Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • koukam nez ty next gen konzole s dnes prumernou X86 architekturou vyjdou bude to tezkej low end *1*
    • Jenom dodám, že na té architektuře si ale zahraješ všechny hry, které pro tu platformu vyjdou po dobu více než 5 let.
      • mam staricke Intel Core 2 Duo 3Ghz vice jak 5 let a myslis ze dnes si na tom nezahraju vsechny hry co vyjdou? a navic v lepsi grafice nez na konzolich *1*
        • presne tak, ja šlapem na Q6600 už kopu rokov a jediné čo občas mením je graf. karta. A stále oveľa lepšia grafika než na konzoli. Ale budem úprimný, premýšľam aj nad konzolou - do obývačky na relax je to lepšie ako sedieť pri PC. Len neviem akú zvoliť. Chcelo by to niečo, čo bude dávať iný zážitok (aj s kamošmi) než hardcore PC gaming.
      • Mam i7-920, jadro Nehalem. Je to CPU vydanej na konec roku 2008, tzn uz to bude 5 let. Myslis ze je nejaka hra kterou bych si nezahral?
    • promitac
      Aspon keby si vedel aku pitomost si napisal. a 30 plusek

dnes prumerna x86 architektura.... ty vole...
      • Jn, mel napsat x86/x64. Ale ten CPU je prumerny, mozna dokonce lowend, to je fakt.
    • A to vadí?
      • Veskoslav
        Ano vadí;)
        • Ne nevadí a dost už. Nebudeš mi odporovat nulo.
    • Vykuř si *9*
      • Ataker
        Z toho je cítit závist nebo zklamání možná obojí *7*
  • Musí to být překladem menu. Uvědomte si, že přeložit menu xboxu může profesionálnímu překladateli trvat i celý den.
  • Get a life...! *1*
    • ...patřilo Rhuladovi
      • Ten číst neumí *1*
  • Zajímavý je to, že launch nebude v Japonsku. Vypadá to, jako by japonský trh Microsoft odepsal.
    • Tak na japonskem trhu ani soucasny xbox nejak extra neleti.
    • Protože Japonci jsou velký patrioti a jinej než japonskej výrobek nebudou kupovat i když mel Xbox 360 mnohem lepší hry.
      • TheGGG
        haha xc*ck že měl lepší hry? To asi těžko PS 3 EXKLUZIVNÍ tituly jsou 10000000 krát lepší než nadhodnocený srač*y tipu halo a gears of war
        Na xc*cku není ani co hrát
        • Před nějakou dobou jsi tu vynášel Halo do nebes a teď jsou to srač*y !? Už v těch lžích záčínáš mít pěknej brajgl . Není na to náhodou nějaká diagnóza ? Znám totiž další dva jedince kteří jsou též patologičtí lháři , nebo že by jste byli příbuzní :)
          • TheGGG
            halo jsem do nebes nevynášel, nelži. Jen jsem psal že na tu bídu co je na xboxu je halo 4 celkem zajímavá (předchozí díly jsou však nuda a to jsem psal už několikrát) hra a že překonává mnoho FPS na PC. Bohužel v porovnání z PS3 hrami je na xboxu prd
            • Dobrá tedy , kvalitní jistě jsou ale pořád mají dvě hry do "hromady" hodně daleko . A ten zbytek (dejme 90% FPS!! her) vychází i na ostatní platformy . Takže je tedy prakticky jedno co máš doma za herní zařízení . A těch pár exklusivit co vyjde na každou platformu sice zamrzí ale že bych to obrečel , tak to opravdu ne .
            • TheGGG
              Na xboxu je jediná trošičku zajímavá exklusivní hra halo 4
              na PS3 jsou hromady perfektních fps např. serie Killzone a resistance
              plus hry z jiných žánrů samozřejmě: dosud nepřekonaná serie uncharted, hra roku the last of us, nejlepší adventura Heavy rain, nejlepší hack and slash serie god of war, nejlepší superhrdinský sandbox infamous 1 a 2, demon souls jedno z nej. rpg. To je jen zlomek her co si zahraješ pouze na ps3.
              Plus blíží se Beyond: Two Souls *14*
            • Prosim tě co ze zásadních FPS titulů vyšlo na PS3 a ne na Xbox a PC ? Hlavně jich napiš trochu více , protože si snad nekoupíš herní zařízení kvůli jedné hře .
        • Fanda toustru kritizuje topinkovac. *5*
          • TheGGG
            Upaluj na počítač za 50 000,- a škemrej o port konzolových her
            • TheGGG
              tak určitě, ale bude na nich co hrát.
            • Ze ty jsi butthurt protoze ty konzole budou kram jeste nez vyjdou?
      • To je moudre. Akorat verim ze mistni odbornici by byli schopni se s nima hadat, jak delaji spatne rozhodnuti. *15*
    • Veskoslav
      Proč se rvát někam, kde Vás v počátcích prodeje sundá Sony? *5*
      • God-of-War
        Sony je tam sundalo celkove;). Mrkvosoft to i rikal, ze se do Japonska vubec nepohrnou. Jinak xbox nepbude dostupnej i u nas a pak jeste v Polsku.. pri startu.
        • Sony je tam sundalo celkove a ve zbytku sveta to projelo. Celkove *15*
          • na to si prisiel kde? stale ma ps3 viac predaných konzolí ako x360
        • Veskoslav
          Tak po pravdě se ani nedivím:) Ono byl jsem v Tokiu u rodiny a v podstatě to tam pod televizí snad mají všichni. Ale nejvíce stejně hrají v tzv. hracích domech:) Ty bych chtěl i u nás:)
          • Ty jsi byl v Tokiu?Páni to musí být hráčův ráj.Ty herny,různý speciální obchody na hry ale fakt velký obchody kde najdeš každou blbost pro svýho oblíbenýho hrdinu z her.
            • Rhulad
              On největší fanda MS v Tokiu :D... Vy mu to ještě věříte? Ten člověk je patologický lhář. Dá se říct, že on je duševně narušen.
            • By me zajimalo jestli tam taky vsem rikal ze jsou trollove. *15*
          • Rhulad
            Tak vy u vás v Chánově tomu říkáte Tokio?
            • Do pííííííííííííči, takhle dlouho jsem se nazasmál. *15* *15* *15* *15*
            • Rhulad
              Milý nerde!!! Stačí se podívat v jaký čas na mě Veskoslav znovu reaguje...Ano je to čtyři minuty o prosbě, aby mě ignoroval, bohužel tento člověk si nedá pokoj čili já od teď taky ne.
            • A uz je to tu. Perosaj nema argument tak zvolil taktiku jsi troll. *15*
            • Rhulad
              Neměl jsi mě brát do huby.. Teď budu jako tvůj stín a zdejší diskuze se pro tebe změní v peklo. To ti slibují já Císař Rhulad I. šílený.
            • Veskoslav
              "Všímáš si, jak tě ignoruji? Zkus prosím to samé. My dva si opravdu nemáme co říct."

Ulhaná trolí troska, co neumí ani vlastní věci dodržet:)
    • japonsko at si onanuje nad svým plejstejšnem :)
      • Rhulad
        Takže nintento-fun ty nejsi troll? *3*
      • TheGGG
        A USA ať si onanuje nad gayboxem
        • Zajímavý, že to říká někdo, kdo má v profilu buznu jak vyšitou.
  • Jack1947
    Jak jinak nez se spozdenim, k tomu neni co dodat *3* .
  • P1trs
    Konzole maj byt uz davno dead. Herni pc se da poskladat za 12k. Ty jebnute konzole budou stat to same. Hry na konzole jsou drazsi a nedaj se snadno piratit. Takze si na pc zahraju mnohem vice her!? Kdyz se ten smejd rozesere, tak nebude stacit ji rozdelat a vymenit jednu cast hw. Budu celej ten sh*t muset odnyst do nejaky opravny a to bude pekne mastny! Co je par exkluzivek proti tunam indie, F2P her. A to nejlepsi nakonec! PC muzu pouzit i na neco jineho nez hrani her/sledovani videa *1*

Myslim, ze uz staci, ze vsichni mame na pc wokna a nepotrebujeme dalsi predrazeny srackovy monopol pod televizi... stejne kdo v dnesni dobe kouka na televizi?
    • Nekrmit!
  • TheGGG
    PS4 dotoho, xbone fuj,
    SONY válí, Mrkváč to už balí.
    Japonsko jde do čela, Amerika brečela.
    Dovalte nám ty exklusivity a jim nechte HALO šity
    Nechte si směšné RYSE klikačky, jen na PS jsou pořádný rubačky.
    Copak asi Sony vybalí na gamescomu, způsobí tím mrkvosoftu zcela jistě pohromu.
    PR z mrkvosoftu zkouší různé triky, začínají však mít oční tiky
    Zato v sony se radujou, že xbox zase převálcujou.

Pravda je tam venku. TheGGG aka Ignác Big G Vlašák
    • V jiné diskuzi (tady na GAMES.CZ) si psal, že máš doma i Xbox 360 a k tomu HALO. A najednou máš jen "kvalitní výrobky od SONY"? Takže krom tvýho dětinskýho rádoby trolování jsi ještě k tomu i ubohej lhář. Gratuluji, představitelé SONY na takovýho "fanouška" musí být extra pyšní.
      • TheGGG
        Mám, ale nepovažuji je ho plnohodnotného člena domácnosti, na rozdíl od výrobků od sony.
        PS: k xboxu jsem přišel za poloviční cenu od člověka který si radši koupil PS3 protože xboxem byl znechucenej a chtěl se ho rychle zbavit. Na xboxu jsem hrál některé díly halo a kromě HALO 4 byly všechny nudné.
        • Neznám snad nikoho kdo si koupí věc která je podle něho špatná jen kvůli poloviční ceně . Že ty doma nemáš ani toho Xboxe !?Natož pak PS3 , řekl bych spíš že píšeš tyhle bludy na notebooku u rodičů .
        • "Ne, já mám doma jen kvalitní výrobky od SONY"
          Tak bude nevis, co slovicko "jen" znamena, nebo ses proste odhalenej lhar, kterej se ted stebla chyta s hodne chabymi vymluvami ala "nepovažuji je ho plnohodnotného člena domácnosti".
          A popravde nevim co je smutnejsi *1*
          • Veskoslav
            Že se nejspíš bude moci rozmnožovat a rozšířit tak svůj genofond:)
            • TheGGG
              Hlavně aby ses nerozmnožil ty, to by pak ve slovníku zůstala jen slova troll pako a veskoslav
    • bože ty si zoufalec *1*
    • Malleth
      Tady se někdo pekelně nudí. Koupil sis WiiU?
      • Narozeniny už měl a víc peněz mu mama nedá.
        • TheGGG
          Klasická urážka stará jako diskuzní fóra samotná. Opět jen ukázka toho že ti došli argumenty hned na začátku. *5*
          • Tebe to uráží? Asi má proč...
            • 2TheGGG-Pokud tady nekdo nekoho urazi svou omezenosti, pak jedine ty. Staci chvili cist ty tve vyplody, co tady kazdy den vypotis a musi to byt vsem jasne *1*
            • TheGGG
              Uráží? hlavně mě znechucuje že na mě zkoušíš takové primitivní triky. Takto si můžeš (budeme si tyikat *14* ) nadávat na svém blogísku. Tam s tím možná ostatní setřeš. Tady, ale ostatní jen urážíš svou omezeností.
      • TheGGG
        Ne, já mám doma jen kvalitní výrobky od SONY
        • Chlapče, ty nemáš ani ten domov, natož tak nějaké výrobky, poznáš až tě vaši vykopnout za pár let :)
          • TheGGG
            Pcha, internetový drsňák co píše ze 7 let starého notebooku svého bráchy (který mu půjčili ve škole) si snaží hrát na drsného hocha. Moc se bojím *7*
  • Spíš bych řekl, že je to pro spoustu lidí dobře, že Šitbox nevyjde hned, třeba do té doby dostanou rozum a nekoupí to.
    • presne tak v te dobe za stejny peniz koupi vykonejsi PC
      • No sem sice PCkar a konzole nemam ani na nich nehraju,ale kdo si dneska chce koupit herni komp co chvili vydrzi,asi jde do i7 at uz ivy nebo haswell....7 az 8 tisic jenom za tohle,rozumnych tri a pul litru za grafiku jako minimum a uz si skoro na cene xboxu :D A nejaky stary radoby gaming rig co je pretaktovany i7 prvni generace sem teda nepocitam :D Nerikam ze si na tom nezahrajes ale koupit se to uz jako novy neda,takze irelevantni.
        • Veskoslav
          Proč proboha i7, když bohatě postačí i i5......
          • Jn abych usetril ty dva litry na nove postavenym stroji....
            • OMG ta reakce se hodi az dolu no tak to je shiat
          • TheGGG
            Ano uží si lagy věšáku
            • Tak od ulhaného GGG to fakt sedí *1*
            • TheGGG
              jediný lhář si ty *5* Doporučuješ tu lidem naschvál šity aby zbytečně vyhodili prachy.
            • Veskoslav
              Co si vymyslíš tentokrát trolí lháři?:)
          • Veskoslav
            Problém u FX je to, že si občas řekne, že by si mohla zahrát soutěž, kdo vyvine větší teplotu. Jestli slunce nebo ona....

A Rhulande, jdi raději zase otravovat u Dishonored, jak je tvým obvyklým zvykem;)
            • Veskoslav
              No u nás v práci maji také tuhle teplotu, ale při větší zatěží (renderování krajiny například) se teplotu vyšplhá až na šílených 65-70 stupňů a to už je problém.
            • GlaDOS
              Ha ha. Vtípky o zahřívání AMD procesorů jsou tak originální a vtipné. Já mám při zátěži něco okolo 45-47 stupňů. To má do teploty slunce ještě dost daleko.
            • Rhulad
              Všímáš si, jak tě ignoruji? Zkus prosím to samé. My dva si opravdu nemáme co říct.
          • Dokonce i i3 (sandy bridge/ivy bridge)
            • Jo,na ty hry kupodivu staci i C2D. Mate pravdu,na co doplacet rozdil mezi Conroem a Ivy... Clovek se tu bavi o ekvivalentu next gen konzoli a hrani za dva roky a musi tu cist takovy 'zakazane slovo'. Ale tim nemyslim konkretne tvuj prispevek.
            • Rhulad
              Lepší na úrovni GGG než na tvojí *3*
            • Veskoslav
              Lolo, nemá cenu. On je na úrovni GGG:) Největší odpůrce Dishonored (nechybí v žádné diskuzi o něm) a kamarád trolích přátel. On to bohužel myslí zcela vážně. O to smutnější:)
            • Rhulad
              Víš co je smutné milý trololo, že já to jako vtip nemyslel *5*
            • Solitaire a hledani min. Tenhle vtip nebyl vtipnej ani pred lety, natoz ted. Sice sem o tobe nikdy velke mineni nemel, ale presto jsem myslel, ze nejsi az takovej zoufalec, jak se tady ted prezentujes. *3*
            • Rhulad
              S novou generací bude mít na pár let s portami pokoj, čili jak říkám intel atom na občasný Solitaire nebo Hledaní min postačí v pohodě
            • A jaky hry tam hlavne vychazi? Ano spravne, porty z konzol, takze mas pravdu, na ty moc silne pc vazne neni treba
            • GlaDOS
              Než i3, tak to raději AMD FX-6300.

Rhulad: Děláš, jako kdyby konzole měly mít nějaký extra super hardware.
            • Rhulad
              Na ty hry, co vám na pc vychází bude bohatě stačit Intel Atom *1*
        • Rhulad
          Jenom grafika stojí půlku konzole a pokud koupíš grafiku, aby ti vydržela pár let tak zaplatíš cenu celé konzole.
        • A můžeš něják zdůvodnit proč bych do "gaming rig" cpal i7 za 7000,-??!!??""!
          • Streamuju,nahravam,striham /ne pro prachy na YT a kdekoli jinde ale pro pratele/, vyzaduju multitasking,ale ne,pod timhle terminem si nepredstavuju ze mam zaply ICQ,browser a outlook express. A pokud sis tohle nekdy zkusil s i5 ivy tak bys mel vedet,ze to je je pak vykon na limitu,a ja nestavim komp na dva roky. Mel sem stary c2d a tohle vsechno sem moh delat jenom s live gamerem a to dost omezene..nebyl duvod chodit do i3 nebo do i5. Tomu bych ja rikal investice na 'zakazane slovo'.

Uz se tesim na argument: a proc ne osmijadro od AMD...jo a taky ze kazda investice do HW je na 'zakazane slovo'.
        • takhle muze postavit pc jen blb
          • Takhle muze reagovat jen omezenec.
  • Ps4 na tom není o moc líp, kdo ví kdy tady bude *15* Stejně si konzoli při launchi kupujou jen blbci.
    • Vlastni zkusenost?
      • God-of-War
        Ze na toho blba vubec reagujes *4* .
      • Stačí se podívat na Ps2, Ps3 kde nebylo rok co hrát a teď i bohužel WiiU
  • Xbox neni problem dovezt http://www.eurogamer.net/articles/2013-08-15-microsoft-explains-how-xbox-one-importing-could-work

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit