Přejít na výpis diskuzí
Activision: „Call of Duty se stalo popkulturní událostí“
28.8.2013 | Aleš Smutný
90 příspěvků
-
Brutal Doom je lepsi *15*
-
Bohužel.... dojit, dojit, dojit. První dva díly a MW I, pro mě jsou super. Chápu, že jde o prachy a ne o status značky. Opravdu přestávám rozumět tomu, kdo vyhodí každý rok prachy. Viz. divné mapy v posledním Black Ops, bez nápadu, jedna jako druhá. Jen konstatuj momentální (ne)stav.i. Těchto rádoby vojenských akci už bylo dost. Kde je jiskra po vzoru Blood Dragon, Max Payne 3, RAGE aj.?
-
-
Přiznávám se že před 2 lety jsem si od kámošů vypaloval všechny díly MW, ale jen kvůli Singlu, protože pro mě to všech těch MoH:AA,Cod 2 a CoD WaW(Což je podle mě nejlepší díl po prvních dvou) působilo strašně nově, protože jsem do té doby si moc nezastřílel s AK v First person pohledu( A CS nehraju, vůbec mě nebaví a je to to stejný pořád dokola). Nejvíc mě asi bavila MW2, například ta mise kde byl zabit Ghost tak to bránění domů mi chvilku trvalo než jsem si uvědomil jak to udělat "správně" *1* Dnes už hraju z FPS jen World at War a Team Fortress 2, a občas když se fakt nudím tak si dám na PS3 MW3 *4*
-
Hlavně RAGE je, podle mně, ukázkou, jak má vypadat pořádná FPS.
-
-
Souhlasím s let.the.flamewar.begin. Série Bioshock, Half-Life 2 a Rage jsou pro mě to nejlepší co si v žánru FPS může člověk zahrát.
-
-
Zapomněl si na první Deus Ex a NOLFy :)
-
-
A z posledních let Deus Ex: Human Revolution, Dishonored
-
-
a čo Operace Flashpoint? 40 misíí si pamatám dodnes! :)
-
-
-
-
-
-
COD se stalo pračkou na prachy.
-
Zasmál jsem se *3*
-
-
Jo no.. Spíš pořádnou pikačovinou.