Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • O to je to smutnejsi, ze hra ktera ma nejvice reprezentovat herni prumysl je takova kravina bez duse. Co si pak ma nehracska verejnost o hrach a hracich myslet, kdyz je reprezentuje hra, jako jsou posledni dily CoD.
  • To že většina obyvatelstva sleduje reality show, poslouchá pár nesmyslných opakujících se tonin (ano myslím techno) a nebo verše, které však nejsou poezií (ano myslí hip-hop). Žije podle kosmopolitanu a reklamy, hraje hry bez špetky tvořivosti a inovace, kde jediná interakce je zmáčknutí třech čudlíků... ještě neznamená, že daná díla mají nějakou hodnotu

tolik k věcem, co se honosí slovem pop...
    • Dovol, abych oponoval tím, že Techno je právě jedno z mála subžánrů, které se neřadí mezi popkulturní hudbu, ale mezi "undergroundovou". Je to House a Electro (Guetta, Nicky Romero, Avicii, Tiesto apod.), popřípadě v posledních letech i Trance (Armin Van Buuren, Paul Van Dyk, Above & Beyond apod.), ale rozhodně né Techno. Jinak s ostatním plně souhlasím
      • Promin, já v tom vůbec rozdíl neslyším. Vrcholem hudby je pro mě (asi mě budete mít za blázna) ale Carl Orff, Smetana, Dvořák, Basil Poledouris ...
        • Tak ono pre niektorých nieje rozdiel ani v Rowlingové a Čapkovy, bez urážky. Techno (ak si človek pod tým nedomyslí Scooter a spol) je naozaj vo vačšine prípadov tvrdý underground s vlastnou komunitou. Niesom si ale celkom istý, či by som to priradil k hudbe ako takej. Záleží, čo si pod slovom hudba predstavíme a čo od nej čakáme že nám dá.
  • calwin
    ale už by stačilo toho hype okolo COD... haf...
    • Tilwaen
      Nemyslím, že by to byl hype jako takový - dle mého redakce vydává takového články úmyslně, aby se pak mohla nad následnou diskuzí bavit *2*
  • TheGGG
    CoD a WoW=zlo dnešní doby
    • + Justin Bieber
      • + TheGGG *3*
  • Pokud tohle nazývají popkulturní záležitostí,pak již nikdy nechci hrát žádnou hru.A vy tupci co je krmíte...jděte tam kde slunce nesvítí..
    • hehe
  • Magister_Peditum
    Je pravda, že je CoD opravdu hodně známá. Ale, že je něco známé nebo se to hodně prodává ještě nic nevypovídá o její kvalitě. Například, nejvýdělečnější zpěvačka dneška je Madonna, ale že by doopravdy byla ta nejlepší se dá říct asi sotva.
    • http://www.youtube.com/watch?v=m8fm3Z7jgWM
    • smejki
      Bezpochyby, ale o kvalitě tu nepadlo půl slova. A ta ti na podobný veletoče stačí ucházející, kdekoliv - v literatuře, hudbě, hrách, u filmu... Zbytek zajistí účinný (a vytrvalý) marketing.
    • Vyvojáři Codka prostě nenaskočili do jedoucího vlaku a tak je dodneška omezuje engine který nejen vypadá na dnešní dobu strašně ale také nedovoluje udělat větší mapy v multiplayeru.
    • a nejprodávanější knížka - 50 odstínů šedi...schválně jsem si někde na internetu našel kousek. Je to totální brak jak z Bravíčka...
    • ucho
      ale špatná taky není :D
  • COD se stalo pračkou na prachy.
  • ...pritom takova blbost co? http://www.youtube.com/watch?v=b5EAEDi0LOU
  • mohli by sa vratit k WW2
    • Tam série skončila.
  • Ma pravdu, chlapec! Nezbyva nez dodat,ze nekdy jsem rad nekulturni.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit