Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lincoln? Ten co zabijel upiry?
  • Souhlas. Reagan byl asi nejlepší americkej prezident, vedle Abrahama Lincolna.
  • To je pravda Washingtonská scéna té doby - paráda.
  • Wikipedie:
    "O Jacksonovi se mluví jako o jediném prezidentu, který dokázal zbavit Spojené státy národního dluhu, a též jediném prezidentu, který splnil vše, co slíbil ve své volební kampani."
  • Andrew Jackson - "I killed the bank."
  • To už je ale opravdu hodně dávno. Pak tu válku bohužel vyhrála ta špatná strana.
  • Punk naštěstí jak rychle přišel tak odešel., spolu s tím jak postupně chcípala ta levičácká chátra na následky drog.
  • Ano. Poslední slušný president byl Jefferson Davis.
  • Já bych mu chtěl poděkovat za to, že pomohl ke vzniku obrovského množství hardcore kapel :) V podstatě bez něj a Margaret by nevznikl žádny punk.
  • MickeyMutant
    Kdepak Kennedy. Izraelskou lobby si nejlíp naklonil Clinton, který přitom navíc dokázal spojit práci se zábavou.
  • TheGGG
    Měli by mít turban a C4 na hrudi? Bůh ochraňuj Ameriku před lidmi jako ty.
  • V slobodomurárskych trojštrvťákoch Václava Havlíka....
  • aj bábky sa rátajú za prezidentov? Posledný slušný bol Kennedy, kým ich izraelská lobby kompletne nevyvraždila ako posledného naozaj kresťanského prezidenta...
  • popravde, me to taky iritovalo hned od chvile, kdy jsem videl prvni obrazky s tim ze hry... sice jsem ranger, ale nemusi mi to snad neustale pripominat timhle zpusobem, takze ja mam jasno, ja jim ukazu takovy rangery, ze v ty pustine zbydu jen ja a zakon, jinak nikdo, kdo pude usmrtit *1*
  • smejki
    divokej západ? šerifové (policejní náčelníci) a rangeři (několik nezávislých bezpečnostních útvarů v různých státech) používají dodnes šesti- nebo pěticípou hvězdu, případně odznak štítového tvaru.
  • janchor
    Šerifové nejsou záležitost jen divokýho západu, tahle funkce přece existuje i v dnešní Americe - kde se Wasteland odehrává a tamní rangers přebrali právě ty "šerifský" kompetence.
  • janchor
    Proč by nemohlo? Jen je to omyl.
  • promitac
    rado sa stalo
  • Kein
    Hmm, tak po grafické stránce se mi ta hra vůbec, ale vůbec, nezamlouvá...Snad to obsahově bude stát za to...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit