Přejít na výpis diskuzí
Wasteland 2 přinese uctívače Ronalda Reagana a vydrží alespoň 20 hodin
30.7.2013 | Aleš Smutný
60 příspěvků
-
Pssst! To se nesmí říkat.
-
no dík za příspěvek..
-
Ja jsem nerekl, ze to dobrodruzstvi co je s hrou je nejak uzasny... ja rekl, ze potencial ty hry je zda se nekde jinde, nez v dodany kampani. A jako ne-backer neresim, co bylo slibovano a nemam moc chut to ted zkoumat. Jen doufam, ze deckovani bude mozny vyuzit v dalsich dobrodruzstvich a bude mit hlavu a patu.
To ukladani je krapet sileny... -
Fallout srdcovka, to že se mi nelíbí naka blbost na postapo hre, která zdaleka ani ještě nevyšla nic neznamená *3* Ale aj ten interface divokýho západu mi teda ničí...a ta hvězda je jak razítko.argh. Ale stejně to bude stát za koupi.
-
Tez mi to vadi, ale ne ideologicky ale esteticky, proste obyc koléčko pls.
-
Zvláštní, podle toho bys měl Fallouty dost nemít rád, přesto máš v ikoně Vault Dwellera.
-
Sa mylis (ale je to tvoj nazor), to ze tebe vyhovuje nieco ine, ostatnym moze vyhovovat presne toto, osobne tiez mam radsej kratsiu hru ako umelo predlzovanu, tato hra mohla byt dlhsia tak ze je svet volne cestovatelny, tzn nieco ako BG, alebo pribeh je viac zamotany, ale v tomto druhom pripade sa mohlo stat prave to, ze pribeh a hra samotna by mohla vyzniet, ze je umelo predlzovana a tym padom, zraza celu atmosferu a spad hry. btw legends of dawn ano nemalo vyjst a podla niektorych vobec.
Mne sa zda, ze ked clovek chce chybi najde vsade a vo vsetkom.
Ebook ? hm a co potom stare hry ako BG Torment a pod, tiez Ebook s obcasnymi subojmy, lebo to bolo presne to iste, kecanie a nie malo a potom boj, kusok behania a kecania a znova boj, tato hra zaostava iba v tej volnost sveta tzn ze je linearna.
Ja si myslim, ze skor tento typ hier nie je pre teba a rozhodne hras radsej RPG typu zaklinac co je vlastne akcne RPG, ako aj ME, Gothic, TES atd, su dobre, ale nie su toto, ja som rad, ze taketo hry zacinaju vychadzat a som rad aj za wasteland, tu samozrejme budes mat za chybu to, ze je kratka lebo hra je len na 20h -
No v to budu doufat... ale jestli jsem sám komu se to nelíbí tak asi ne... no uvidíme... stacej jen ti kolecka okolo.. to ubíra i na prehlednosti
-
Mi to k pustině nesedí. Nechci si hrát na divokej západ mno. V postapo šerify ne *7*
-
Však to byl taky poslední slušnej prezident.
-
Jééééé *14*
-
npc? nemyslis spis zoldaky? no tam je naprd skoro kazdej, protoze misto specializace maj rozhazeny body do vseho moznyho
-
kolik na tom mohlo delat lidi? 20? dva roky? to opravdu chteli puvodne jenom, aby prezili, za zlomek ceny udelali hru, ktera se hraje stejne dlouho jako je dnesni prumer (a jeste prej delaj na pribehu v Berline - jak tu zminoval kolega ze slovenska), porad nevim, nad cim se tak podivujes
-
Warhorse ukázalo prd, engine mají licencovaný a rozpočet podle všeho mnohem příjemnější. Jo, to se dá skvěle srovnávat.
-
Tak jsem se zabil. Stálo to celkem málo v předprodeji. Ale když se zamyslím nad prachama které vybrali tak to je špatné. Tolik prachů a tak málo? Kolik by mělo při 400k?
-
NPC decker je na nic. A deckování je málo. Většinou to je v rámci hlavní linie a v bojí je málo kdy konzole na použití.
-
ahaaa, tak k tomuhle tam jsou ty ventilacky, ja myslel, ze tam muzes strcit trpaslika :)
-
Vsak este robia na Berline. Netvrdim ze to zrazu bude o 300% lepsie a vacsie, ale zaujimave ako sa o nom mlci, kedze sa nehodi do kramu.
-
a nejlepsi je, ze drony muzes schovavat do ventilacek nebo je ventilackama posilat nepratelum do zad
-
Co přesně máš za problém s USA šerifem? (no offense, just asking)