Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Chuck uz tuhle verzi ma ...museli mu ale k tomu vyplatit milion dolaru.
  • Tak já nevím kde bydlíš, ale já bydlím na planetě zemi a ta se nachází ve vesmíru, takže výlet do vesmíru je nic...
  • RakeW
    "Koch Media especilly reserve the right to remove or amend contents of the SDWW edition."

"Tady máte svou hru za milión. Cože? Vesmír, Lamborghini, Dub-step Gun...? Jste nečetl pravidla, nebo co?
  • smejki
    Svrhněmež šéfredaktora! ten si teď za ty kapry válí šunky v Magyarországu!
  • Tak to hodně štěstí, ale kdyby se ti to přeci jen podařilo, tak by z tebe byl druhý Chuck Norris. *15*
  • Miserius
    No prave, to tu pisu a jeste me experti mínuskujou
  • Zerathus
    Tak to abych na ten sběr šel hned a vzal extra kárku *1*
  • Amylee.Anderson
    Pokud jsi tak nechutnej, že vystrašíš vývojáře natolik, aby ti tuhle edici hry dali, tak překousnu, že nejsi bohatej! No a samozřejmě mi tu edici budeš muset dát.
  • Ehm plastic surgery a čeho??? *1* *1*
  • Cha chaaa, splňuju 66% tvých požadavků! Jsem nechutnej a chlap!
  • to krieg: Porovnej si casovou souvislost mezi tim, kdy vysel novej zakon, coz je pohadkova knizka reckeho basnika a kdy prisel koran, mas tam rozdil 600let. Takze dobre, za 600 let se s tebou rad pobavim o tom jakym vyvojem islam prosel a kam se dostal. Jako domaci ukoll ti doporucuji se podivat jak vypadala nase kultura pred sestisty lety. Az to nastudujes tak zase napis. Tech 600 let by ti na to melo stacit. *13*
  • Jo kdyby byl prezidentem ještě Clinton , věděl bych o jedinečném zážitkovém poukazu i pro takové hošany co si tohle možná koupí ....
  • Zcela demagogický argument.

Takže podle tvé logiky je v zcela v pořádku, že dnešní Muslimové si *berou*(resp. znásilňují) nezletilé děti, protože to před několika sty let dělala Evropa?
  • Nevim ttoto je jen sranda . Dnes 19 milioni nekdo nema a tak je to sranda a zasmal jsem se
  • Jestli tě tak moc berou nezletilý já ti to nebudu rozmlouvat.
  • Krieg pretoze v Europe to bolo tabu co taky Habsburgovci
  • Dobře sis naběhl, sňatky s nezletilými, v mnoha případech mezi bratranci/sestřenicemi, zneužívání vlastních dětí je běžná záležitost v muslimkém světě. Ale vy muslimové máte přece povoleno lhát a šířit demagogii, aby Islám vypadal v lepším světle.
  • oktavius66
    Koupím si to ve slevě na STEAMU za 15 Éček... *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit