Přejít na výpis diskuzí
Activision: „Call of Duty se stalo popkulturní událostí“
28.8.2013 | Aleš Smutný
90 příspěvků
-
Tak v dnešných časoch je už popkultúrnou udalosťou aj homo-festival v Berlíne, tak kľudne môže byť aj Call of Duty *15*
-
Activision dokáže přijít každý rok s novym CoD především proto, že už víc, jak 7 let používá k tvorbě novýho dílu jednu knihovnu 3D objektů, který akorát různě přesouvá po mapách a voilà - každej podzim je z toho nový Call of Duty...
-
Tento clanek dokazuje ze lidstvo jako takove dospelo do faze tezke mentalni degenerace a treti svetova nebude zas tak spatny napad na procisteni populace ...
-
-
Válka nečistí populaci, válka ji degeneruje a ničí. Populaci čistí sama příroda smrtelnými chorobami a stárnutím. Vlastně si přeješ jen větší degeneraci, ale bylo by to jedno, stejně bys byl asi v první vlně těch, kteří by chcípli, takže by ses své kýžené očisty nedožil.
-
teda vy jste ale mega idio... neco takoveho snad ani clovek se zdravym uvazovanim nemuze vypustit z ust, vypnete ten pocitac a bezte se projet na kole ven, dokud jeste neni zima
a k tematu treti svetove valky, o tajnych spolecenstvich, Bilderberg a podobnych, kteri se svet snazi zatahnout do treti svetove valky varoval uz ve svem projevu v roce 1961 Kennedy, ktery se z jejich vlivu vymanil a chtel s Chruscovem ukoncit studenou valku, pokud by nekdo mel prezit treti svetovou valku tak to budou prave tito zmanipulovani a zdegenerovani lide, kteri budou beze slova a bez namitky slouzit vladnouci elite, naopak to budou nezavisle uvazujici nezmanipulovatelni lide, kteri budou nepritelem cislo 1, spolecne s nejakym imaginarnim nepritelem - teroristy, mimozemstany atd. -
-
Na to oprvni odpovim mim mottem "Sanity is for weak"
K tomu druhemu napisu jedine ze nikdy nejde nic tak jak si clovek planuje a je jedno jak moc planujete a cim slozitejsi plan, tim snaze se tam objevi chyba -
-
A určitě máš i motto "gramatika taky", mime.
-
-
ROFL, tak tohle mě rozsekalo *15*
Mim motto "Sanity is for weak" *1*
-
-
-
http://www.chinahearsay.com/wp-content/uploads/2011/04/conspiracy.jpg
-
https://www.youtube.com/watch?v=s-pizPMSXy4
-
-
Bohužel naopak, ti zkažení pošlou bojovat ty (většinou) dobré... tím si nepomůžeme...ale třeba nějaká Zombie nákaza, která by se šířila jen přes velké bankovky, nebo přes lidskou blbost, to jo...
-
-
velebnosti jdu blejt
-
Zasmál jsem se *3*
-
-
Jo no.. Spíš pořádnou pikačovinou.
-
-
Bohužel.... dojit, dojit, dojit. První dva díly a MW I, pro mě jsou super. Chápu, že jde o prachy a ne o status značky. Opravdu přestávám rozumět tomu, kdo vyhodí každý rok prachy. Viz. divné mapy v posledním Black Ops, bez nápadu, jedna jako druhá. Jen konstatuj momentální (ne)stav.i. Těchto rádoby vojenských akci už bylo dost. Kde je jiskra po vzoru Blood Dragon, Max Payne 3, RAGE aj.?
-
-
Přiznávám se že před 2 lety jsem si od kámošů vypaloval všechny díly MW, ale jen kvůli Singlu, protože pro mě to všech těch MoH:AA,Cod 2 a CoD WaW(Což je podle mě nejlepší díl po prvních dvou) působilo strašně nově, protože jsem do té doby si moc nezastřílel s AK v First person pohledu( A CS nehraju, vůbec mě nebaví a je to to stejný pořád dokola). Nejvíc mě asi bavila MW2, například ta mise kde byl zabit Ghost tak to bránění domů mi chvilku trvalo než jsem si uvědomil jak to udělat "správně" *1* Dnes už hraju z FPS jen World at War a Team Fortress 2, a občas když se fakt nudím tak si dám na PS3 MW3 *4*
-
Hlavně RAGE je, podle mně, ukázkou, jak má vypadat pořádná FPS.
-
-
Souhlasím s let.the.flamewar.begin. Série Bioshock, Half-Life 2 a Rage jsou pro mě to nejlepší co si v žánru FPS může člověk zahrát.
-
-
Zapomněl si na první Deus Ex a NOLFy :)
-
-
A z posledních let Deus Ex: Human Revolution, Dishonored
-
-
a čo Operace Flashpoint? 40 misíí si pamatám dodnes! :)
-
-
-
-
-
-
Podle mě za to že si codko ještě někdo koupí může fakt že je to "normální" střílečka, je sice šílená ale v podstatě jde o klasiku někde vás vyhodí a řeknou prostřílejte se na druhou stranu tohle samozřejmě nabízí hromada stříleček ale ty se snaží do hry jakož to žánru fps dát něco navíc např. crysis oblek, far cry 3 svoboda, borderlands rpg+fps apod zní to šíleně ale lidi si rádi jen tak zahrají klasickou tunelovku. Najdou se hry samozřejmě které jsou tunelovkami jak prase alespoň po singlu takový například Battlefield avšak scripty a nedostatky ho táhnou ke dnu. Když někdo udělal hru na způsob codka tak ho samotné codko zastínilo nebo byla dokonce hra označená za klon, ale teď když jde ze všech stran na codko kritika myslím si že by ho jeho graficky lepší "napodobenina" mohla uvést do stínu.
-
V době kdy vyšel MW1, to byla prostě bomba. Plno wow momentů a scripty na každém kroku dělali ze hry interaktivní film. Do hry jsem se zažral neuvěřitelným způsobem. I když mě hra vedla za ručičku v každém levelu, snad poprvé jsem cítil ve hře jak to krásně odsejpá, kosení jednoho pinčlíka za druhým, mezi tím nějaký ten script a tak furt dokola. Byla to prostě jízda. V té době jsem si říkal, že je to snad lepší střílečka než Half Life a Halo. No jo, jenže když člověk stárne a dostává rozum tak si přece nekoupí 7DLC za plnou cenu co rok ne?
-
-
Ale jo, věkem a "rozumem" to není. Když je to kvalitní, tak proč do toho nezainvestovat.
-
-
COD a kvalitni? COD je totez co VyHuleni ...
-
-
Neznám. To je nějaká buzna-show pro vaši generaci?
-
-
-
-
Je fakt, že na COD verbují i do armády. Po ulicích jezdí dodávka a vylezou borci v uniformě a tam kde je hodně mladých lidí je lákají na hru. Pak říkají, jestli by to nechtěl hrát ve skutečnosti a podobné finty. Když borec nechce tak z nich vypadne, že může dělat nábor jako to dělají oni a vlastně nic nedělat. Jo a holky prý letí na uniformy.
- Divím, že podobné finty pořád fungují. To bylo pokaždé. Pořád se lákalo na podobné hovadiny.
Tedy zde všechno čest COD. Na ARMU by nešlo lákat, tak by většina lidí rychle chcípla bylo by to nuda, ale u COD to jde skvěle. -
-
A zdroj by nebyl, když už tak vážně?
-
Tak kde maji porad brat potravu pro dela? Na posttraumaticky syndrom, mizernou penzi a vysokou pravdepodobnost, ze clovek prijde minimalne o nejakou tu koncetinu to neutahnou :) Jeste ten Michael Bay se jim trosku snazi...
-
Však Metal Gear Solid si asi ve 4.díle dělal legraci, že podobné hry připravují již od mala děti k vojenskému výcviku :-)
-
-
Brutal Doom je lepsi *15*