Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mythic si Warhammer zabil sam, ani po roku neboli schopny dodat obsah a dat War do takeho stavu aky slubovali uz nazaciatku. Posledna a jedina pridana vec co stala za to bol Land of dead. Potom uz len z hry odstranovali. Odstranie pevnosti, davanie scenarii do rotacii, zjednodusenie endgame, divne vyriesni skaveni, a doplacanie si za zvysovanie lvl capu. To vsetko boli klince do rakvy spolu s lagfestami v pvp, skoro nulovym pve, mizerny balancom, ktore odpudili 80% komunity po prvom roku.
    Celkovo sa cudujem ze ta hra dokazal zivorit dalsich 5 rokov
  • Drakens
    No budeme doufat ve Warhammer 40 K.....ač já mám raději Fantasku no:-(
  • já jen doufám, že takhle nedopadne Secret World...

to je jediný MMO, který mě baví, ale hraju ho pomalu a rád bych ho stihnul dohrát do konce, kvůli příběhu
    • TSW fandím a doufám, že jeho základna (hlavně ta česká a slovenská) budou růst dál :)
  • Hned po Lineage 2 byl Warhammer online moje nejhranejsi MMO a velice rád vzpomínám na skvělé zážitky se svojí guildou Beyond Insanity. Hodně mě mrzí, že WH končí a nezbývá asi už nic jiného, než vzpomínat a občas se podívat na nějaké to video (například zabíjení Bohemie je moje oblíbené *3* )
  • Warrior Priest byl super! Budu vzpomínat v dobrém...
    • u mna to bol Ironbreaker, a Swordmaster...trosku aj slayer :)
  • tonnymontana
    Hral jsem hru pri vydani a byla to paradni parba:) jsem milovnik warhammeru takze jsme ji hodne odpustil, pred par mesici jsem ji zkousel znovu ale svet byl hodne mrtvej. Hratelne postavy byly super. mno je to velka skoda ale sam se divim ze se ta kara tahla tak dlouho s minimalnim poctem hracu. doufejme v novu MMO ze sveta 40k to by byl narez:)

Warhammer Online byl jsi s nami dlouho, naucil jsi nas ze to jde i bez milionu hracu ale pri vazeni dusi u bohu klathu si neobstal R.I.P *13*
  • Děkujeme EA, za pár let možná bude následovat SWTOR
    SWTOR je sice podstatně horší než WHO, ale soustředí se na něj veškerá pozornost...stačilo jen udělat normální (ne parodii) F2P s mikrotransakcema za hovadiny (jak to tak chodí) a pustit WHO, milion lidí by to mělo hned a pak by to jen vzrůstalo!
    • hral jsem oboji..TOR co se tyka hratelnosti a zabavnosti Sveta je vyrazne lepsi a vyladenejsi.PVP slozka me nezajima ale tvrdilo se ze W v tom byl dobry
      • Jenze swtor je singl. Odehrajes pribeh, kde semotamo jdes nejaky qst s partou ... to kdyz mas kliku a posklada se. Kdyz nemas, tak holt jdes dal, a po dalsich 10lv se vratis, aby sis ten qst dodelal sam.
    • no ta politka EA taky vlatne WhO pomalu zabijela...
      člověk platí mesíšni poplatky ale aby si třeba odemkl dalši časti setu nebo lvl musel platit mikrotranskace. (WTF zajimalo by mě ktera ku*** tohle vymyslela.)
  • zabil to EA... a engine co se nehodil na mmo hry... smrt prisla mesic po vydani The Land Of The Death.. to rozhodilo rovnovahu v pvp zonach.. dale se Mythic-EA-Bioware (ano Bioware v te dobe se totiz rozhadali zakladatele Mythicu a krome personalniho zemetreseni a presouvani lidi na jeste vetsi prusvih jmenem StarWars) chlapci se absolutne vyprdnuli na problemy ktere hrace tizili naopak dalsi pridali v zminovanem LoD rozsireni.. za celou dalsi existenci hry se zmohli jen na vydavani eventu pro ktere pracne vytvarely obsah ktery lidem ukazali napr po dobu tydne a pak to zase vypnuli.. naproste plytvani zdrojem vyvojaru (uz tak v hodne malem poctu) dalsi roky se nebyli schopni rozhodnout jak resit pocet lidi na Fortreess tak je na cas vypnuli a pak zase honosne zapnuli.. proste des bes.. o detailech co lidem vadili se rozepisovat nebudu.. patri tam veci ohledne balancingu atd.. rozhodne nejlepsi rvr hra co jsem hral.. bohuzel nejspis poslana ke dnu po prvnim roce sve existence..
    • XorxoxTalarius
      No ja se ktomu dostal az nekolik mesicu po vydani a nejak jsem nestacil zasnout, bratr to hral nekolik mesicu a pak prestal (nemel cas) a ja se na to tesil jelikoz mi to popisoval co tam vse je a jak to je, ovsem kdyz jsem to zapnul a hral ... :(
  • Ten trailer si pomatuju dodnes, nadhera..
  • Je to skoda, protoze hra mela veliky potencial, ale jaksi zapomnela na PvE hrace, coz se jaksi neodpousti ...
    • Hlavne autori zapomneli hru udelat bez bugu a dalsich nedodelku...taky ty lagy, kdyz se seslo par warbandu, byly dost hrozne. A ano, PvE bylo hodne slabe,ale kdyby ten zbytek byl super, tak to mohlo prezit. Takhle to byla nedodelana,zcasti odflaknuta hra, ktera fandy sveta WH spise zklamala nez naopak.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit