Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Úplně si vybavuji dobu kdy o svoje místo na slunci bojovaly 3DO, Jaguar, N64, Sega Saturn, PSX, Amiga 32 atd. Tehdy ale každá značka nabídla svoje tituly, které na ostatní nebyly.
  • dalsi androidi sragora dneska kazdej kdo ma do zadele diru chce vyrybet svou konzoli..
  • Luna-Lena
    ...já tedy nevím, ale mě rozhodně nepřipadá, že by o tyhle "konzole" mělo tolik lidí zájem. Naopak mi přijde, že to nemá moc šancí se uchytit...
  • Ano dalsi nezvratny dukaz o upadku pc jako herni platforme , samozrejme to dokladaji aj prodeje pc komponent. Jeto videt prez dlouhe roky existence ps3/xbox/wii , ktere vedou ve stovkach milionech prodanych kusu. Z pc se stavaji jen kancelarske psaci stroje .
    Ano na vychode jeste zbyvaji basty mastnych obeznich nerdu , kteri kradou hry/filmy/hudbu dnem a noci, dokud jsou chraneni statem ano jeto paradox.
    Ano vime urcite se objevi naky ten poblouzneny slovicek rikajici STEAM a tlusty Gabe s firmou Valve , kde je hierarchie na urovni zakladni skoly.
    Steam panove a zenomuzi tez upada jeto sokujici pravda , stale se stupnujici selvy ktere stezi zapalti vyvoj her atd atd. tato fakta se daji dohledat na internetu. Valve se proste snazi nakapsovat dokud je cas.
    Uzivatelsky prijemne konzole jsou budoucnosti.
    • na tohle ti nikdo nenaletí trolle snaž se víc.
      • Redakce spravte si to Reakci na Rybopičaka to hazí někam do prd
    • Ukazkový Troll na tohle už nikdo nenaletí. Snaž se výc chlape.
    • axell1990
      Možná to bude pro tebe překvapení ale na východě se hry víceméně nekradou, protože se tam z 90% hrají mmo hry nebo vizuální novely.( docela hezky bylo shrnuto na GDS v přednášce o čínském herním trhu). A to, že by pc upadalo jako platforma je teda taky solidní blábol jen se zájem přesouvá na "FREE TO PLAY" online hry, indie scénu atd.

Ten blábol o steamu ponechál bez povšimnutí jen mi prosimtě vysvětli co tu děláš na webu pro hráče, když hráče jako komunitu odsuzuješ jako obtloustlý nerdy a "ženomuže". Tak co jseš teda ty ženomuž nebo obtloustlej nerd? *2*
      • A muzes me rict proc se na te tve konferenci rikalo, proc tam sp a podobme hry nevychazeji?
        Koupis je v kdejake kung.pao vecerce a je orig. hry ostuda prodavat .
        Vychod je pro tebe jen cina ? Aj tuna v Cr je vychod a seci vime jaka je skutecnost.
        A ano na vychode se predevsim hry kradou dokazuji to treba pruzkumy .
        • axell1990
          No to samozrejmě můžu, čínské zákony jsou tak trochu podivné a krabicovky , ze kterých jde zisk na západ jsou tam v podstatě nelegální (protože z nich čína nic nemá).

Východ u mě není jen čína, ale čína, jižní korea a japonsko jsou největšími výrobci online titulů na světě (vychází jich doslova stovky ročně) a tyto tituly pak prodávají do okolních zemí. Jinak tam celkově moc zájem o západní hry není , výjimkou budež blizzard se svým starcraftem který je skoro národním sportem v koreii a world of warcraft, který měl několik milionů hráčů v číně.

To mi pověz jaký výzkumy? to by mě opravdu zajímalo.
  • Budou se na tom dát číst knihy?
  • Je to fajn, čím větší konkurence, tím pro nás, hráče, lépe. A nakonec nevidím důvod, proč by i na slabším HW nemohly vycházet perfektní hry, které co možná budou ztrácet na grafice, to budou dohánět atmosférou, příběhem a gameplayem. Ostatně já většinu času trávím hraním GOG záležitostí a ty mi rozdejchá i průměrný netbook.
  • Keyz
    K čemu tolik krámů? Kdybych kupoval vše co je tak by se to pomalu nevešlo do baráku.

Stačí jedno velké zařízení PC/konzole a jedno malé jako telefon kde se dá i hrát.
    Ale je fakt, že lidi kupují hodně věcí které ani tolik nepotřebuji. Například hodně lidí na tabletech hraje anebo se nějak baví, a za to utratí 15k nebo kolik stojí nový Apple. Proč ne, ale horší je, že se často zadlužují.
  • Robotron3
    Androidí konzole jsou podle mě blbost. Ať někdo udělá dock k TV s joypadem, kam se jen připojí telefon a jede se.
    • axell1990
      No to asi ne hry dělaný na mobil by na televizní obrazovce asi moc dobře nevypadaly. Nemluvě o tom, že by musely mít ještě dodělanou software podporu joypadu.
    • Ja take moc nechapu, co by nekoho vedlo k tomu hrat hry tohoto typu doma na televizi.
  • byste treba mohli rozdelit tu stranku na sekce hw, hry a pod at v tom neni takovy zmatek, že se michaji članky o hrach s nejakym hw. Taky spousta her jakoby ani nebyla človek si musi dohledavat informace jinde, zato fifa nebo cod stači aby si uprdlo a je tady o nich članek
  • fizola
    ked by niekto mohol vytvorit funkcnu konzolu na android, tak najskor google, kedze je to jeho system, taktiez google ako jediny by dokazal presvedcit vyvojarov ze sa oplati do hier dat podporu ich ovladaca nech uz bude akykolvek, trebars ako jednu z podmienok pre vydanie hry no gplay

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit