Přejít na výpis diskuzí
Grand Theft Auto V údajně stálo 265 milionů dolarů
9.9.2013 | Aleš Smutný
236 příspěvků
-
Jedna z mála sérií, kde ty peníze jdou poznat v odvedené práci.
-
Jen tak mimochodem, GTA V je na konzole už ke stažení na torrentech.. takže kdo chce může pařit. To jen k tomu pirátění na pc ....
-
-
Nemas moc dobre informace...
-
Neni (po zběžém prolítnutí piratebay + rlslogu). Pokud myslíš ty fake torrenty, tak v tom případě jo.
Ale jinak máš zajímavou logiku...to, že na konzoli to může být ke stažení dříve nevyvažuje to, že na PC se toho stáhne více...jinak jen uvádím logické argumenty -
-
Zkus líp hledat.
Trapáček he/he a jeho přiteplení kamarádíčci s páčkovačema přišli jůůůůůů :) -
-
To vypadá na závist, že si konzoláři zahrajou něco dřív *3*
-
-
Ano, to 20 let stary rozliseni a low detaily ti neskutecne zavidim. A predpokladam ze hrajes na aspon metrovy televizi, to mas pixely jak dvoukoruny. *15* *15* *15*
-
-
Stačí když nepodepíšeš petici aby to vyšlo na pc a jak ty říkaš špatná hra na pcčko nevyjde. Ale vsadím se, ža tam už tvůj podpis je, že??? *1*
A propos, pixely tam můžou bejt jaký chtěj, stejně nesnížej skvělou hratelnost a velkou porci zábavy *3*
-
-
-
Zkus nevěřit všemu, co na netu najdeš...
-
-
-
Tady jde vidět, že ty jejich palice jsou instinktivně už tak zlodějsky lopaťácky prosáklý, že i přes absenci na PC to stejně čuchá, kde by se to dalo stahovat - prostě špína.
-
-
Pred pravdou se neschovas!
-
-
jj taky uz to smazim , ako zadnej zazrak to neni. po 2h semto smazal a vratil sem se k wow.
-
Nepleteš si to s Farming simulatorem 2013?
-
-
To už je rozpočet jak u holywoodského filmu. Nemůžu si pomoct, ale přijde mi to předraženy. Na druhou stranu by jsme možná měli věnovat pozornost slovíčku údajně.
-
*11*
Přitom taková blbost co? -
Kolik z toho je v reklame/uplatky .
-
-
Tj., z tajného účetnictví jsem zjistil, že redakce games.cz dostala 5 mega + jachtu pro každého s vlastním ostrovem v Tichomoří...
-
-
to chceš říct, že ty mercedesy zamlčeli?
-
-
Srandicky vas brzo prejdou. Az zacnete makat a uvidite ako dobre se maji tito lide z games atd bude pukat zavisti.
-
-
já právě teď makám a vůbec si nestěžuju... :)
-
asi tak :) ale čo je v živote spravodlivé, takmer nič, jedine smrť :D
-
Tam sa točia milióny. EUR!
-
-
To jo, ta neustálá reklama na Evropu 2 je jen zástěrka, aby si lidi nemysleli, že herní novinařina je výdělečný byznys...je to jedno velké spiknutí.
-
-
-
-
Kez by, oni tomu daji 11/10 za stangli uheraku.
-
-
a kolko z toho ide na zájezdy a lehke devy:DD
-
Transakce na tajný konto redakce půjde ze Skotska někdy ze čtvrtka na pátek, aby do vydání mohlo být vše potřebný zařízeno. Pohlídej si to, to info je z důvěryhodnýho zdroje.
-
Jsem si jiste že tam maj položku Úplatky no *1*
-
-
Jistě že ne. Ale pro jistotu bych se měl rychle stát recenzentem pro IGN, třeba mě vyvezou někam na Hawaii na pořádnou prezentačku. Potom bych tomu dal klidně i 11/10.
-
-
-
A PC socky tu už zase mluvěj o stahování, ani to ještě nemají potvrzený na svou platformu. Já mám předojbednanou samozřetjmě sběratelku *5*
-
-
A to by me zajimalo, kolik z vas svatych konzolistu kupuje filmy a muziku.
-
-
Muziku neposlouchám a filmy mám blueray a dvd asi 250 ks.
-
-
1 BR k prehravaci zdarma a 249ks DVD za 10,- v trafice co...
-
-
nejsem tvůj táta...
-
-
-
-
vy dva demen*i (Dark Savanath,he/he) delate jako kdyby se na konzole nepiratilo...cracknuty hry vychazi na konzole dokonce uz tyden pred oficialnim vydanim a lidi je stahuji a hraji... nechapu proc se porad navazite do PC...
-
-
kukni sa na porovnanie predajov pc/konzole
-
-
Máš pravdu, nicméně než to začneš srovnávat, odečti cca 25% ze zisku z konzolí - tam totiž cena bejvá (jak jinak) cca o 20 až 30 % nadsazená oproti PC titulům...
-
-
a hlavne nezapomen pripocitat digitalni distribuci ohh aha to nemuzes pac nevis ale odhadnout muzes tak 10x no dnes uz spis 100x (1000x?) vynasob prodeje krabycovek na PC
-
-
-
Ale upřímně (bez nějakého flamu), srovnej si poměr pirátění na konzole a PC...
-
-
kdyz to vemu kolik je na svete PC a kolik konzoli a podelime ty pocty stazeni poctem zarizeni tak drtive vedou ve stahovani konzole! *1* *1* *1* to je proste fakt!
-
-
Tak musis pc rozdelit na herni pc a zbytek
-
-
-
A copak povíme na množství, hmm? Tady končí sranda a nemáme se dál o čem bavit. PC je třičtvrtinová uživatelská banda zlodejů.
-
-
Jsou to zloději, no. Divím, že to ještě někoho překvapuje. Jedinej schopnej potenciální platič Mato bude mít smůlu, páč PC verze asi nebude. Obavy z "krádeží" jsou velký.
-
-
a ze se nevobavaj kradezy na konzole ???
-
-
-
nekoupim, ale mozna stahnu - bude to zapocet za nefunkcni L.A.Noire.
-
-
Jeste na vysvetlenou - mam koupenou originalku L.A. Noire. Po naistalovani hra pred registraci sama spadne (na ciste Win). Cetl jsem, ze problem opravuje patch, ktery lze pouze instalovat po registraci. Po 5-ti mailech s podporou Rockstaru jsem to vzdal, kdy mi odepisovali 4 ruzni lide jsem to vzdal, protoze paty jouda mi polozil shodnou otazku jako ten prvni. Takze v pripade, ze Vam hra nepojede, tak u Rockstaru pomoc nehledejte. Zbytecne straveny cas.
-
-
Hra to bude jiste slusna, ale nedokazu si osobne predstavit zadnou hru, ktera by kvalitami ospravedlnila takto vysoke naklady na vyvoj.
-
-
co takhle 49 ctverecnich mil prvotridni zabavy ? :D
-
-
Verim tomu ze ta hra vydela aspon skoro dvojnasobek toho co to stalo
-
Tomu bych věřil, GTA IV se v tržbách mohlo rovnat Avataru a to za poloviční náklady. Myslím, že Rockstar slušně narejžoval a GTA V má velký potenciál vydělat ještě víc.
-
-
Máš pravdu kamaráde. Trailer GTA IV: MAX 1 000 000 shlédnutí na YT GTA V: 20 000 000 shlédnutí na YT.
-