Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To vypadá na parádní mini-konzolovou válku na pozadí velké-konzolové války! *8*
    • Jen ať se pobijou. My PCčkaři budeme vyčkávat ve stínech a až se všichni pobijí, tak se vrátíme zpět na výsluní herní scény!!! MUEHUEHUEMUE
      • To je snad prvni pcckar, ktery priznal, ze dnes vedou konzole.
        • Ale prosimte, to musi byt prece jasne kazdemu, kdo neni zaslepeny fanboy. Na druhe strane parikady pak zase mame lidi jako jujdasek, ktery porad prorokuje konec herni sceny a ze pro pc uz tady neni misto bla bla bla a pc hry tady porad jsou.
          • *barikady, *konec pc herni sceny. Tak to dopada, kdyz clovek pise ve spechu *1*
      • PC je uz za svym zenitem a konkurence hernich platforem bude cim dal silnejsi. Az se objevi herni platforma se stejne nizkou vstupni barierou pro vyvoj her, jako ma pc, tak to s pc herni platformou zamava. Rekordni poptavky po nextgen konzolich ukazuji, ze o velke konzole je porad velky zajem. Uvidime, jaky se podari vzbudit zajem o male konzole.
  • Luna-Lena
    ...já tedy nevím, ale mě rozhodně nepřipadá, že by o tyhle "konzole" mělo tolik lidí zájem. Naopak mi přijde, že to nemá moc šancí se uchytit...
  • Úplně si vybavuji dobu kdy o svoje místo na slunci bojovaly 3DO, Jaguar, N64, Sega Saturn, PSX, Amiga 32 atd. Tehdy ale každá značka nabídla svoje tituly, které na ostatní nebyly.
  • Robotron3
    Androidí konzole jsou podle mě blbost. Ať někdo udělá dock k TV s joypadem, kam se jen připojí telefon a jede se.
    • axell1990
      No to asi ne hry dělaný na mobil by na televizní obrazovce asi moc dobře nevypadaly. Nemluvě o tom, že by musely mít ještě dodělanou software podporu joypadu.
    • Ja take moc nechapu, co by nekoho vedlo k tomu hrat hry tohoto typu doma na televizi.
  • Budou se na tom dát číst knihy?
  • fizola
    ked by niekto mohol vytvorit funkcnu konzolu na android, tak najskor google, kedze je to jeho system, taktiez google ako jediny by dokazal presvedcit vyvojarov ze sa oplati do hier dat podporu ich ovladaca nech uz bude akykolvek, trebars ako jednu z podmienok pre vydanie hry no gplay
  • byste treba mohli rozdelit tu stranku na sekce hw, hry a pod at v tom neni takovy zmatek, že se michaji članky o hrach s nejakym hw. Taky spousta her jakoby ani nebyla človek si musi dohledavat informace jinde, zato fifa nebo cod stači aby si uprdlo a je tady o nich članek
  • dalsi androidi sragora dneska kazdej kdo ma do zadele diru chce vyrybet svou konzoli..
  • Keyz
    K čemu tolik krámů? Kdybych kupoval vše co je tak by se to pomalu nevešlo do baráku.

Stačí jedno velké zařízení PC/konzole a jedno malé jako telefon kde se dá i hrát.
    Ale je fakt, že lidi kupují hodně věcí které ani tolik nepotřebuji. Například hodně lidí na tabletech hraje anebo se nějak baví, a za to utratí 15k nebo kolik stojí nový Apple. Proč ne, ale horší je, že se často zadlužují.
  • Je to fajn, čím větší konkurence, tím pro nás, hráče, lépe. A nakonec nevidím důvod, proč by i na slabším HW nemohly vycházet perfektní hry, které co možná budou ztrácet na grafice, to budou dohánět atmosférou, příběhem a gameplayem. Ostatně já většinu času trávím hraním GOG záležitostí a ty mi rozdejchá i průměrný netbook.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit