Přejít na výpis diskuzí
Saints Row IV nabízí za vlasy přitaženou edici za milion dolarů
9.8.2013 | Adam Homola
117 příspěvků
-
oneill:
Ty debílku, kdyby měl napsat o prasoislámu a Mohamedovi všechno, musel by napsat celý román. Mohamed byl "nejslavnější" vrah, lhář, pedofil a zloděj v dějinách lidstva a muslimové ho jen udržují naživu. Stačí prostudovat život tohoto psychopata. Nezaslouží si nic jiného než hluboké pohrdání. Jeho činy byly jen a pouze zlé. -
vlastik.plaminek: a co takhle psát všechno a ne jen několik negativních věcí? Je smutné jak moc jsi omezený a snažíš se to vnutit ostatním.
-
TS: Mohamed byl taky ještě loupežník. Navíc islám povoluje prznění zvěře (sice proti gustu a každej sme nějakej), kterou ovšem potom musíš zabít tradičním halal stylem (tzn. podříznout a za vyřvávání "Allahu Akbar" nechat vykrvácet) a pak ho nesmíš sníst.
Pak tady máme samozřejmosti jako pronásledování nevěřících, odpalování civilistů (na vojenský objekt nemáme koule, co?), vměšování se do fungování cizích zemí (situace v UK nebo Reichu) a to nemluvím o postavení žen. Celkově je toho hromada a dá se to všechno najít na netu. Stačí jenom sundat sluníčkové PCMC brýle a lidi uvidí, co je to za svinstvo. -
TS: chápat psaný text ti asi moc nejde.
-
burj-al-arab nejdražší hotel na světě, pokud nepočítáte nejdražší apartmány v kasínech ve Vegas, výlet do vesmíru a spousta dalších věcí, vždyť ono to docela jde, ne? Za tu cenu.
-
A myslíš, že ti to prodám?
-
tak jo pane Nečas.
-
Je to let soukromym raketoplanem SpaceShipOne (https://cs.wikipedia.org/wiki/SpaceShipOne) ktera vas dostane do výšky priblizne 112km, takže jste oficialne ve vesmiru, protože 100 km se bere jako hranice mezi zemskou atmosférou a kosmickým prostorem. Četl jsem že let stojí 200 000$
-
oneill:
Kdo tu řeší Ježíše? Ten snad nikoho zabil nebo k tomu někoho naváděl? Mohamed je pravý opak Ježíše. Mohamed je masovým vrahem, ale muslimové ho mají jako vzor dokonalého člověka hodného následování a to je ten jediný problém! -
Len aby to nebolo myslené tak ako v tej reklame... z letu do vesmíru sa nakoniec stal len na klasickom lietadle kde ti dajú toľko G že si v beztiažovom stave a na tých pár minút sa tam môžeš vyblbnúť
-
TS: No a? Ježíš byl zase pomatený šílenec. V minulosti nenajdeš moc fajn lidí.
-
Předobjednano. 19 milionu mimochodem vydelam priblizne za pul roku, takze to nejak přežiju *5* Tak já vám sockám pak z toho vesmíru zamávám jo? *5*
-
Já nevím, ale podle mě je to sakra dobrá nabídka. To máme cestu do vesmíru a k tomu ještě pár blbin včetně hry. Mít ty prachy, beru to. *4*
-
Už vidím Saints Row V : Special Serious Commander Crazy Collectors edition ! za pouhých neuvěřitelných 1 000 000 000 dolarů *1*. Bude to obsahovat: Speciálně ve stylu Saints upravený tank, který má povolení jezdit po silnicích a k němu 5 let záruky. Možnost se setkat s americkým prezidentem. Potom dostanete Bugatti Veyron Super Sport. Dupstep Gun V2 ( Tentokrát plně funkční *1* ). Dostanete vlastní letadlo s názvem "Air force Saints" se kterým si budete moc lítat kam chcete. Také dostanete speciální šatník se všemi oblečky Saints Row. No a jako bonus let na Měsíc ... No nekup to !!! *15*
-
Třeba tomu, co si to koupí řeknou: "Tak nic z toho nedostanete, ale můžete to prožít v naší hře!"
-
už jen cesta do vesmíru stojí víc jak 19 mega *1*
-
Hala: Islám se nesmí měnit. To co je v koránu je neměné, seslané samotným aláhem. Islám je novodobý mor, který je třeba tvrdě potírat. Mohamed byl prachsportý vrah, lhář a navíc pedofil! Jestli ti to nedochází, tak si prostuduj života vraha Mohameda, zakladatele "mírumilovného" islámu.
-
Baby, baby, baby oooohhhhhh *7*
-
Přijde mi to jako dobrý vtípek přesně ve stylu Saints, ale asi nic víc.
Virgin chce za rezervaci letu do vesmíru vratnou kauci 30 míčů (alespoň donedávna to tak ještě bylo), a to nevím, jestli zrovna klucí z Deep Silver/Volition mají po kapsách:)
Každopádně povedené a nemá smysl v tom více rýpat. Třeba mají s Virgin opravdu nějakou tajnou dohodu :D -
Já na to mám a co vy ?