Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Grifus
    Tam muselo opravdu uz nekomu hrabnout. *1*
    • XorxoxTalarius
      Tak kdo vi, treba je THQ drzelo v retezech a ted uplne zvlcili, ale nejsem si jist, s verdiktem si pockat az po dohrani SR4 *15*
  • XorxoxTalarius
    Ve stredu vyhraju ve sportce a ve ctvrtek kupuju *5*
    • Keyz
      V pátek se rozsekáš v tom fáru a v sobotu tvojí mrtvolu pošlou do vesmíru.
      To bude jízda :)
  • Třeba se to někdy objeví v humble bundlu to by sem tam možná dal víc než průměr. *1*
  • Luna-Lena
    Kravina.
  • Počkám si až bude steam sale a koupím za jen za 100 000.
  • Nevím jak vy, ale ten výlet do vesmíru a všechny ty hovadiny by za to celkem aj stály :D Kdybych byl nějakej milionář tak bych nad tím fakt uvažoval protože ten výlet do vesmíru ... můj dětský sen :)
    • Ano je to pekne ale byt milionar ktery si muze dovolit tohle tak si to usporadam sam a auto si koupim jake se bude libit me a na tu hru se vyse... ;)
    • Kdyby si byl milionář, tak si ho koupíš za čtvrtinu ceny :D a nemusíš kupovat auto, který ti už stojí v garáži, ani jezdit do podobného hotelu jako jeden z těch, který vlastníš :D
      • Ale pak by to nebylo tak COOL! :D
  • God-of-War
    Nejzajimavejsi je akorat samotna hra...
    • Coze? ;) Uf vsechno v tom baliku je zajimavejsi nez ta hra!
      • God-of-War
        Ty vole:D.. Si delam prdel:D
        • To je nám jasný už z fotky..
  • fizola
    Games by mali použiť Donate program na zakupenie tejto edicie, zrecenzovali by ju asi ako jediny na svete *1* *1* *1*
    • Keyz
      Navíc šéfredaktor by měl nové auto.
    • Asi se musíme do toho Donate programu fakt opřít :D
    • Overwatch
      Super nápad. Ten špionský trénink by mohl podstoupit třeba Drda :)
      • smejki
        Kdybyste házeli úplatky do prasátka, mohli byste si to hned dovolit, ale vy ne, snobáci!
        • Overwatch
          Kdybych měl házet do prasátka úplatky, tak nemám ani na to prasátko! :)
          • smejki
            Svrhněmež šéfredaktora! ten si teď za ty kapry válí šunky v Magyarországu!
      • Já chci Drda in space
        • fizola
          Drda ma uz teraz vlastnu orbitu, ked pri nom pada mensi predmet, zacne ho obiehat :)
        • Keyz
          Na to by byl potřeba Saturn V *3*
          A ten asi v ceně není.
  • Kdyby k tomu nebyl ten pošahanej Prius, tak do toho du.
  • ty hotely by si mohli narvat do anusu, ale ten vesmír a autíčka se mi líběj... třeba mi udělaj slevu ze známosti *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit