Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Však to byl taky poslední slušnej prezident.
    • Souhlas. Reagan byl asi nejlepší americkej prezident, vedle Abrahama Lincolna.
      • Lincoln? Ten co zabijel upiry?
    • Já bych mu chtěl poděkovat za to, že pomohl ke vzniku obrovského množství hardcore kapel :) V podstatě bez něj a Margaret by nevznikl žádny punk.
      • To je pravda Washingtonská scéna té doby - paráda.
      • Punk naštěstí jak rychle přišel tak odešel., spolu s tím jak postupně chcípala ta levičácká chátra na následky drog.
    • Pssst! To se nesmí říkat.
      • janchor
        Proč by nemohlo? Jen je to omyl.
        • Ano. Poslední slušný president byl Jefferson Davis.
          • Andrew Jackson - "I killed the bank."
            • Wikipedie:
              "O Jacksonovi se mluví jako o jediném prezidentu, který dokázal zbavit Spojené státy národního dluhu, a též jediném prezidentu, který splnil vše, co slíbil ve své volební kampani."
          • To už je ale opravdu hodně dávno. Pak tu válku bohužel vyhrála ta špatná strana.
        • aj bábky sa rátajú za prezidentov? Posledný slušný bol Kennedy, kým ich izraelská lobby kompletne nevyvraždila ako posledného naozaj kresťanského prezidenta...
          • MickeyMutant
            Kdepak Kennedy. Izraelskou lobby si nejlíp naklonil Clinton, který přitom navíc dokázal spojit práci se zábavou.
  • Fanatičtí uctívači Ronalda Reagan... to se bude jako nějaký level odehrávat v redakci MfD?
    • V Institutu Václava Klause.
      • V slobodomurárskych trojštrvťákoch Václava Havlíka....
    • *1* *1*
  • Jen aby to nebylo jako Shadowrun, 10ti hodinove linearni rpg prakticky bez vedlejších ukolu za 1.8m dolaru, s tim ze tam je editor aby si to hraci dodelali.
    • Vsak este robia na Berline. Netvrdim ze to zrazu bude o 300% lepsie a vacsie, ale zaujimave ako sa o nom mlci, kedze sa nehodi do kramu.
    • Za prachy, které to stálo v předprodeji to jde. Ale když se zamyslíš nad tím kolik vybrali a tak je něco špatně. Navíc když splnili cíle navíc a tam bylo i rozšíření hry. Tedy kdyby vybrali tolik kolik chtěli tak by hra trvala 3 hodiny?
      Na to, že to dělali rok a něco, bylo tam podle fotky asi 20 lidi tak to nechápu. Prachy dali za lidi za egine ale stejně by jím mělo hodně zůstat. Navíc to je lineární málo vedlejších úkolů a ve městě je tak 30 lidí....
      Warhorse v zhruba stejném počtu udělali za rok více věci podle videa a článku. Tedy tady na to asi celkem kašlali. A to nemusel dělat 3D realistickou grafiku.
      • Warhorse ukázalo prd, engine mají licencovaný a rozpočet podle všeho mnohem příjemnější. Jo, to se dá skvěle srovnávat.
      • ja se u toho bavil, oproti treba bioshock infinite, kralovsky... prosel jsem si to se trema panackama (strelec, mag, rigger-decker) *5*

hlavne s posledne jmenovanym jsem narazil na par veci, ktery byly nedotazeny, ale stejne me to bavilo
        • Tak jsem se zabil. Stálo to celkem málo v předprodeji. Ale když se zamyslím nad prachama které vybrali tak to je špatné. Tolik prachů a tak málo? Kolik by mělo při 400k?
          • kolik na tom mohlo delat lidi? 20? dva roky? to opravdu chteli puvodne jenom, aby prezili, za zlomek ceny udelali hru, ktera se hraje stejne dlouho jako je dnesni prumer (a jeste prej delaj na pribehu v Berline - jak tu zminoval kolega ze slovenska), porad nevim, nad cim se tak podivujes
    • Mas pravdu. Na druhou stranu cim jsem starsi, tim vic si uvedomuji, ze open-world hry (pri dnesnich standardech) nabizeji taky pouze tech +- 15 hod zabavy, ale k tomu jeste slabsi pribeh a spousty bugu. Osobne si radsi zahraju 15 hodinovou promyslenu hru, nez abych 100 hodin mlatil bandity a sbiral kukurici, pricemz stejne uz po 10 hod hrani me nikdo nemuze zabit.
      • Hmm..ja myslim ze je spousta rpg které mají pribehovou herni dobu 40+ hodin a rozhodne se nejedna o mlaceni banditu a sbirani kukurice(zaklinac,fallout atd atd). Podle me je Shadowrun prusvih.A to puvodne chteli jen 400k dolaru, co by udelali kdyby dostali jen to?Editor? Podle nazoru plno lidi je to spis ebook s občasnou akcni vlozkou v podobe souboju. Myslim ze po Legends of Dawn a Shadowrunu nadseni z kickstarteru u dost lidi opadlo.
        Osobne se mi nevyplati pronikat do pomerne velkého systemu skillu a povolani kvůli hre na 10 hodin..
        • Kinet1c
          Sa mylis (ale je to tvoj nazor), to ze tebe vyhovuje nieco ine, ostatnym moze vyhovovat presne toto, osobne tiez mam radsej kratsiu hru ako umelo predlzovanu, tato hra mohla byt dlhsia tak ze je svet volne cestovatelny, tzn nieco ako BG, alebo pribeh je viac zamotany, ale v tomto druhom pripade sa mohlo stat prave to, ze pribeh a hra samotna by mohla vyzniet, ze je umelo predlzovana a tym padom, zraza celu atmosferu a spad hry. btw legends of dawn ano nemalo vyjst a podla niektorych vobec.
          Mne sa zda, ze ked clovek chce chybi najde vsade a vo vsetkom.
          Ebook ? hm a co potom stare hry ako BG Torment a pod, tiez Ebook s obcasnymi subojmy, lebo to bolo presne to iste, kecanie a nie malo a potom boj, kusok behania a kecania a znova boj, tato hra zaostava iba v tej volnost sveta tzn ze je linearna.
          Ja si myslim, ze skor tento typ hier nie je pre teba a rozhodne hras radsej RPG typu zaklinac co je vlastne akcne RPG, ako aj ME, Gothic, TES atd, su dobre, ale nie su toto, ja som rad, ze taketo hry zacinaju vychadzat a som rad aj za wasteland, tu samozrejme budes mat za chybu to, ze je kratka lebo hra je len na 20h
        • Podle mě bylo poslední dobré sandbox rpg s pořádným příběhem fallout NV.
      • Black_Hand
        co hur, natahovana hra jenom proto aby byla "velka", a bez zadnyho dalsiho duvodu, je vetsi katastrofa, nez mala super davkovana hra.
    • Z hrani Shadowrunu mi prislo, ze mnohem vic nez o deji je to o tom, ze je to de facto runtime pro user-content Shadowrun pribehy... Uprimne mi to prijde jako zajimava moznost, kdy pribeh je castecne vic ukazkou moznosti.
      Jak bych to citlil jako backer nevim, neb netusim, co konkretne bylo slibeny - jestli prave tohle (editor), nebo vicero domakanych pribehu (hra).
      • Hlavně ten kdo dal prachy se podle fóra na oficiálních stránkách celkem divý. Některé chyby a divné věci v hratelnosti. NPC decker na prd. Deckovaní neužité v bojích, droni na prd nejsou tak dobré a přesné jako zbraně. První dovednost brokovnice a máš nejlepší zbraň, a celkem lehká hra. Nemocnici jsem prošel ve dvou... A hovadské ukládání

Co je horší, je že tohle mělo být s cílema které splnili a tam bylo větší obsah. Za 400k by to asi bylo hra na telefon.
        • Ja jsem nerekl, ze to dobrodruzstvi co je s hrou je nejak uzasny... ja rekl, ze potencial ty hry je zda se nekde jinde, nez v dodany kampani. A jako ne-backer neresim, co bylo slibovano a nemam moc chut to ted zkoumat. Jen doufam, ze deckovani bude mozny vyuzit v dalsich dobrodruzstvich a bude mit hlavu a patu.
          To ukladani je krapet sileny...
        • si delas prdhel? ano decker je v boji k nicemu, ale odemkne ti veci, ktery jinak ve hre mines a drony jsou imba (to mas pak jako dva nebo skoro tri panacky v jednom (dva tridy S a jedno Acko se 4 AP na konci) *5*, takze kdyz si udelas rigger-deckera (kvuli spolecnymu uzivani inteligence, a nepotreby mit deckera vic jak ur6 se to uplne nabizi), je to mozna nejlepsi/nejzabavnejsi figura ve hre
          • NPC decker je na nic. A deckování je málo. Většinou to je v rámci hlavní linie a v bojí je málo kdy konzole na použití.
            • npc? nemyslis spis zoldaky? no tam je naprd skoro kazdej, protoze misto specializace maj rozhazeny body do vseho moznyho
          • a nejlepsi je, ze drony muzes schovavat do ventilacek nebo je ventilackama posilat nepratelum do zad
            • ahaaa, tak k tomuhle tam jsou ty ventilacky, ja myslel, ze tam muzes strcit trpaslika :)
    • jo, je to linerarni a diky tomu docela kratky, ale jinak je to fajn (za 15 dolaru zlaty) *5*
  • P3RS3CUToR
    Musej dát pryč tu hnusnou šerifovskou hvězdici u vybranejch postav... to je takovej hnus a uplne to páchne usa šerifem prostě. Má s tim taky někdo problem??? Nebo jsem jedinej **** (slovo úchyll je zakazany :D no lol) na to.
    • TheGGG
      Měli by mít turban a C4 na hrudi? Bůh ochraňuj Ameriku před lidmi jako ty.
    • popravde, me to taky iritovalo hned od chvile, kdy jsem videl prvni obrazky s tim ze hry... sice jsem ranger, ale nemusi mi to snad neustale pripominat timhle zpusobem, takze ja mam jasno, ja jim ukazu takovy rangery, ze v ty pustine zbydu jen ja a zakon, jinak nikdo, kdo pude usmrtit *1*
    • promitac
      Tez mi to vadi, ale ne ideologicky ale esteticky, proste obyc koléčko pls.
      • P3RS3CUToR
        no dík za příspěvek..
        • promitac
          rado sa stalo
    • bobsh
      Co přesně máš za problém s USA šerifem? (no offense, just asking)
      • P3RS3CUToR
        Mi to k pustině nesedí. Nechci si hrát na divokej západ mno. V postapo šerify ne *7*
        • smejki
          divokej západ? šerifové (policejní náčelníci) a rangeři (několik nezávislých bezpečnostních útvarů v různých státech) používají dodnes šesti- nebo pěticípou hvězdu, případně odznak štítového tvaru.
        • janchor
          Šerifové nejsou záležitost jen divokýho západu, tahle funkce přece existuje i v dnešní Americe - kde se Wasteland odehrává a tamní rangers přebrali právě ty "šerifský" kompetence.
        • Zvláštní, podle toho bys měl Fallouty dost nemít rád, přesto máš v ikoně Vault Dwellera.
          • P3RS3CUToR
            Fallout srdcovka, to že se mi nelíbí naka blbost na postapo hre, která zdaleka ani ještě nevyšla nic neznamená *3* Ale aj ten interface divokýho západu mi teda ničí...a ta hvězda je jak razítko.argh. Ale stejně to bude stát za koupi.
    • Von_Ljonborg
      Ta cenzura se mi taky moc nelíbí, minimálně by tu měla být možnost ji vypnout pro 18+ a o absurdním cenzurováním slov jako je právě "úchyl" ani nemluvím.

Edit: Přesto se mi povedlo úchyla napsat :-D
    • Neboj, určitě někdo udělá mod, který jí vymění za srp a kladivo.
      • P3RS3CUToR
        No v to budu doufat... ale jestli jsem sám komu se to nelíbí tak asi ne... no uvidíme... stacej jen ti kolecka okolo.. to ubíra i na prehlednosti
      • Jééééé *14*
    • Trisska
      Nehledej problémy tam kde žádný nejsou... *4*
  • A jelikož hodlám vše vyzkoušet, pročíst, vychutnat, zabere to aspoň 50 hodin :), jsem zvědavý na side questy, dobrý hlavní děj není problém, ale s náplní okolo se dnešní RPGčka moc neštvou. Těším se!
  • A hodit odkaz na galerii plnou novych ingame zaberu uz je moc velka prace?
    http://imgur.com/a/3HcH3#0
    • Kein
      Hmm, tak po grafické stránce se mi ta hra vůbec, ale vůbec, nezamlouvá...Snad to obsahově bude stát za to...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit