Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dr.FlyHack
    Tady nejsi na 4chanu, kide
  • Keyz
    .
  • TS: Dost si dovoluješ na to jaká jsi nula.
  • To od všivýho muslimáče arabáče sedí! *15*
  • TS: ty seš ale hodně nemocný demagog.
  • oneill (anonym)
    -3
    vlastik.plaminek: a co takhle psát všechno a ne jen několik negativních věcí? Je smutné jak moc jsi omezený a snažíš se to vnutit ostatním.

------------------------------------------------------------------

A co bys chtěl prosím tě ještě napsat? Tohle jsou ve své podstatě skutečné pilíře islámu. Islám jako takový je negativní. Zkus ho prostudovat: pravdaoislamu.cz *7* Od muslimáčů pravdu nečekej, ti smějí v zájmu islámu lhát, nazývá se to např. muruna nebo takíja atd. a to má jako znamenat co? Větší svinstvo než islám na Zemi neexistuje, neexistovalo a nikdy už existovat nebude, tečka! A klidně si lidi nazývej omezenci, ten jseš tu beztak ve skutečnosti pouze a jen ty, který nevidí fakta!
  • TS: vzdej to chlapečku na tohle nemáš.
  • niekto už nahodil unboxing video: http://www.youtube.com/watch?v=oHg5SJYRHA0
  • "Magor", člověk, který se k islámu staví krytycky. No od muslimáče je to celkem slabé slovíčko, ti umí mnohem "mírumilovnější" výrazy. *11*
  • TS: no tak si to mysli to je asi tak to jediný co magor jako ty může dělat.
  • oneill:

Ztrapnil jsem pouze ty. Obhajovat neobhájitelné. Zastávat se vraha, pedofila, lháře a zloděje, ale neuvést ani jediný důvod proč, to by ti šlo, co? Jseš pěknej tydýt. *15*
  • TS: Chápání psaného textu je něco co ti asi moc nejde. Pokud ti nevadí se tady pořád ztrapňovat je to tvoje věc. Jestli ti ten islám tak moc leze na mozek vyhledej nějakou pomoc. Nemusel jsem se ani moc snažit a úplně sám jsi ze sebe udělal hlupáka.
  • oneill:

To víš, že se to dá léčit, ale u tebe to moc nepůjde, islám je totiž hodně zákeřná nemoc. Howgh.
  • TS: No snad se ta tvá nemoc dá léčit jinak to máš moc blbý.
  • oneill:

Hlupáček jseš tu ty. Zatím jsi neuvedl jediný důvod k tomu, proč bych měl vzývat tvého "svatého" pedofila, vraha, lháře a zloděje Mohameda. Jo a ještě s tou wikipedií. Kde jsi vzal to, že jsem s tím argumentoval? Přestaň mlátit 5x denně hlavičkou o kobereček, nedělá ti to dobře. *12*
  • TS: HAHAHAHAHA argumentovat wikipedií to napadne fakt jenom tebe. Já ti ani nemusim nijak pomáhat hlupáka umíš ze sebe dělat skvěle. Zajímavé že tě v tom ubohém mozečku napadlo jen to že nejlepší způsob jak na mě útočit je dělat ze mě muslima. Ono je vlastně fuk že to má do reality hodně daleko nechám tě přitom když ti to tak moc pomáhá.
  • oneill: Ahá, já zapomněl, příště si zajdu do mešity, kde mi všechno islámsky korektně vysvětlí. Hele, nesmíš toho svýho imáma tak žrát, ten ti skutečnou pravdu o islámu nikdy neřekne. I ta pitomá wikipedie ti vysvětlí, že Mohamed byl vrah.

http://pravdaoislamu.cz/ *7*
  • Jack1947
    Proc ne, kdyz nato nekdo ma...
  • Pokud myslíš to a axe/lynx, tak tam nejde jen o let po parabole v Zero G letadle. Je tam i let v Albatrosu a motání v centrifuze. A z těch, co budou mít nejlepší výsledky nakonec jeden člověk opravdu získá let suborbitálem nad hranici vesmíru se společností xcor v hodnotě asi 65000 dolarů. Ale je pravda, že se v podmínkách píše, že vzhledem k tomu, že je letoun stále ve vývoji, tak se zatím neví kdy, odkud, a jestli vůbec, se poletí :)
  • TS: a touhle demencí trpíš už delší dobu nebo je to u tebe něco nového? Tvá neznalost je k smíchu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit