Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vidim, ze Jejdoblb si zase naklikal na ty svoje sracky, to same GGG. Jedoblbe, uz jsi zjistil, co je otevrena platforma a co znamena byt objektivni?
    • člověk nemusí být zrovna Sherlock Holmes aby viděl že to je jeden a ten samý člověk
  • Jejdásek zase perlil což? PC uzavřená platforma... A proto si do svého PC můžu nainstalovat co chci. Kupodivu si můžu udělat i dualboot či tripleboot. Můžu módovat, můžu hrát starý ROMky na emulátorech (tam kde bydlím já je to legální Jejdásku) s PC prostě můžu dělat co chci. Ale chápeme, PC je mrtvá a težce uzavřená platforma a proto mí kluci z Forbesu, či Financial Times předvídají obrovský BOOM v roce 2014.
    • co muzes cekat od monstrtrolla, co ti bez uzardeni tvrdi, ze 30fps je vyhoda, protoze pak muze na pozadi bezet nahravani hernich sekvenci bez propadu vykonu... *6*
  • Lehnout si na gauc s ovladacem je velice v pohode, co si budemem povidat, na PC to jde, ale ze bych kvuli tomu chtel tahat stolni komp do obyvaku, to asi ne ze ;).
    • A preco by som to mal tahat do obyvaku? Nie som dieta byvajuce s rodicmi, na hranie mam miesto na to urcene so zodpovedajucim vybavenim, vratane pohodlneho kresla, TV a bez ''estetickych'' obmedzeni, ktore ma akoze splnat obyvacka ;-) Ale jasne, decka povazuju obyvacku rodicov za luxus na hranie.
    • proč tahat? jsou tací, co ho mají pod TV v pěkné krabičce na stálo, říkáme tomu HTPC a zastává všechny funkce. navíc s příchodem steam machines budeme moct hry streamovat např. z pokoje v přízemí do obýváku někde v patře *14*
      • Tak to už si určitě konečně budeš moct zahrát všechny ty skvělé exklusivity z konzolí? Ne nebudeš, pořád budeš hrát tak maximálně spelunky. "velký" PC hit. *6*
        • skvělé? *1* jak pro koho *3*
        • Myslis tym Ryse (60/100) , KZ (74/100), Knack (55/100), Crymson Dragon (57/100) a dalsie next gen pecky? Tak mozem hovorit len za seba ale bez nich si hranie naozaj predstavit viem ;-)
          • Ne, mluvil jsem o současné generaci o hrách jako uncharted, the last of us, killzone serie, resistence, god of war, infamous, red dead redemption, gears of war, HALO a hromadě dalších. Tyto hry jsou mnohem lepší než všechny ty nezávislé ubohosti a PC exklusivity co hrajete vy. Dnes už nikdo není hotovej z nějakýho overrated Half life, nebo první mafie.
            Pokud jde o next gen, s chutí si počkám na nové infamous, the order, deep down atd. Na pc se hrají tak akorát dětské omalovánky od bližardu a indie ch*jovinky.
            • Hral som vsetky hry co si napisal, a je to slabota. LoU je asi najviac overrated hra posledneho obdobia, hra ktora len dobre vyzera. Survival to nevidelo ani z rychlika a ten radoby rpg system je na smiech. Jej kvality su hlavne vo vizuale a filmovosti. GoW pre mna je daleko menej zaujimavy ako Darksiders aj DMC, je to hlavne qte fest, a to nemam rad. Infamous som hral , dobra hra, ale nic extra by som tam nehladal. Vtipy o tom ako LoU s checkpoinami a slepoholucho AI je vacsi survival ako DayZ radsej ani neskusaj, iba sa strapnujes. MOBA su o hratelnosti, skille a schopnosti improvizovat...je mi jasne, ze ich nemozes mat rad ;-)
              Ono je v poriadku ked hravas masove jednohubky s filmovym feelingom, si cielova skupina, bolo by divne keby si ich nehraval a nemal konzolu. Vsetky tie hry co som spominal su plnohodnotne alternativy, to vie kazdy aj funboy ako ty. Na to co som pisal ja nemas ziadnu alternativu. Proste konzoly maju obmedzenu ponuku, nemozu pre mna fungovat ako primarna platforma.
            • Pro mantora: Je vidět že jsi ty hry nehrál, prototype je brak který se nemůže s infamous měřit.
              Stejně tak se s GoW nemůže měřit ta barevná patlanina darksiders, nebo EMO ga*ovina DMC.
              Uncharted snadno překoná tomb raidera, u kterého jsem se již od půlky hrozně nudil (snaha napodobit uncharted byla, ale nezadařilo se). The last of us, je na hard survival, o kterém si nějaké WarZ co na PC hrajete může nechat jen zdát.
              Pokud jde o hry co jsi jmenoval na PC, tak kromě Total War mě absolutně nic nezajímá. Hry od blizzardu jsou parodií na fantasy, nic víc než nevkusné omalovánky pro děti co akorát kopírují jiná fantasy a sci-fi univerza. Ostatní hry jsou pak těžce o ničem, MOBA mě začne zajímat až vyjde něco co nebude jak r*tardované blizardem smrdící omalovánky a MMORPG, taky zatím bída. Dokud budou MOBA a MMORPG výhradně na PC, budou zřejmě mít vizuál omalovánek pro děti.
            • Tak infamous na PC nevyšlo, to se zase prober. Pravděpodobně si to pleteš s nějakou sra*kou co se přiživuje na názvu, této série. INFAMOUS je PS3 exklusivita s jedna z nej. her co jsem hrál. Resistance, jedna z nej sci-fi FPS sérií vůbec.

              Jinak se systém shockama, a half lifama na mě nechoďte, ty hry jsou overrated jak p*ase a dnes už nikoho nezajímají.
            • nebo třeba STALKER, System Shock , hry na Infinity engine a další a další a další *4*
            • Uncharted je kopia Tomb Raidera s filmovym feelingom. Posledny multiplatformovy Tomb raider je cisto Uncharted. Vysiel aj na PC. Last of US je filmova jednorazovka , ktora nie je survival a nema nicim zaujimavy gameplay, pekna hra na pohlad. Na PC nic podobne filmove nie je, survivalov a hier s lepsim gameplayom v danom zanri su mraky. GoW alternativ na PC napr. DMC, Darksiders, Castlevania. Halo , gears a pod su nezaujimave sto krat ohrane FPS a TPS , ktorych su tiez mraky. Infamous je obdoba Prototype, ktory na PC je. A teraz opacne garde, daj konzolovu alternativu na Starcraft 2, Sins of Solar Empire, Total War seria, Paradox grand strategie, World of Warcraft, Guild Wars ci EVE online, A10C Warthog, X seria, Arma seria, MOBA hry. Odovedat nemusis, cakam klasiku ''ja to nehravam je to zbytocnost a blbost''.
            • Infamous na PC nevyšlo..
            • Robotron3
              GGG: Ty musíš bejt uplně celej napuchlej a zarudlej, jak tě vlastní blbost pořád fackuje.
            • Infamous vyšlo i na PC, Resistance je strašná blbost
            • co je podle tebe nezdegenerovaná hra. Určitě nějaká nezávislá blbost z glitchstarteru, která se tváří jak je strašně retro a složitá, aby ofečky sypaly prachy. Ekvivalent her co jsem vyjmenoval na PC nenajdeš, možná nějakou lacinou karikaturu.

              Hry co už jsem vyjmenoval jsou dnes již legendami a mají víc fanoušků než nějaký šit typu half life.
            • Až na RDR jsou všechny tebou jmenované tituly jen lehce nadprůměrné povrchní hříčky, které hráče nalákají na vizuální pozlátko a za 5 let si na ně nikdo nevzpomene
            • a nějaké nezdegenerované hry? ekvivalenty těch cos vyjmenoval najdeme na PC taky
          • Jsou to sice špatné hry, ale dávají takovým noliferům jako je GGG pocit, že jsou mocní, protože hrají "exkluzivity" (exklusivnně nudné hry)
        • pokud si na konzolistu jenom nehrajes, tak si u tebe marketing a hype davaj high-five *5*
    • Jj to je stejný luxus jako když mi sedačka v autě umí odsávat prdy
      • to jo, neznám nic praktičtějšího než hrát v leže na boku z gauče *1*
        • vlastik.plaminek
          Já zas neznám nic pohodlnějšího, než hrát rozvalený v posteli. Všechno je jenom o tom, jak si to zařídíš.
    • Intel widi a nemusis nikam nic tahat fulHD bezdratove. Jo aha ja zapomel o tom jste na konzolich neslysely *1*
      • Budeš překvapen, ale xbox one tuhle věcičkou disponuje, akorát není aktivovaná *3*
        • Jj není aktivovaná, stejně jako není aktivovaný ten ohromný výkon (který je podle jednoho zdejšího brepty až moc velký)
        • No to je vyborne, ze s nou disponuje ale nie je aktivovana. Ja tiez disponujem schopnostou navrhovat vesmirne lode na warpovy pohon, ale este som ju neaktivoval ;-)
  • Vy nás ale zásobujete! Nejvic mě zaujal uživatel Jejdasek, u něho se projevují všechny diagnózy zoufalého blázna až do extrémů. Místo, aby se na hádky vykašlal a šel dělat něco užitečného, bude tady raději prosazovat jeho názor pod 5 různými účty a ještě se bavit sám se sebou a pochvalovat se, jak to tady internetovým anonymům natřel. Pak se člověk nemůže divit, že všichni ostatní jsou podle něj Veskoslavovy klony. Podivuhodné je taky fanatické rozdávání +\- jakoby ta čísilka snad něco znamenala - pro něj asi hodně. U nás v ústavu má dveře otevřené a rádi se mu budeme věnovat
  • Bez urazky,ale jste nejaky divny. Bud jsem hrac,nebo nejsem hrac. Bavi mne hry obecne a je mi jedno ,jestli je na pc nebo na konzole. Kdyz je hra dobra zahraju si ji na cemkoliv,kazda platforma ma plusy a minusy. Mam pc i konzoli a hraju co kde zrovna je..
  • Jinak mne ale pobavilo prohlášení od NVIDIE, ze herni PC je lepší než konzole. S čímž souhlasim jen do momentu kdy se bavime jen o hw a nebudeme bavit o ceně PC vs. konzole, kde konzole vychazi rozhodne lépe a vydrží 5 let a vše na ni pojede, což u PC za 10 tisíc fakt není. Hlavně je ale vidět, jak NVIDII se*e, ze nemá kontrakt na grafiky alespoň do jedné konzole.
    • Jasně že tě konzole vyjde levněji /ironie/ Když budeš hrát 5 let jednu hru tak proč ne *1*, ale jakmile začneš přemýšelt tak počet her/cena vyhází na hraní PC vždy mnohem mnohem levněji a to si do jeho ceny klidně můžeš započítat GK za 10litrů
      • nemluvě o faktu, že když se ti nechce utrácet, můžeš dneska na PC hrát v podstatě zdarma - WoT, War Thunder, Dota 2, Lol, Planetside 2, Quake Live to je jen zlomek her co tě zabaví na stovky/tisíce hodin a nemusíš za ně dát ani korunu, na PSN a Xbone tržišti musíš cálovat za vše a k tomu ještě za privilegium mít tam vůbec přístup
        • Nextgen take prijde s f2p hrami. Vetsinou jsou postaveny tak, ze kdyz se tomu chces venovat vic, tak si stejne musis priplatit. A na druhou stranu u sony v ramci placene sluzby PS+ dostanes mraky kvalitnich her zdarma.
          • No asi by si si mal ujasnit ci platena sluzba = zdarma. Trochu to nesedi ;-)
        • Kromě Planetside 2 jsou to všechno odpadní braky. WoT úplná nuda pro děcka, to stejný WT. Dota 2 a LoL jsou jen další blizardem (ano dotu 2 dělalo valve, ale ani ti nemají extra vkus) smrdící barevný slátaniny pro děti a Korejce a Quake už snad ani nikdo nehraje. Díky o takový šunt nemám zájem.
          • WT je jedna z nejlepších her za posledních x let a Galijin si na něm pořádně namastil kapsy. Je dobře, že takové hry podlidi jako jsi ty nehrají
          • tvůj (ne)vkus na hry je zcela irelvantní, z toho co píšeš nepoznáš dobrou hru ani kdyby ti přistála před nosem a tvůj názor rozhodně není měřítkem pro dobrou hru
            • samozřejmě že se nemáme o čem bavit, snad sis nemyslel něco jiného
            • Tak jestli za dobrou hru považuješ ty patlaniny od blizzardu pro pětiletý děti tak se pak nemáme o čem bavit.
    • první prototyp steam machine stojí stejně jak PS4 500 dolarů, nabízí vyšší výkon než PS4 a taky větší užitnou hodnotu, nehledě na levnější hry *3*
      takže i za cenu okolo 11 tisíc lze mít PC, které spustí většinu her v 1080p a 60 fps
      • Muzes mi dat link na obchod, ktery ho realne prodava? Nebo tu vykladas jen o svych snech :-).
    • Nejak jsi zapomnel na ceny her, ktere jsou 2x az 3x drazsi nezna pc. Pokud ale chces konzoli jen pro dobry pocit a aby se na ni jen prasilo, tak to vyjde levnej, to je fakt
      • a nezapomeň si k těm 10k za konzoli připočíst 1500 za druhej ovladač, bez toho snad ani nikdo nekupuje.. a
      • tak konzolista může tu hru pak prodat.
        • proč by nemoh? technicky tomu nic nebrání! Když poočítám s tím že hru prodám a je to digitalní verze, stačí ji dát na samostatný účet a prodat ji nakrásno můžeš, pochybuju že to samé jde udělat s digitálníma hrama co se u konzole vážou k účtu neoddělitelně svázaného s hw *3*
          • To právě ne, chlapče. Na PS3 jsem to dělal tak, že jsem založil nový účet, na něj koupil hru a zároveň jsem ji ještě nasdílel jinému uživateli (tedy jsem měl hru za polovic). Po dohrání jsem prodal někomu dalšímu s minimální ztrátou. Jde tohle na PC?
            • Ano jde chlapče
        • však, pravý hráč má sbírku svých her hrdě vystavenou na poličce jako herní trofeje, konzolový chudák běhá po bazarech abych uškudlil tři stovky prodejem her, co stály 2000 místo 999 na PC
          • "Konzolový chudák", jako jsem tedy já, si za minulý rok zahrál 30 her asi za 2500 kč.
            • Co je velky rozidel oproti tomu, co myslel on a to najomne za hry PS+, ze? Tam je urcite kazda jedna hra , co je zaujimava ;-)
            • Par takovych balicku mam a je na nich blby to, ze realne te z toho pak zajimaji a zahrajes si tak dve nebo tri hry.
            • Ataker
              Pamatuju si ze steamu QuakeCon pack za $89.99 (1799Kč) kde bylo 44 her od Bethesdy a Id Software jen pro zajimavost normálně bys za to dal $343.99 (6999Kč), takže tím, že sis levně zahrál 30 her bych se neoháněl na PC tomu nemusí být jinak.
        • ale použité PC hry taky lze prodat, aktivace na např. na steamu tomu nijak nebrání. jak jsi proboha přišel na opak?
          • Jo, tak pokud chceš mít doma jen krabičku, na kterou se práší, tak v pohodě.
            • jejdasek: a proč bych to proboha dělal? většinu PC her nekupuju kvuli dalšímu prodeji, navíc je seženu za tak nízké ceny, že další přeprodej je prostě zbytečnost. Jeden příklad Trine 2 Complete Story za 1.7 euro na Steamu oproti 20 dolarům na PS4. Ale chápu, že pro konzolisty je přeprodej her pádný argument *1*
            • xsfd: jestli to myslis tak, ze pro kazdou hru si vytvoris novy ucet a pri par stovkach her tedy budes mit par stovek uctu, tak diky, ale to opravdu neni pro me a myslim ze ani pro vetsinu normalnich hracu.
            • Dobře, tak koupíš krabičku se hrou, v ní je disk se hrou a klíč na aktivaci na některé digitální službě. Hru nainstaluješ a klíč použiješ. Poté se tedy rozhodneš hru prodat a máš akorát disk se hrou, protože klíč je na steamu použitý. Jak chceš hru prodat? Prakticky nikdo ti nekoupí steam účet, leda že bys tam měl 70+ AAA novějších titulů a dostaneš za to 1000 kč.
            • ty jsi vážně mimo, kdo mluví o krabičce? mluvím o hrách obecně, prodat můžeš jak krabicovou tak digitální verzi, a když se rozhodneš prodat, tak krabičku případně klidně vyhodíš, na co by ti pak byla? *7*
    • ovšem, pokud ti nevadí že půlku z té životnosti konzole budeš hrát v podřadné grafice a kazit si oči malým rozlišením, protože "nextgen" Xbone ani standartně nezvládne 1050p bez kompromisů, sakra, vždyť už dneska vypadaj nový hry na PC líp a to ty konzole ještě ani nevyšly. Hraní na konzoli je zkrátka kompromis pro chudáky co si nemůžou dovolit pořádné železo *4*
      • Až budou na PC vycházet pořádný hry, tak pak možná bude mít nějakou úroveň
        • väčšina konzolových hier vychádza aj na PC a s novou generáciou bude portov ešte viac. Takže som rád, že si potvrdil, že väčšina konzolových hier nemá úroveň *1*
          • Jen konzolové exklusivity a hry vyvíjené primárně pro konzole mají úroveň. Na PC se už každý rozumný vývojář vykašlal.
            • Pravdě
            • Dobrý vtip, zasmál jsem se.
        • pořádné hry jsou v 99% právě a jenom PC exkluzivity
          • Haha a jaké. Ty vaše polské a ruské budgety? *1* *1*
            • tomu bys nerozuměl šmudlo *4*
  • Člověk by řekl, ze když jsou konzole horší jak PC, tak to nikdo z pcckaru nebude řešit, protože to je "pod jejich úroveň". Koukam, ze opak je pravdou.
    To vas tak se*e, ze se ted nikdo nevěnuje PC? Konzole se vas nijak netýkají a presto mate porad potřebu na ne nadávat.
    Mate byt rádi, ze se hry "konečně posunou dale" (jen graficky, hratelnostne to bude porad to same).
    TheGGG klasicky nezklamal a Jejdasek uvedl velmi kvalitní argumenty. Zbytek umí akorát nadávat.
    • resit se to bohuzel musi, kdyz se hry delaj na miru konzolistum, a tak jejich uroven pada ke dnu, tak hluboko, aby na ne dosahli i gggayove a lofaskove *6*
      • Hry existují jen díky konzolím, PC scéna nás akorát zásobuje východními budgety, otřesnými f2p barevnými braky pro děcka a šuntem od blizzardu. Skutečně kvalitní hry vycházejí především na konzole. Díky bohu že díky nim hraní ještě za něco stojí a není to jen lavina indie ple*su.
      • BookerDeWitt
        A proč to řešíte s těmi co to nijak neovlivní? Nebo snad zdejší diskutující jsou zástupci věhlasných, světových vydavatelů her? :D Myslím, že na ústav je tu zralých více lidí, než jen TheGGG a Veskoslav...
        • kdyby to nekupovali, tak to ovlivni, jenze nekdo povazuje exkluzivitu za vyhodu, to jsou ty ztraceny pripady, kvuli kterym se to nezmeni *5*
          • Mam tomu rozumet tak, ze ty zasadne nekupujes na PC hry, ktere nejsou multiplatformni a dostupne i na konzolich? A zahrnes do toho i mobilni platformy a nebudes kupovat to, co nevyjde zaroven i na tabletu? To se obavam, ze si toho moc nezahrajes a to co si zahrajes bude ta nejvetsi mainstreamova masovka. A nebo jsi pokrytec, konzolistum vytykas ze kupuji exkluzivni tituly, ale ty si je na pc bez vycitek svedomi kupujes taky?
            • a krom jineho mas problem s rozlisovanim priciny a dusledku...

              exkluzivity existujou, aby ospravedlnily existenci konzoli (nikoliv, ze bez konzoli by stejny hry neexistovaly)

              na pc je exkluzivni jenom to, co sony/ms nepusti na konzole nebo na ovladani nestaci packovac

              v obou pripadech jsou na vine konzole, ktere prinaseji jedine omezeni

              pc ma jedinou chybu, jako svobodna platforma nikomu nepatri, tudiz ho nikdo "exkluzivne" nehypuje, ovce pak nemaj ten spravnej pocit, jako kdyz si kupujou krabicku, a nikdo pak nemuze rikat, hle, tady mate 160 milionu ovci, racte si je oskubat, pokud nam z toho neco kapne bokem *5*
            • Takze ty nemas problem s exkluzivitami, ok? Tobe tedy vadi, ze k pc existuje konkurence a ta ma jeste tu drzost byt uspesnejsi. Lidi davaji prednost konzolim proto, ze jim nabizi neco, co jim pc nenabizi bud vubec nebo v natolik horsi kvalite, ze se jim vyplati investice do konzole. Bojovat proti tomu, ze nadavas lidem kteri preferuji konzole je blahove a hloupe. Resenim je zamerit se na nedostatky pc platformy a jejich reseni. Jenze to jde tezko, kdyz pc fanatici si nejsou schopni pripustit, ze by pc vubec melo nejake nedostatky. Nastesti ne vsichni priznivci pc platformy jsou fanatici, a treba valve si je vedomo slabin pc platformy a snazi se je nejakym zpusobem resit. Jestli dobre a kvalitne, to se teprve uvidi na jejich uspechu. Ja myslim ze na to jde spatne, ale jestli se jim alespon podari prosadit do vsech steam her gamepad a nauci pc hrace ho pouzivat, tak to bude pokrok.
            • protoze tvoje logika je sice zajimava, ale casto chybna, tak to znamena, ze ja nekupuju konzole *5*
          • BookerDeWitt
            A kdo tu považuje exkluzivitu za výhodu? Já ji považuji za nutnost pokud si tu hru chcu zahrát. Myslím, že nikdo to tu nebere jako výhodu, samozřejmě až na těch pár jedinců typu GGG
  • Tady je to samej troll. Vzdyt Robotron je znamej konzolista, to samy Veskoslav *7* Kouknete si nejake starší diskuze.
    • Robotron3
      Půl na půl konzolista i pcčkář. Proto taky když mi někdo začne nadávat do konzolisty, nebo pcčkáře, tak ho automaticky posílám do p*dele. Bohužel méně bystří jedinci jsou pak zmatení, a myslí si, že bojuju za jeden, nebo druhej ten jejich vymyšlenej tábor *2*
      • vlastik.plaminek
        Za dobu svého působení na internetech jsem zjistil, že když většina lidí sedne za klávesnici, prudce jim klesne IQ a schopnost rozumět psanému textu (to se dá pochopit u Jacka, na jeho příspěvky je potřeba až Holmesovsá úroveň dedukce).
  • Já jsem jedna z těch přeběhlic, PC má skvělé strategie, lepší grafiku a daleko větší svobodu, ale lehnou si na gauč s horkou čokoládou a zahrát si Zaklínače 3 za studené zimní noci to je prostě něco jiného :)
    • To sem netušil že to u PC nejde .. ehm .. a jak je v budoucnosti ? *8*
      • Bezne tahas PC do obyvaku
        • proč tahat? jsou tací, co ho mají pod TV v pěkné krabičce na stálo, říkáme tomu HTPC a zastává všechny funkce *4*
          • Link na tu krabicku by nebyl? Porovname pomer cena vykon, ktery pry hraje ve prospech pc.
    • Erendiel
      A jak se ti zatím líbí? *15*
  • Buzny *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit