Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Po tolika letech, po tolika dílech mě překvapuje, že se ještě nenatočil film či seriál. Z toho by mohli taky dojit na max, protože by to prodávalo jen jméno. Kdo by tam hrál a tak už by bylo naprosto nepodstatný.

Jinak, jestli je COD nejprodávanější značka dneška, tak co je potom GTA, který je tu navíc delší dobu? A to nás největší boom (GTA V) teprve čeká - už velmi brzy. *14*

btw v prodejních statistikách se nevyznám.
    • nekromant33
      GTA se prodá každého dílu třeba víc, ale nevychází každý rok. GTA IV se nedávno na všech platformách prodalo 20 mil... CoD zvládne 8 mil. během jednoho roku a pak vyjde další, kterého se prodá stejně. GTA je jednou z nejprodávanějších, akorát ne první.
  • Já hrál z CoD jen první Allied Assault, pak multiplayer v COD4 a teď World at War mulťák ( ze stestku po WW2 hrách), čili totální dinosaurus, ale aspoň se mi ta série nestihla tak znechutit. Můžu říct že MP to má zábavný, sice třeba proti Quake nebo CS nevyžaduje skoro žádný skill, ale v tom bude asi právě to kouzlo, naběhnout do místnost s kulometem za křiku BANZAI vykropit na fullauto celou místnost je občas dobrý relax *1*
    • Já hrál z CoD jen první Allied Assault..

No, kde tebe teprve vykopali, to netuším. Jak říkáš, opravdu dinosaurus.
  • dobra snuska ho*en, to se jen tak nevidi. I kdyz od Activisionu uz se neda cekat nic jineho. Pripadaj mi jak naprosto zaslepeni PR panaci, vsichni do jednoho
  • Tak větší snůšku keců jsem snad vživotě nečetl

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit