Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pb_historic
    Kdo si počká, ten se dočká.
  • P1trs
    Konzole maj byt uz davno dead. Herni pc se da poskladat za 12k. Ty jebnute konzole budou stat to same. Hry na konzole jsou drazsi a nedaj se snadno piratit. Takze si na pc zahraju mnohem vice her!? Kdyz se ten smejd rozesere, tak nebude stacit ji rozdelat a vymenit jednu cast hw. Budu celej ten sh*t muset odnyst do nejaky opravny a to bude pekne mastny! Co je par exkluzivek proti tunam indie, F2P her. A to nejlepsi nakonec! PC muzu pouzit i na neco jineho nez hrani her/sledovani videa *1*

Myslim, ze uz staci, ze vsichni mame na pc wokna a nepotrebujeme dalsi predrazeny srackovy monopol pod televizi... stejne kdo v dnesni dobe kouka na televizi?
    • Nekrmit!
  • Musí to být překladem menu. Uvědomte si, že přeložit menu xboxu může profesionálnímu překladateli trvat i celý den.
  • Jack1947
    Jak jinak nez se spozdenim, k tomu neni co dodat *3* .
  • Xbox neni problem dovezt http://www.eurogamer.net/articles/2013-08-15-microsoft-explains-how-xbox-one-importing-could-work
  • Get a life...! *1*
    • ...patřilo Rhuladovi
      • Ten číst neumí *1*
  • Zajímavý je to, že launch nebude v Japonsku. Vypadá to, jako by japonský trh Microsoft odepsal.
    • Tak na japonskem trhu ani soucasny xbox nejak extra neleti.
    • Protože Japonci jsou velký patrioti a jinej než japonskej výrobek nebudou kupovat i když mel Xbox 360 mnohem lepší hry.
      • TheGGG
        haha xc*ck že měl lepší hry? To asi těžko PS 3 EXKLUZIVNÍ tituly jsou 10000000 krát lepší než nadhodnocený srač*y tipu halo a gears of war
        Na xc*cku není ani co hrát
        • Před nějakou dobou jsi tu vynášel Halo do nebes a teď jsou to srač*y !? Už v těch lžích záčínáš mít pěknej brajgl . Není na to náhodou nějaká diagnóza ? Znám totiž další dva jedince kteří jsou též patologičtí lháři , nebo že by jste byli příbuzní :)
          • TheGGG
            halo jsem do nebes nevynášel, nelži. Jen jsem psal že na tu bídu co je na xboxu je halo 4 celkem zajímavá (předchozí díly jsou však nuda a to jsem psal už několikrát) hra a že překonává mnoho FPS na PC. Bohužel v porovnání z PS3 hrami je na xboxu prd
            • Dobrá tedy , kvalitní jistě jsou ale pořád mají dvě hry do "hromady" hodně daleko . A ten zbytek (dejme 90% FPS!! her) vychází i na ostatní platformy . Takže je tedy prakticky jedno co máš doma za herní zařízení . A těch pár exklusivit co vyjde na každou platformu sice zamrzí ale že bych to obrečel , tak to opravdu ne .
            • TheGGG
              Na xboxu je jediná trošičku zajímavá exklusivní hra halo 4
              na PS3 jsou hromady perfektních fps např. serie Killzone a resistance
              plus hry z jiných žánrů samozřejmě: dosud nepřekonaná serie uncharted, hra roku the last of us, nejlepší adventura Heavy rain, nejlepší hack and slash serie god of war, nejlepší superhrdinský sandbox infamous 1 a 2, demon souls jedno z nej. rpg. To je jen zlomek her co si zahraješ pouze na ps3.
              Plus blíží se Beyond: Two Souls *14*
            • Prosim tě co ze zásadních FPS titulů vyšlo na PS3 a ne na Xbox a PC ? Hlavně jich napiš trochu více , protože si snad nekoupíš herní zařízení kvůli jedné hře .
        • Fanda toustru kritizuje topinkovac. *5*
          • TheGGG
            Upaluj na počítač za 50 000,- a škemrej o port konzolových her
            • TheGGG
              tak určitě, ale bude na nich co hrát.
            • Ze ty jsi butthurt protoze ty konzole budou kram jeste nez vyjdou?
      • To je moudre. Akorat verim ze mistni odbornici by byli schopni se s nima hadat, jak delaji spatne rozhodnuti. *15*
    • Veskoslav
      Proč se rvát někam, kde Vás v počátcích prodeje sundá Sony? *5*
      • God-of-War
        Sony je tam sundalo celkove;). Mrkvosoft to i rikal, ze se do Japonska vubec nepohrnou. Jinak xbox nepbude dostupnej i u nas a pak jeste v Polsku.. pri startu.
        • Sony je tam sundalo celkove a ve zbytku sveta to projelo. Celkove *15*
          • na to si prisiel kde? stale ma ps3 viac predaných konzolí ako x360
        • Veskoslav
          Tak po pravdě se ani nedivím:) Ono byl jsem v Tokiu u rodiny a v podstatě to tam pod televizí snad mají všichni. Ale nejvíce stejně hrají v tzv. hracích domech:) Ty bych chtěl i u nás:)
          • Ty jsi byl v Tokiu?Páni to musí být hráčův ráj.Ty herny,různý speciální obchody na hry ale fakt velký obchody kde najdeš každou blbost pro svýho oblíbenýho hrdinu z her.
            • Rhulad
              On největší fanda MS v Tokiu :D... Vy mu to ještě věříte? Ten člověk je patologický lhář. Dá se říct, že on je duševně narušen.
            • By me zajimalo jestli tam taky vsem rikal ze jsou trollove. *15*
          • Rhulad
            Tak vy u vás v Chánově tomu říkáte Tokio?
            • Do pííííííííííííči, takhle dlouho jsem se nazasmál. *15* *15* *15* *15*
            • Rhulad
              Milý nerde!!! Stačí se podívat v jaký čas na mě Veskoslav znovu reaguje...Ano je to čtyři minuty o prosbě, aby mě ignoroval, bohužel tento člověk si nedá pokoj čili já od teď taky ne.
            • A uz je to tu. Perosaj nema argument tak zvolil taktiku jsi troll. *15*
            • Rhulad
              Neměl jsi mě brát do huby.. Teď budu jako tvůj stín a zdejší diskuze se pro tebe změní v peklo. To ti slibují já Císař Rhulad I. šílený.
            • Veskoslav
              "Všímáš si, jak tě ignoruji? Zkus prosím to samé. My dva si opravdu nemáme co říct."

Ulhaná trolí troska, co neumí ani vlastní věci dodržet:)
    • japonsko at si onanuje nad svým plejstejšnem :)
      • Rhulad
        Takže nintento-fun ty nejsi troll? *3*
      • TheGGG
        A USA ať si onanuje nad gayboxem
        • Zajímavý, že to říká někdo, kdo má v profilu buznu jak vyšitou.
  • Black_Hand
    no, nastesti ale nejsou omezeni na regiony, takze se to da objednat i z ciziny, kdyz to sezenete. to se stalo soucasti politiky XBone 180, kterou nastolil MS.

i treba takovi polaci, kteri tam maji jednu ze svych vlajkovych lodi. ta je ale chytre multiplatformi, takze konzolovi polaci by vedeli jak se rozhodnout :P.
  • koukam nez ty next gen konzole s dnes prumernou X86 architekturou vyjdou bude to tezkej low end *1*
    • Jenom dodám, že na té architektuře si ale zahraješ všechny hry, které pro tu platformu vyjdou po dobu více než 5 let.
      • mam staricke Intel Core 2 Duo 3Ghz vice jak 5 let a myslis ze dnes si na tom nezahraju vsechny hry co vyjdou? a navic v lepsi grafice nez na konzolich *1*
        • presne tak, ja šlapem na Q6600 už kopu rokov a jediné čo občas mením je graf. karta. A stále oveľa lepšia grafika než na konzoli. Ale budem úprimný, premýšľam aj nad konzolou - do obývačky na relax je to lepšie ako sedieť pri PC. Len neviem akú zvoliť. Chcelo by to niečo, čo bude dávať iný zážitok (aj s kamošmi) než hardcore PC gaming.
      • Mam i7-920, jadro Nehalem. Je to CPU vydanej na konec roku 2008, tzn uz to bude 5 let. Myslis ze je nejaka hra kterou bych si nezahral?
    • promitac
      Aspon keby si vedel aku pitomost si napisal. a 30 plusek

dnes prumerna x86 architektura.... ty vole...
      • Jn, mel napsat x86/x64. Ale ten CPU je prumerny, mozna dokonce lowend, to je fakt.
    • A to vadí?
      • Veskoslav
        Ano vadí;)
        • Ne nevadí a dost už. Nebudeš mi odporovat nulo.
    • Vykuř si *9*
      • Ataker
        Z toho je cítit závist nebo zklamání možná obojí *7*
  • Ps4 na tom není o moc líp, kdo ví kdy tady bude *15* Stejně si konzoli při launchi kupujou jen blbci.
    • Vlastni zkusenost?
      • God-of-War
        Ze na toho blba vubec reagujes *4* .
      • Stačí se podívat na Ps2, Ps3 kde nebylo rok co hrát a teď i bohužel WiiU

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit