XboxOne byl černou dírou.
      A Sonny patří dík, že v momentě kdy znali stanovisko microsoftu ,mohli jej převzat a jen trochu zjemnit. To neudělali. Už jen zato si PS4 koupím!
    • Souhlas celý internet teď dává Sony do role nějakého rytíře v bílé zbroji který zachraňuje herní byznys. Jenže stačí si vzpomenout že sony má na kontě taky pár velkých přešlapů viz GeoHot.
      Postupně rušili některé featury PS3 (linux).
      Navíc si Sony nedávno patentovala nějaké DRM technologie. Sice říkají že nic takového na PS4 nebude ale to se může taky změnit.
      Chyba Microsoftu byla ta že nedokázali tu svoji DRM pořádně prodat, protože kdyby to neprezentovali jako DRM ale jako featuru a hned ze startu ukázali jak by fungovalo to sdílení knihovny tak by jim to mohlo projít.
    • mirekdusinojc
      Hmm, upřímně jsem majitelem X360 a ta konzole mě za dobrých 5 let, co ji vlastním, dost štve a to především kvůli přístupu Microsoftu přesně v duchu v jakém představili X1. Pozoruji Microsoft už dobrých pár let a dost porovnávám jeho PR komunikaci a přístup s ostatními společnostmi a poslední 3 roky dělá Microsoft špatně skoro vše na co sáhne. Tato společnost má v současnosti image dinosaura jak z jejich legendární reklamy na Office (http://chrisbuck.com/images/ad02/image09.jpg) A místo toho, aby se snažili z toho nějak vyprostit, tak dělají přesný opak. S každým jejich dalším krokem se víc noří do bažin, kde z nich zůstane tak max černé uhlí. V době příchodu X360 Microsoft žil, byl dravý a řádně rozvířil stojaté vody o kterých si Sony naivně myslelo, že budou patřit navždy jim. Na druhou stranu teď zase usnul Microsoft, resp. neusnul, přecenil se tím, že vymyslel způsob jak z hráčů vytáhnout ještě víc peněz. Předpokládali, že jim to bezostyšně projde a vida, neprošlo. A upřímě jim přeju všechny ty hatery, přeju jim, aby si řádně slízali to, co si uvařili a konečně si uvědomili, že business se nedá dělat pouze megalomanskými investicemi do marketingu (v době psaní tohoto textu mi tu krásně pod tím bliká reklama na poslední IE, jak ironické :P), ale musí umět zacházet s komunitou a to zatím Sony zvládá mnohem mnohem lépe ve všech směrech. Nevim, jakej to slib Sony před 6 lety nedodrželo, ale 6 let je 6 let. To je dost dlouhá doba na to poučit se z vlastních chyb a řekl bych, že Sony tak zatím činní.
      • Já mnám Xbox 360 4 roky a žádné problémy nemám. Hraji si v klidu a odpovídají i celkem rychle. Když mi neodpoví MS, jdu do obchodu, kde prodávají konzole a zeptám se jich...
    • Zatím bych takový věci vůbec neřešil.Každopádně kdo si koupí konzoli při launchy je dobrej kaskadér.
      • Veskoslav
        Jako kazdeho vec,ale taky nechapu no:)
        • co zas nechápeš? launchove tituly jsou proto, aby meli lidi co hrat pri launchi. tohle chápe uplne každej. jen ty budeš čekat 5 let cely životní cyklus konzole aby ses náhodou nesekl a neušel ti nejakej exkluzivni titul.
          *1* *1*
          • Kde byla nějaká zmínka o launchových titulech? Hledám, hledám, ale nenacházím.

            *1* *1*
  • no dalo se to čekat, když ten Xbox nikdo nechtěl :D
  • aawww, jake to je hlupucke ^.^

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší