Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • velka skoda, ta hra me bavila strasne moc a prinesla spoustu svezich napadu z kterych dneska tezi jak wowko tak treba guild wars 2. RIP
  • Je to skoda, protoze hra mela veliky potencial, ale jaksi zapomnela na PvE hrace, coz se jaksi neodpousti ...
    • Hlavne autori zapomneli hru udelat bez bugu a dalsich nedodelku...taky ty lagy, kdyz se seslo par warbandu, byly dost hrozne. A ano, PvE bylo hodne slabe,ale kdyby ten zbytek byl super, tak to mohlo prezit. Takhle to byla nedodelana,zcasti odflaknuta hra, ktera fandy sveta WH spise zklamala nez naopak.
  • mdkGT
    Vsechny mmo jednou skonci, nektere drive nektere pozdeji.
  • konecne padne dalsi kopie wow *7*
    • tak kopirovat Wowko :D.... nene Warhammero online byl mnohem dříve a dele ve vyvoji nez samotny WoW, dale ten puvodni interferace z Wow, byl vlastne z WhO ktery blizzard odkoupily. Možna kdyby WhO vyšel dřiv tak misto wowka hrajem WhO.
      • jo jasny a mafie 1 mohla byt driv nez gta3,bohuzel na kdyby se nehraje.. ale me nejde o kopirku jen o tu stylizaci.. mapa nahore,bary, cooldown .. zakliknout nepritele ,koukat jak ho porcujes 10m mecem a pritom se cpat bramburkama k tomu ta barevna pohadkova grafika..hruza ., sem rad a doufam ze takovejch onlinovek bude cim dal mene ... klidne at je delaji dal ale z nakym napadem a ne ze to vypada porad vsechno stejne a nepocitam to ze v jedne hre se da" plavat a v druhe litat "
    • ale houby wow nepodporuji spis naopak.. spis mi vadi ten jejich detsky nadech a priblbejl herni system ktery kopiruji "snad vsichni" (wow bylo jen priklad)..a to ze je wow vykradacka je zname uz delsi dobu ..diky .. *2*
    • Warhammer je kopie wowka, neni to nahodou naopak ? Ale to bys vedel, kdyby ti nebylo 12
      • *15* A teď zpátky ke hře , která je nepopiratelnou kopiií systému z WOWka ;)
        • snorgrind
          No ono to tak moc neni kdyz wow okopirovalo vsechno co bylo pred nim a po nem. Ale tak rict wow je jednodussi nez vyjmenovat hromadu onlinovek *1*
          • ano Wowko okopirovalo co mohlo...ale to je taky umeni ne? implementovat do hry veci, ktery funguji jinde. Hral jsem ruzny onlinovky, ale vzdycky jsem se vratil k Wowku.
          • Zalezi na tom co beres jako kopii. WoW hodne vychazi z toho diabla, nabrat nejlepsi predmety a bejt king ne? Wow vzniklo uz u diabla I na battle.netu nebo ne? Jen rozsirili moznosti a hodili to do warcraft sveta. Genialni tah. Warhammer online? Sry ale o te hre muzou rict, ze byla dobra jen skutecny fanboys, ja si treba pamatuju, ze v roce 93 kdy sem o warhammeru slysel poprvy mi bylo 10 let a fakt sem nemel 3K na to koupit si zakladni balicek. S vybarvenejma figurkama. Krome toho warhammer mel velkej problem, vysel stejne jako AoC a Aoc bylo porad trosku lepsi zalezitost. Nehlede na fakt, ze Warhammer online se prezentovalo jako PVP game a pritom jeji pvp je pomerne srajda. Muzete se tu zkroutit treba do bz, ale nic to nemeni na faktu, ze wow zije diky nejlip udelanejm raidum a nejlepsi pvp. Uspech wow definuje jedno slovo... Blizzard
            • snorgrind
              Rict ze WoW ma nejlepsi pvp je ciste subjektivni vec, treba podle me nejlepsi pvp mel a porad ma DAoC, stejne tak sem muze prijit nekdo jinej a rict ze nejlepsi pvp ma GW1. To stejny se da rict o pve, nekdo nema rad styl WoW ale treba styl open zerg pve kde bosove zabiji lidi po stovkach. Problem WHO byl spis system velkych patchu a absolutni absence hotfixu takze nektery bugly skily pretrvavaly az do prichodu dalsiho velkyho patche kterej vic veci rozbil nez opravil. Vzpominam si jak po jednom patchi do tydne se cela populace empire strany premenila na Bright Wizardy a Warrior Priesty jen diky tomu ze nehotfixovaly veci co rozbily. Ta hra byla docela zabavna dokud neomrzelo to co tam slo delat a toho zrovna nebylo hodne coz byl taky jeden z problemu.
      • mas recht, ono puvodne cely warcraft vznikl z inspirace warhammerem, ale i dnesni wowko si bere z warhammer online spoustu veci, open world battlezony a system achievementu napriklad
        • Vostoq
          Pokud vim tak Warcraft mel by Warhammer ale Blizz (nevim jak se tehdy jmenovali) nedostali od Games Workshop licenci, resp licencování Blizzárdí hry by bylo pro ně tehdy moc drahé.. A tak stvořili něco co milujou a zatracujou miliony lidí.
  • já jen doufám, že takhle nedopadne Secret World...

to je jediný MMO, který mě baví, ale hraju ho pomalu a rád bych ho stihnul dohrát do konce, kvůli příběhu
    • TSW fandím a doufám, že jeho základna (hlavně ta česká a slovenská) budou růst dál :)
  • zabil to EA... a engine co se nehodil na mmo hry... smrt prisla mesic po vydani The Land Of The Death.. to rozhodilo rovnovahu v pvp zonach.. dale se Mythic-EA-Bioware (ano Bioware v te dobe se totiz rozhadali zakladatele Mythicu a krome personalniho zemetreseni a presouvani lidi na jeste vetsi prusvih jmenem StarWars) chlapci se absolutne vyprdnuli na problemy ktere hrace tizili naopak dalsi pridali v zminovanem LoD rozsireni.. za celou dalsi existenci hry se zmohli jen na vydavani eventu pro ktere pracne vytvarely obsah ktery lidem ukazali napr po dobu tydne a pak to zase vypnuli.. naproste plytvani zdrojem vyvojaru (uz tak v hodne malem poctu) dalsi roky se nebyli schopni rozhodnout jak resit pocet lidi na Fortreess tak je na cas vypnuli a pak zase honosne zapnuli.. proste des bes.. o detailech co lidem vadili se rozepisovat nebudu.. patri tam veci ohledne balancingu atd.. rozhodne nejlepsi rvr hra co jsem hral.. bohuzel nejspis poslana ke dnu po prvnim roce sve existence..
    • XorxoxTalarius
      No ja se ktomu dostal az nekolik mesicu po vydani a nejak jsem nestacil zasnout, bratr to hral nekolik mesicu a pak prestal (nemel cas) a ja se na to tesil jelikoz mi to popisoval co tam vse je a jak to je, ovsem kdyz jsem to zapnul a hral ... :(
  • Drakens
    No budeme doufat ve Warhammer 40 K.....ač já mám raději Fantasku no:-(
  • Já nevím Klasika jako jo , ale nádech 40K v době LOTRO , WOW a Lineage tomu prostě citelně chyběl .. :/
  • Drakens
    Warhammer měl hodně vysoko našlápnuto, ale tím že se vývojáři ( nebo vedení) leklo a začalo dělat s toho WoW padlo na hubu. Stejně je to velice překvapivé a je to docela velký pád. Prognozi kdysi ukazovali na Age of Conan a ten měl mnohem menší základnu než Warhammer ale díky změně plateb a taky že s toho neudělali WoW žije do teď. Každopádně se jedná o dost velký pád (Warhammer má dost velkou komunitu lidí po celém světě) .
    • Musim uznat, ze AoC zije do dneska, sam si to par dni v roce zahraju, ale porad je to shitka, v dobe kdy AoC jelo na mesicni poplatky tak tam byli bombovy lidi. Meli sme tam dokonce skoro cekou guild. Po tom co nacli f2p vsichni odesli, ono te preci jenom trochu nasere, kdyz jim rok platis 4OO? za kartu. a pak te odstrihnou. Nemluvim ani o tom, ze v tomhle state zadna firma neprodavala datadisk. Vzdycky sem si ho objednal a dostal sem zpravu, ze neni mozno prijmout nebot nemame...
  • Tushan
    a taková to mohla být pecka. věčná škoda *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit