Přejít na výpis diskuzí
Iniciativa iamgamer chce ve hrách vidět více hrdinek
27.6.2013 | Ladislav Loukota
87 příspěvků
-
Nevím, co kdo řeší. Samozřejmě, pokud je ve hře volba hrát za mužský i ženský charakter, tak zvolím ženskou, protože mám pocit, že mi to pomůže se s charakterem lépe sžít, ale abych něco takového vyžadovala... Hru hraji proto, jaká je, a absence ženských hratelných charakterů je to poslední, co ji udělá horší.
-
,,Navzdory statistikám, a to i těm českým, panuje v herním průmyslu dojem, že hráči jen zřídkakdy disponují chromozomem X...,, no lebo muzsky karyotyp vobec neobsahuje X aj Y chromozomy.... ach boze, prosim doucit zaklady biologie *15*
-
jo kdyby tak byly vsechny jako je tahle *14*
http://www.youtube.com/watch?v=3u7YN86X5TI -
doporučuju tu stránku tittyslutyfat nebo jak tu doporučoval chorjan, je to strašná sranda:D. První stránka nic moc ale pak se to rozjede. Největší sranda je jak jedna slečna byla uzarděná z toho že jí někdo řekl, ať svýmu avatarovi v swtor sundá šaty a tancuje, že jí zaplatí.
TO JE ALE PRASE! -
Tohle téma zenskych hracek a vůbec otázka opačného pohlavi versus hry je uplne zbytecne vyvolana fama kterou si vytvorily muzsky.Asi proto ze mají potrebu tahat zeny tam kde moc nejsou,aby se citili vic normálněji. Pravda je takova ze zeny hry hraji ale mensinove, chce to zazit. A jiste mi to muzou potvrdit hraci mmo kteří hraji dlouho. Zenske mají priority uplne nekde jinde a tech par vvjimek jen potvrzuje pravidlo. A navíc zenske co hry hraji tohle téma vůbec nezajima a ani o nem nevedi(ptal jsem se primo ve hre:) Proste bylo by fajn aby chlapi prestaly tohle resit, pripomina to hon na carodejnice které nikdy neexistovali:)
-
-
Myslím,že tohle jsou akce feministek a pomatenců ne normální společnosti.
-
-
Chtělo by to nějakou hru, která se bude odehrávat v pro ženy blízkém prostědí. Pak by hrálo více žen. Takže něco z kuchyně.
-
Já se jen bojim, aby za chvilku někdo neřek, že v každý hře musí být jedna důležitá ženská postava, jeden černoch a jeden asiat! *1*
-
-
No myslím,že to tady za chvíli taky bude.Co třeba začátek série Assassin creed,že dílo bylo vytvořeno multikulturním týmem blablabla.Co je doprdel. komu do toho?A proč by jako nemohly urážet chlapy,ženský,židy,muslimy,.....To není o tom,jestli se to někomu líbí nebo ne.Dotčení lidé by ve světe,kde platí svoboda slova a projevu mohly akorát tak políbit řiť.A úplně stejně se mi vadí lidé,kteří na tuto hru "abych náhodou někoho neurazil" přistupují.Bohužel ač západní představitelé mají plnou hubu demokracie,svobody a podobně jsou to jen prázdná slova a mazání medu kolem huby.
-
A v českých hrách aspoň jeden Dežo s celou rodinou. *1*
-
-
Romale Tribe Manager *1*
-
To by vystačilo na rozsáhlé rpg.
-
-
Prostředí z Thiefa s jediným rozdílem - nemusíš se schovávat ve stínech a nikdo Ti nic neudělá? *15*
-
-
-
-
Teda včera to tady tak vyzivne nevypadalo ale koukam ze se tady rozjela typicka diskuze.
Koukam ze se tady zas jede agenda proti falocentrickymu bigotnímu trhu kerej vlastne nemá pravdu a neumi prodávat.Navic koukam ze existuje podzemni zensky hnuti kery aby si v klidu zahralo tak skryva identitu ale na druhou stranu to musí prezentovat na strankach.
btw : kdybych ja udelal seznam toho co mi dvanactilety hosani kdy napsaly nebo rekly v online hre tak by to vydalo na knihu Urazky v 21 stoleti. Nehrajme si na to ze zeny sou pronasledovany , naopak toho dokážou dost často pekne využívat ,zvlast v mmo . -
-
Už jsem to tu při jiný příležitosti psal jednou a napíšu to znovu: feminizmus funguje do chvíle, než necháš zaplatit ženu její část útraty za společnou večeři v restauraci...
-
-
Chcete aby hrálo víc holek. Vytvořte akční adventůru
Justin Bieber adventure: Biggest World Tour, propojte to s facebookem a budete mít hráček hromady. -
-
rovnou z toho udělej taneční hru a coby pohybový ovladač k tomu odlitek Bieberova přirození. Jasně, budeš to hledat po mikroskopem, ale realita chce svoje :D
-
-
Tak to já nevím, nejsem tak hardcore fanoušek pana justina abych věděl jak velký má přirození. *1*
-
-
-
Jeste k tomu poctu tech hracek, muze mi nekdo rict kde sou? At pocitam jak pocitam z mych zkusenosti vzdy skoncim na 10 - 15% a to beru v potaz mmo, lidi tady v praci, rodinu i lidi co se bavi o hrach v saline. To se schovavaji v jeskynich nebo to nechcou davat verejne nakevo ?
-
-
Hrál jsem na klanový bázi (a vlastně ještě hraju) jak CoD, tak BF. Bezesporu jedny z nejhranějších akčích her vůbec. A za ty roky (od dob CoD 1) jsem narazil v multiplayeru na 2 hráčky, u kterých si můžu být jistej, že to jsou ženy, protože jsem s nima mluvil a tedy je znám. Což neni velký množství když uvážíme, že už to je hezká řádka let, co tyhle hry hraju...
-
-
A u těch ostatních hráčů si můžeš bejt jistej, že to jsou chlapi, protože jsi s nima mluvil a znáš je?
Anyway, tenhle odkaz už sem házím podruhý, anžto je to jedna z nápověd, proč některý děvčata radši nedávají najevo svý pohlaví: http://fatuglyorslutty.com/page/2/ -
-
Odkaz naprosto irelevantní, v dobách, kdy jsem hrával trochu aktivněji CS a CoD (jedničku, to je snad jasný) mi vždycky po pár killech chodily milostné vzkazy týkající se mojí matky, kecy o cheatování, velikosti mojeho ptáka a podobné h*vna. Holt, když hraješ s bandou zamindrákovaných píčusů (kterých je na publicu požehnaně), musíš počítat s mentálním průjmem, ať už se ti to tam dole houpe nebo zarůstá.
-
hral jsem pomerne dost MMO a byl clenem několika guild a zeny tam jsou nejake vždy, ale malo. Vetsinou když je v guilde třeba 50 lidi tak jsou z toho dve nebo tri zenske. ldyz tam je clovek třeba rok nebo dva ma celkem jistotu kdo je chlap a kdo zenska. Myslim ze zenske hraji spis opravdu mensinove, takze delat z toho téma roku je spis k smichu. Ono nechce jen cist clanky na netu jak to asi je, ale chce to primo zazit.
-
delas jako kdyby se hracum nenadavalo do umastenejch zamindrakovanejch nerdu, to neplati jen pro zensky
-
-
Přesně tak. To jenom nasvědčuje tomu, že ona emancipace, rovnoprávnost, feminizmus a vím já co ještě, je jenom takovou hrou, která platí jenom za určitých podmínek...
-
-
Přesně, teď jsi to vystihl- je to jen taková hra.
-
-
-
Mluvim tu o lidech, který jsem za tu dobu poznal "osobně", tzn. minimálně jsem je měl jako členy teamu na druhý straně headsetu případně jsem se s nima sešel na nějaký LAN-party (mimochodem - na žádný LANce jsem nikdy nepotkal žádnou hráčku, byla to pokaždý výhradně "pánská" záležitost). Takže ano, můžu si bejt jistej. Nemůžu samozřejmě hodnotit virtuální alter ega hráčů, protože tam může být kdokoliv kýkmkoliv...
-
-
-
třeba hráček onlinovek je hodně, ale často mají bohužel pinďoura.
-
-
tak pocet zenskych postav v MMO je 90% *1*
-
-
Nejlepší je pak, když se omylem opravdu k nějakýmu mmo dostanu, tak když se mě pak nějaký usmrkaný španěl ptá, jestli jsem opravdu žena. :-D
-
-
-