Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    http://www.youtube.com/watch?v=zKOhzfkCdbY

je dobré si připomenout jeden z nejlepších trailerů na MMORPG hru:) Kdyby to bylo takto graficky, tak asi slintáme všichni.
    • Fantasticej trailer, kterej jsem předtím neviděl, dík za link. Je hrozná škoda, že podle Warhammeru nevzniká nic dobrýho, přitom by podle něj mohly být super hry, filmy, cokoliv. Poslední, co mělo hlavu a patu, byl Dark Omen a Shadow of the Horned Rat.
    • Tushan
      trailer je boží ikdyž znásilnil lore warhammeru jak se jen dalo *1*
    • Díky za připomenutí ... vlastně díky tomu (a patchi na WOW který byl předzvěstí WOTLK trash datadisku) jsem si to tehdy kupoval.
  • Tushan
    a taková to mohla být pecka. věčná škoda *9*
  • Drakens
    Warhammer měl hodně vysoko našlápnuto, ale tím že se vývojáři ( nebo vedení) leklo a začalo dělat s toho WoW padlo na hubu. Stejně je to velice překvapivé a je to docela velký pád. Prognozi kdysi ukazovali na Age of Conan a ten měl mnohem menší základnu než Warhammer ale díky změně plateb a taky že s toho neudělali WoW žije do teď. Každopádně se jedná o dost velký pád (Warhammer má dost velkou komunitu lidí po celém světě) .
    • Musim uznat, ze AoC zije do dneska, sam si to par dni v roce zahraju, ale porad je to shitka, v dobe kdy AoC jelo na mesicni poplatky tak tam byli bombovy lidi. Meli sme tam dokonce skoro cekou guild. Po tom co nacli f2p vsichni odesli, ono te preci jenom trochu nasere, kdyz jim rok platis 4OO? za kartu. a pak te odstrihnou. Nemluvim ani o tom, ze v tomhle state zadna firma neprodavala datadisk. Vzdycky sem si ho objednal a dostal sem zpravu, ze neni mozno prijmout nebot nemame...
  • Veskoslav
    A přitom si ten svět zaslouží mnohem lepší zpracování. Takový potenciál a jak dopadl...No asi si budu muset počkat na jinou hru, kde obětuji Khornovi pár tisíc otroků a zajatců *13*
    • Potencial a hlavne ten svet Warhammeru jako takovy, to je pecka.
      Bohuzel to dopadlo velmi spatne, myslel jsem,ze skoncili uz davno.
      Rozpad THQ zabil dalsi warhammer mmorpg, tentokrat WH40K, hry z tohodle sveta jsou snad proklete :-/.
      • XorxoxTalarius
        Holt autori nepochopili ze musi obetovat i bohum chaosu, jinak je stihne kruty trest
  • Tak .... a nemám co hrát, mám právo hrát !!!
  • XorxoxTalarius
    No vzhledem k tomu co z toho pote vzniklo teda dalsi WoWko, tak se neni cemu divit ...
  • pro mne nejlepsi mmo po dlouhou dobu. Zadne jine mne tak nechytlo. WAR to je smutny pribeh. Asi nejpromarnenejsi potencial v mmo ever. No nicmene na vecery kdy jsme s nasi warbandou palili armady destruction nezapomenu. R.I.P.
  • I přes ten promarněný potenciál, nesčetně bugů a nehorázný imbalance Warhammer online je a ještě 2 měsíce bude nejlepší realm vs realm na trhu. Vývojáři se na hru vybodli cca už rok po vydání, tak se není čemu divit, že to dopadlo nejhůř jak mohlo. WAR mi bude chybět a obávám se, že se na trhu dlouho neobjeví nic, co by mně zaujalo alespoň z poloviny tak jako WAR a to jsem zkoušel WoW, Rift, GW2 a pár let hrál Lotro. Uvidíme jaký bude elder scrolls online(který má neskutečně špatné animace pohybu už podle trailerů) nebo projekt, ve kterém vidim jiskřičku naděje Camelot unchained. Všichni z WAR mi budou chybět ať se jedná o lidi z gildy Bohemia, Beyond insanity, Tears of Asur, a pár zahraničních gild. Bylo to fajn. Tak snad někdy příště...
    • 2 z 3 tych guild som bol tiez :D to boly jedine svetle miesta Waru :D
  • mdkGT
    Vsechny mmo jednou skonci, nektere drive nektere pozdeji.
  • velka skoda, ta hra me bavila strasne moc a prinesla spoustu svezich napadu z kterych dneska tezi jak wowko tak treba guild wars 2. RIP

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit