Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • no snad mi to na mych čtyrech GTX TITAN pojede *5*
  • je to slovak, co byste chteli :)
    • Ked pride cech na nase slovenske stranky, tak nikdy nepadaju ziadne narazky ani urazky. Pridem na cesku stranku, a takmer v kazdej diskusii ked sa ozve slovak je stale bombardovany narazkami na jeho narodnost. Dost smutne.
      • tak když si dáváš nick bolševik, tak si o to říkáš.
  • Naroky zajimave, co mi prijde ale divnejsi je to,ze z ingame videjek tam vubec nevidim zaden vyznamnejsi posun v grafice. Zkratka a dobre prijde mi to stejne jako BF3 a tak moc neverim, ze ma BF4 opravnene vetsi naroky nez BF3.
    Reci o next genu mi taky neprijdou moc verohodne. Resp next gen bude znamenat,ze to na konzolich bude vypadat jako BF3 na PC.
  • Dobre rano
    Ste nejaky pomaly, tie hardwarove poziadavky uz davno koluju netom.
    *7*
    • A já jsem to třeba nevěděl a uvítam jsem to. Doporučuji změnit stránky, pakliže Ti to tady tak hrozně nevyhovuje;):)
      • A teď jako Detrim se skrytou identitou (původní nick smrtihlav2000) zase reaguješ na tu samou osobu a přitom píšeš, že to nemáš zapotřebí? Héj já končim, to se nedá. :D
        • Veskoslav
          Napadlo Tě, že obrázek Smrtihlava si může dát kdokoliv? Já nevím, jestli ti to dochází, ale viděl jsem už tu minimálně dva-tři nicky, co měli například můj obrázek (jeden byl jiný, oranžový, ale dva utajení měli můj obrázek). Moc to řešíš a moc se v tom šťouráš. A pakliže si myslíš, že jsem takový debil, abych takto okatě reagoval a dal ti za pravdu, tak jsi vážně docela naivní;)
    • Ještě že jsi nám to zdělil. Tak šupej zpátky hledat další věci, co tu nejsou, ať nám to můžeš sdělit jaký jsi frajer;)
      • Hele, Veskoslave, nikdy jsem nebyl ten, co by ty tvoje identity tady řešil apod. ale tohle je tak okatý až to bolí. Když už, tak dělej aspoň mezi slovem a smajlíkem mezeru, aby to nevypadalo tak trapně jako teďka. Jeden příspěvek Veskoslav, druhej hned pod ním Brdlon (dříve Boom, ale nedávno jsi psal jako anonym s nickem Brdlon, tak jsi to asi zapomněl změnit) se stejným stylem psaní. Neřeším a nic mi do toho není jestli máš nějakou poruchu v mozečku, všichni máme nějakou, ale snaž se to v těhle diskuzích aspoň víc maskovat.
        • Veskoslav
          Zklamu Tě;) Nejsem to já:)


          P.S: To jako podle toho, jak kdo píše smail, tak víš, že to jsem já? No je totiž zvláštní, ale spousta lidí nedělá po smailu mezeru;) Ale chápu, vždycky jsem to byl já s multinicky, obzvlášť když mě obvinila Triska či GGG. Navíc nikdy nepíšu jako anonym a pokud ano, tak jako Veskoslav práce, nikdy jinak. Nemám to zapotřebí a je to naprosto zbytečné. Není mi 5-10 let, abych řešil +- či jestli někdo souhlasí či nesouhlasí s názorem. Možná se budeš divit, ale spousta lidí má podobný názor či styl psaní jako já. A neznamená to, že jsem to já pokaždé. Navíc, kdo zaručí, že místní buňka zcela anonymních lidí jako Joe a spol. nejsou jeden a ten samý člověk? Jako mít otevřené dva a více prohlížečů či se přepínat mezi nicky? Ale kdeže, to jsem možná dělal tak na idnes, ale tam se jednalo o dukátové pasti a podobné srandy. Tady to postrádá absolutně smysl. Není důvod mít multinick a dvakrát napsat jednomu člověk podobnou věc, abych se citíl lépe a vypadalo to, že více lidí sdílí můj názor, že zakládající člověk u tohoto vlákna je další anonymní chudák, co bude napada zdejší server jako to dělal trol. diskuzní a spol. Navíc ty můžeš být defacto taky někdo jiný, jelikož máš skrytou identitu a stačí lehce změnit ikonku u Avatara. A taky by mě nenepadlo Tě z něčeho obvinit;)
          • Ty jsi toho po trolovi zdědil víc, než aby to byla jen averze. Nedá se totiž vyloučit, že k jistému učarování a snaha po napodobování tu je více než patrná. Sice pravda po svým, ale svůj status největších z vytrolovaných hrdě na Games sdílíš. Práší se ti od huby, jak se ti to hodí; kontinuálně vesele kydáš za pomocí tisíce účtů a tisíce podob, které skrýváš pod heslem, pod lampou je největší tma; rozvíjíš konspirativní a nejednoznačné infliltrace a arogantnost; spouštíš vychytralé(!) okecávání sebemenšího nesmyslu; zahájil si jednu velkou hru a začínající velká úcta k těm, kteří kdysi byli tvými největšími diskusními rivaly, je jejím vyvrcholením.

            Jsi sice krátký rypák, degen a stále zelenáč, který kdysi pod jinými jmény se přísídlil, ale já tu vidím rození, ne už dokonce ZROZENÍ, nemalé legendy. Co bychom se ostatní snažili, vždyť některý tady nemale inspiruješ a tahle bravurnost je metou pro talent. Ať už je jistá osoba kdekoliv, utřela by rozhodně slzu, taková piplačka, ale výsledek stojí za to. Kolego, ať už jsi lampa nebo to umělecky nehraješ, já v hlubokosklonu tleskám.
    • Veskoslav
      Tak sem nechoď, nikdo Tě tu nedrží;) Eurogamer Tě jistě uvítá s otevřenou náručí.


      Už jenom nick a Avatar jednoho z nejhorších diktátorů vypovídá, že to v palici budeš mít taky dobře vylízané:)
      • Inquisitor
        Na Eurogameru to je sice na hovno, ale co se novinek a recenzí týče je Games docela pozadu. To se musí uznat.
        • Veskoslav
          Jak kdy a jak v čem:) Ale řešit to? Už mě nebaví prolézat weby a když se novinku dozvím o 2-3 dny později, tak mě to už naprosto netrápí. Na zbytek novinek jsou bleskovky atd. A recenze? Mě to vyhovuje. Lepší jak kvanta na Eurogameru, Bonusweb a podobné srandy. Navíc na konci měsíce si koupím Level a jede se dál. Ale chápu, že někomu to nemusí vyhovovat, ale hned to takto řešit? No jak říkám, na palici.
  • Jak můžou ti pitomci doporučit AMD HD 7870 a v zápětí uvádět 3 GB interní GPU paměti (bez ohledu na to, že není specifikováno o jakou GDDR paměť se jedná). AMD HD 7870 má 2 GB DRR5, to je naprostá kontradikce. A komu cpou Win8? Ten neoptimalizovaný drek na poťapané tablety. K tomu všemu dávají rovnítko mezi čtyřjádro od intelu a blíže nespecifikované šestijádro od AMD, to je naprostý nesmysl, větší blbost jsem tady ještě nečetl a to má Poláček občas hodně velkou představivost. Dice by mělo přestat zaměstnávat uklízečky na pozice v IT oddělení.
  • Fakt nemám rád tyhle specifikace typu "intel quad-core CPU". Quad core je tu už čtvrtá generace. Já jedu sice stále na první a pohodě (i760), ale oproti Haswellu tam asi výkonovej rozdíl bude a nemyslim že zanedbatelnej.

    Jinak doufám, že to dám na plný. Nouzově povypínám antialiasing a nějaký jiný nepotřebný věci. Doporučené nároky splňuju do puntíku. Tedy 660 mám překvapivě taky jen s 2GB VRAM *1*
    • Většina her není náročná na cpu, nevím teda jak tyhle starší, ale z těch novějších rozdíly mezi třeba i3 a i7 často nejsou vůbec, nebo max několik fps ... mnohem důležitější je GK. Samozřejmě k tomu člověk nemůže mít nějakou jebku procesor, ale zase nemusí být nic extra. Stačí mrknout na testy "vliv procesoru na hru".
      • Battlefield v multiplayeru JE náročný na procesor. Mapa kde je 64 lidí moje 2500K na 3,7GHz jede cca na 70-75%. Už delší dobu s tímhle porůznu experimentuju i v jiných hrách a jsou hry, kde je 2 jádro limitující a může být klidně na 4GHz.
      • dnes je to easy i5 ktora kolvek k tomu daka 200-300e grafika a mas vyladene herne pc...
        • Zagro
          Presne tak,core i5 3570k, solidni zakladovka se da sehnat kolem 3 klacku jak nic, 8G ram takrka jakekoliv, lepsi chladic a zdroj kvuli odhlucneni a spotrebe, grafiku tak za 5-6 tisic, 7200 otackovej disk a je hotovo = idealni PC na hry do 18-20tisic, na kterym rozjedes 98% her na ultra. To kdyz jsem si skladal 386, pozdej 486, tak to bylo o poznani slozitejsi :)
      • obecně platí že je lepší když počítač sestavuje někdo, kdo tomu trošku rozumí, aby sestava výkonově seděla. Už jsem viděl i čísla co ke core i7 na hry dávali GTX 650 a podobné nesmysly. Jak říká Predator, vše je potřeba dimenzovat a trošku se v tom orientovat či si projít pár (ZAHRANIČNÍCH) hw webů.
    • i760 rozhodně není první generace Quad, však to není ani LGA 775. http://www.dvhardware.net/news/intel_tick_tock_roadmap_cebit08.jpg
  • DirectxFunction"Get Device Removed Reason" ..:/
    • failed with dxgi_error_driver_INTERNAL_ERROR
  • Musím říct, že jsem měl skoro strach otevřít tenhle článek a ono hele, požadavky nejsou nijak závratně krvavé, jak to na první pohled mohlo vypadat, nebo si mohl někdo myslet, za sebe jsem spíš mile překvapen... *3* Za sebe se na BF určitě těším a teď dvojnásob, pro mě je to jedna z nejlepších her typu - po dlouhém dni dorazíte z práce/odněkud...Sednete si, zahrajete si na vojáčky a jdete spokojeně spát... *1* Co se mi nelíbí je premium, ale čas dokáže divy - teda co se cen a slev týče... *3*
  • Něco takového jsem počítal...rozjel bych to na současném, ale stejně toužím po novém, takže za měsíc nakupuju ať jsem na konec října ready :)
    • Co tam chces nacpat?
  • Stejně jsou to údaje k ničemu, mají vzít 3 sestavy a napsat konkrétní CPU+GPU a kolik to dává FPS ... od toho by si už každý odvodil to svoje...

    Jinak zase tak krvavé to není, grafika se dá koupit pod 5tis.. sám mám teď 7850 a očekávám, že mi to pojede slušně, třeba bez AA, ale to vem čert. A 3GB VRAM? Na co proboha? Při FHD je to nesmysl, max 2 musí stačit. Stejně jsou to chuji, nejdřív napíšou 660tku a pak 3GB ...
    • Však tohle za ně udělá den po vydání miliarda webů..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit