Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ja se u toho bavil, oproti treba bioshock infinite, kralovsky... prosel jsem si to se trema panackama (strelec, mag, rigger-decker) *5*

hlavne s posledne jmenovanym jsem narazil na par veci, ktery byly nedotazeny, ale stejne me to bavilo
  • si delas prdhel? ano decker je v boji k nicemu, ale odemkne ti veci, ktery jinak ve hre mines a drony jsou imba (to mas pak jako dva nebo skoro tri panacky v jednom (dva tridy S a jedno Acko se 4 AP na konci) *5*, takze kdyz si udelas rigger-deckera (kvuli spolecnymu uzivani inteligence, a nepotreby mit deckera vic jak ur6 se to uplne nabizi), je to mozna nejlepsi/nejzabavnejsi figura ve hre
  • Von_Ljonborg
    Ta cenzura se mi taky moc nelíbí, minimálně by tu měla být možnost ji vypnout pro 18+ a o absurdním cenzurováním slov jako je právě "úchyl" ani nemluvím.

Edit: Přesto se mi povedlo úchyla napsat :-D
  • V Institutu Václava Klause.
  • Hlavně ten kdo dal prachy se podle fóra na oficiálních stránkách celkem divý. Některé chyby a divné věci v hratelnosti. NPC decker na prd. Deckovaní neužité v bojích, droni na prd nejsou tak dobré a přesné jako zbraně. První dovednost brokovnice a máš nejlepší zbraň, a celkem lehká hra. Nemocnici jsem prošel ve dvou... A hovadské ukládání

Co je horší, je že tohle mělo být s cílema které splnili a tam bylo větší obsah. Za 400k by to asi bylo hra na telefon.
  • Za prachy, které to stálo v předprodeji to jde. Ale když se zamyslíš nad tím kolik vybrali a tak je něco špatně. Navíc když splnili cíle navíc a tam bylo i rozšíření hry. Tedy kdyby vybrali tolik kolik chtěli tak by hra trvala 3 hodiny?
    Na to, že to dělali rok a něco, bylo tam podle fotky asi 20 lidi tak to nechápu. Prachy dali za lidi za egine ale stejně by jím mělo hodně zůstat. Navíc to je lineární málo vedlejších úkolů a ve městě je tak 30 lidí....
    Warhorse v zhruba stejném počtu udělali za rok více věci podle videa a článku. Tedy tady na to asi celkem kašlali. A to nemusel dělat 3D realistickou grafiku.
  • Podle mě bylo poslední dobré sandbox rpg s pořádným příběhem fallout NV.
  • Hmm..ja myslim ze je spousta rpg které mají pribehovou herni dobu 40+ hodin a rozhodne se nejedna o mlaceni banditu a sbirani kukurice(zaklinac,fallout atd atd). Podle me je Shadowrun prusvih.A to puvodne chteli jen 400k dolaru, co by udelali kdyby dostali jen to?Editor? Podle nazoru plno lidi je to spis ebook s občasnou akcni vlozkou v podobe souboju. Myslim ze po Legends of Dawn a Shadowrunu nadseni z kickstarteru u dost lidi opadlo.
    Osobne se mi nevyplati pronikat do pomerne velkého systemu skillu a povolani kvůli hre na 10 hodin..
  • Black_Hand
    co hur, natahovana hra jenom proto aby byla "velka", a bez zadnyho dalsiho duvodu, je vetsi katastrofa, nez mala super davkovana hra.
  • *1* *1*
  • Neboj, určitě někdo udělá mod, který jí vymění za srp a kladivo.
  • Mas pravdu. Na druhou stranu cim jsem starsi, tim vic si uvedomuji, ze open-world hry (pri dnesnich standardech) nabizeji taky pouze tech +- 15 hod zabavy, ale k tomu jeste slabsi pribeh a spousty bugu. Osobne si radsi zahraju 15 hodinovou promyslenu hru, nez abych 100 hodin mlatil bandity a sbiral kukurici, pricemz stejne uz po 10 hod hrani me nikdo nemuze zabit.
  • Z hrani Shadowrunu mi prislo, ze mnohem vic nez o deji je to o tom, ze je to de facto runtime pro user-content Shadowrun pribehy... Uprimne mi to prijde jako zajimava moznost, kdy pribeh je castecne vic ukazkou moznosti.
    Jak bych to citlil jako backer nevim, neb netusim, co konkretne bylo slibeny - jestli prave tohle (editor), nebo vicero domakanych pribehu (hra).
  • jo, je to linerarni a diky tomu docela kratky, ale jinak je to fajn (za 15 dolaru zlaty) *5*
  • Trisska
    Nehledej problémy tam kde žádný nejsou... *4*
  • Fanatičtí uctívači Ronalda Reagan... to se bude jako nějaký level odehrávat v redakci MfD?
  • Jen aby to nebylo jako Shadowrun, 10ti hodinove linearni rpg prakticky bez vedlejších ukolu za 1.8m dolaru, s tim ze tam je editor aby si to hraci dodelali.
  • P3RS3CUToR
    Musej dát pryč tu hnusnou šerifovskou hvězdici u vybranejch postav... to je takovej hnus a uplne to páchne usa šerifem prostě. Má s tim taky někdo problem??? Nebo jsem jedinej **** (slovo úchyll je zakazany :D no lol) na to.
  • A jelikož hodlám vše vyzkoušet, pročíst, vychutnat, zabere to aspoň 50 hodin :), jsem zvědavý na side questy, dobrý hlavní děj není problém, ale s náplní okolo se dnešní RPGčka moc neštvou. Těším se!
  • A hodit odkaz na galerii plnou novych ingame zaberu uz je moc velka prace?
    http://imgur.com/a/3HcH3#0

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit