Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Konzole vladnou a tato nova generace bude jeste dominantnejsi nez ta stara.
    Diky tomu se budou na konzole vyvojari soustredit jeste mohutneji a to i ti, kteri do ted byli zamereni vice na PC platformu.Tenhle rekordni start dava jasne najevo, co bude urcovat deni v hernim prumyslu v nasledujicich letech.
    • To je sice pravda, nepopieram. Ved napokon vyvoj hier na konzoly je ovela jednoduchsi, nez na PC. Staci to raz zbuchat, zoptimalizovat a pod. a nasledne uz to funguje v podstate na kazdej jednej konzole rovnako. Len skoda, ze mi to az prilis zavana totalitou. T.j. vsetci pouzivaju jedno a to iste zariadenie, ktore im sprostrekovava jednu a tu istu zabavu.
      Podla mna, v tomto konzoloidne hry a cela scena nikdy nedobehne PC. Ked uz kvoli nicomu inemu, tak napr. faktu, ze napr. z hladiska grafiky a celkoveho vykonu budu PC vzdy vpred pred konzolami. Tym padom prinesu zaroven i napr. detailnejsie textury a dalsie humornosti, na ktore skratka konzoly stacit nebudu. Ale to je detail. Faktom je, ze Xbox aj PS si proste mrte svojich fanusikov najdu. Avsak nejake nasledne vymieranie PCckarov rozhodne neocakavam... *5*
      • Jack1947
        Pravda, kde by se pak vyvijeli bez pcckaru hry na konzoli... na konzoli asi tezko. *3*
    • Jack1947
      Tak snad, konecne se poradne pochlapy a hry dostanou nejakou vetsi uroven. *3*
      • Ty by ses mel hlavne spis pochlapit a naucit se cesky...az pak bys mel vubec hrat nejaky hry.
        • Draken69CZ
          Ty máš dneska rejpavou co, pokud někoho chceš poučovat o češtině tak začni používat interpunkční znaménka *3*
          • Jack1947
            Jo je to "Rejpak" obecni *15* .
            • Umlatili jste me skreti, vzdavam to. Jen jsem rejpal...
          • Ja ho nepoucuju, jen mu doporucuju co by mel udelat, aby nepusobil jako zalud.
  • 1988
    Tak se můžu přidat mezi ty co konzoli mají, ještě ráno jsem v bleskovkách psal že ji nemám, ale sehnal mi ji bratr na nákupech v Brně, uplně náhodou. Je to komplet i s Killzonem, ale rozbalím si ji až na Vánoce, protože to bude ta pravá atmosféra *4* .
    • JJ ...Vám se nelíbí plastovost posledního slima ? Přijďte v pátek to tu bude PS4 .... a budete si moci zahrát celé dvě hry ;)
    • Keyz
      Pak budeš čekat delší dobu než se postahují aktualizace co vyšli když to zapojíš po také době :)
      • 1988
        S tím tak nějak počítám *4* . Zrovna jsem na netu a prohlížím si obsah PS+ který mám předplacený a vidím tam zdarma na PS4 hru Contrast, tak si ji hned dávám do download listu, i taková hra mě potěší *4* .
        • Jack1947
          Chtelo by to nakou tu exkluzivku, snad jeste vyjdou. Zdarma. Tenhle rok.
          • Ta je tam taky.
            • Dlhe ale uplne zbytocne , pretoze si stale mylis zakladne pojmy.
              Uvediem ti priklad, co je hra zadarmo..nainstalujes si bez akehokolvek platenia Steam a hru Alien Swarm, hras zadarmo bez toho aby si za to dal co i len cent. O polroka spustis steam a stale hras tu istu hru a stale si nezaplatil vobec nic. To je zadarmo.
              Resogun cez PS+ si nezahras kym nezaplatis, o polroka si musis znovu zaplatit aby si si ho zahral. To ze ti niekde v UI Store , ako pre male deti daju , ze cena je 0, je argument hodny zakladnej skoly. Ty si totiz Resogun nekupujes, ty si ho len prenajimas a aj to nie Resogun ale moznost hrat hry, ktore ti vybralo Sony pocas obdobia , ktore si PREDPLATIS. To sa nazyva PREDPLATENA sluzba a nie sluzba , ktora je zadarmo. Ujasni si tieto zakladne pojmy. Rovnako ako tie SMS nie su zadarmo, ale su v ramci PREDPLATENEHO pausalu. Aj to zdravotnictvo je ''bezplatne'' ale nie je zadarmo.
            • Protoze to je zdarma i kdyz to nechapes, nerozumis tomu, co to znamena. Pokud ve zdravotnictvi za nektere ukony neplatis, tak jsou tyto zdarma a na veci nic nemeni, ze si platis zdravotni pojisteni. Pokud ze ne platis, tak zdarma nejsou. Pokud si na PSN nektere hry kupujes za nulovou cenu, tak jsou zdarma a na veci nic nemeni, ze jsou k dispozici jen clenum placene sluzby. Sluzba zdarma neni, ale ty hry ano, maji stanovenu nulovou cenu, jak jsi sam zjistil, kdyz jsi byl nucen si cenu hry zdarma vycucat nepodlozene z prstu. Stejne tak u tel. tarifu, kdyz si zaplatis tarif a v ramci nej mas SMS zdarma, tak jsou proste zdarma. To znamena, ze za jejich vyuziti neplatis. Teprve az vycerpas ty, ktere mas zdarma, tak za ne zacnes platit. Vec zdarma je takova, ktera ma stanovenu nulovou cenu a muzes ji volne uzivat/odebirat. Plati to i v pripade, kdy pristup k ni je necim podminen. Odborari dostavaji napr. na vanoce vanocni cokoladovou kolekci zdarma, protoze ji dostanou a nemusi za ni platit a nic na tom nemeni, ze plati odborove prispevky. Ve skole dostanou tve deti ucebnice zdarma a to znamena, ze za ne nemusi platit a nic na tom nemeni, ze skoly jsou financovany z dani, ktere platis. Zdarma neznamena, ze s tou veci nejsou spojeny naklady, ale ze je primo a konkretne nehradis ty. A jestli to nechapes, tak jsi dodnes nepochopil, zo znamena termin zdarma a jak a v jakem kontextu se pouziva. Uzivatele sluzby PS+ maji k dispozici hry zdarma. At to chapes nebo ne.
            • Nie je zdarma, tym, ze to tvrdis si presne ako cielova skupina tychto PR zvastov. Zdravotnictvo zdarma, volania v ramci tarifu zdarma, hry na PS+ zdarma. To su len marketingove hesla pre jednoduchsich ludi. Fakt je, ze vsetko je to platene a tym padom to zdarma nie je.
              Tak ako prenajom hier v ramci PS+ nie je zdarma, je to platene. Podla tvojej logiky, mozem tvrdit, ze v ramci PS+ je vsetko zdarma, online hranie, hry, uplne kazda jej vlastnost je zdarma. Platis vlastne len tak zo srandy a aby sa nepovedalo, ale vsetko je zdarma ;-)
            • Ano, sluzba je placena, to sam uvadim. Kdyz nebudu mit sluzbu, nebudu mit ani hry nabizene v ramci sluzby zdarma. Ale kdyz si je nekoupim, nebudu je mit taky. Ty hry v ramci sluzby nedostavas, jen se jim snizuje cena na 0 Kc. Abych je mel, musim si je koupit. Kdyz si Resogun koupim, stoji 0 Kc. Kdyz si ho nekoupim, cena PS+ neni snizena (tedy je snizena o jeho hodnotu 0 Kc). Nestoji 4 $, to sis vycucal z prstu. Je to stejne jako volani zdrama ve vlastni siti v ramci tarifu. Musis platit tarif, abys mel k siti pristup, ale samotne volani je zdrama, neuctuje se.
            • Btw. Odpoved na tvoju otazku je, ze prenajom Resogunu stoji mesacne okolo 4$. Zalezi od toho aku ponuku na PS+ aktualne mas a zozenies. A ked to ZAPLATIS, tak mas moznost Resogun hrat.
            • To zase co davas za argumenty? ;-) Je to proste platena sluzba , ktora umoznuje prenajom hier (nie podla vlastneho vyberu, len podla toho co sa Sony zachce) pocas toho ako si ju PLATIS. Nedostavas nic zadarmo, ked prestanes PLATIT hry nebudes hrat. Co uz len na tom je zadarmo? Rovnako ako nemusis stiahnut tie hry, nemusis ani hrat online, ani vyuzivat zlavy. Nic z toho ale nemozes ked NEPLATIS.....uz naozaj nedokazes priznat ani elementarne logicke fakty? Proste nie je to zadarmo je to platene. Vyhodne, ale platene.
            • Placena je ta sluzba. V ramci te sluzby ti sony nabizi hry zdarma, ktere si muzes, ale nemusis vzit. Je to na tobe. Kdyz si je vezmes, nic za to neplatis. Tu sluzbu jsem mel predplacenou jeste pred tim, nez na ni sony zacala nabizet hry zdarma a mel bych ji i kdyby na ni sony hry zdarma nenabizela nebo s tim prestala. Je to bonus navic. Jestli tu sluzbu nechapes a myslis si, ze se za ty hry plati, tak mi rekni, kolik stoji resogun.
            • Na tom proste nie je nic zdarma...nemas ako odlisti co na PS+ ta stoji peniaze. Proste je to plateny prenajom, vyhodny ale plateny..nic nedostavas zdarma.
            • Vsak za tu hru zadne penize nedas. Je to stejne jako zdravotnictvi zdarma. Tenhle pojem se pouziva v sirsim kontextu nez ho chapes.
            • Zdarma sa oznacuje nieco za co nedas peniaze. Prenajom hry za zaplatenu PS+ nie je zdarma.
            • exkluzivka zdarma je devitkovy resogun
            • Jack1947
              Jake?
  • Jack1947
    350/ 1 Stastlivec. Hezke to pocty.
  • Vsechny jsou u nas dostupne samozrejme. Co neni jako retail lze koupit online na PSN.
  • Jack1947
    "Za svůj výkon si statečný čekatel odnesl nejenom PS4, ale návdavkem dostal od Sony 50 palcovou televizi a odvoz limuzínou domů. Nejvíc jsem mu záviděl ten odvoz, samozřejmě ;)"

    Limuzina zni slibne, 50" tv jako fakt... *8* Teeda ne ze bych ji mel kam dat, to ne ale zni to slibne.
    *3*
    • Miserius
      Nemáš zeď? Se přidělá na zeď a hotovo... HDMI prcneš ze strany
      • Jack1947
        Ja vim... jen to nemam moc rad Co kdyby spadla, nevim jak novejsi LEdky ale u LCdcek se pak muzou roztect krystalky a o zarivce nemluve.
        • Miserius
          Spadla? To se přidělá že bys to ani nestrhnul...
          • Jack1947
            Nevim , ja to nezkousel ... jsem radsi pro klasicke zpusoby, navic treba uhel by taky nebyl uplne nej.
            • Jack1947
              V poho, ja ji mam na stolku... a tam drzi dobrych par let.

              Navic diskuze byla o tom kdybych "mel a to nemam. Pak bych to "mozna" zvazil. Dik za radu. *3*
            • Vterinovym lepidlem ji prilepis na to tata, zkus to.
  • náhodou polnočné predaje majú svoje čaro. Ale potom ako som zažil polnočný predaj Wowka v Brlohu už to nemusím. Postupne som pozoroval ako sa asi k 10 stojacim predomnou pridávajú ich kamaráti, a potom zase kamaráti kamarátov, až ich tam do polnoci bolo pomaly 50. Hostesky, ktoré tam mali rozdávať energy drinky, rovno zaparkovali pri najväčšej skupine a celý náklad tam vyložili. No a potom nejaký pako tesne predomnou vzal poslednu collector edition. :(
    Ale ked je predaj lepšie zorganizovaný tak je to celkom fajn, ako napr tu - žiadne predbiehanie , predavači tipogratulujú a ideš spokojne domov
    www.youtube.com/watch?v=qgUoLDTLPR0
    • v takových prípadech je treba se ozvat a rict jim at se nepredbihaji
      • no to jim asi rict muzes ale nevim jesitl to bude mit efekt. To asi leda resit s poradateli daneho prodeje.
  • Božínku jak těkdo může být tak tupý a stát někde na tu krabici celou noc, když jich za pár měsíců budou plný obchody a budou muset lidi přemlouvat, aby si to koupili? A ještě když na tom zatím ani není skoro co hrát... Tyhle lidi fakt nechápu...
    • A já zas nechápu ty lidi, co mají pocit, že jejich názor na svět je jediný správný. Naopak ty ses projevil jako pěkný tupec, jelikož odsuzuješ lidi, které vůbec neznáš jen proto, že si chtěli udělat radost, ale tady se zase projevuje ta zdejší příšerná komunita. Mě by zajímalo, jestli to všechno píše jeden člověk nebo je tu tolik zoufalců
      • Tak tak, je to tupec protoze nechape nekoho, kdo cekal do pulnoci na predrazenej komecni kus lowend hw, na kterej stoji jedna hra o pulku vic jak na daleko lepsi PC. *15* Enjoy
      • Už ses vykecal? Sám jsi tupec když tyhle tupce co tam stáli obhajuješ. Kupovat tuto konzoli v tuto dobu jsou vyhozené peníze a ani na ní zatím není co hrát... Stejné hry si můžeš zahrát levněji na stávající generaci nebo na PC.
        • A zase ten omezený pohled. To je snad jejich věc, že si to chtějí koupit první den a ne čekat 3/4 roku, navíc cena nebude klesat už tak je dost nízká. Já se nestačím divit, jací chudáci tu diskutují. Kde je problém, že jste tak zakoplexovaní?
          • Nepíšeš ty blitky spíš ty?
            • Viš v čem je ten vtip, že já nikdy neměl konzoli, jsem pc-hráč, ale jsem otevřený všem novým věcem a vidím v ps4 i pozitiva a zvažuji koupi.
            • Ve skutecnosti se zadne libovolne drahe pc nevyrovna konzoli ve vsech ohledech, takze konzole je nenahraditelna. A ja se bavim, jak tihle pc zavistivci nemohou unest fantasticky uspech PS4 a uziraji se tim v kazde diskusi pod clankem o konzolich.
            • Nemusis byt butthurt, nejsi jedina ovce co se zadarmo bije za sony. *6* *1*
            • Jediný lowend je v tvojí hlavě. Ano! Bavím se o tvém mozku - to je pravý a nefalšovaný lowend *3*
            • Proc, protoze jsi neschopny precist vysledky benchmarku? *5* Ps4 je lowend a ani fanbojuv plac na tom nic nezmeni.
            • Bože ty jseš ale kus pííče, víš o tom? Takže jak to je? Si panic? Retardovaný? Šikanovaný? Tlustý? Máš malý péro? Jsi teplej a bojiš se to přiznat?
            • Na novinkach frajer tvrdil, ze se to vyrovna PC za 50k. Takze se dohodnete. Jenom nevim jak se ten tvuj jaguar vyrovna kompu za 20k, kdyz ma 1/4 vykon 5 let stare i7 a za 20k mam komp s i5-4xxx, ktera je jeste lepsi. Holt nesmis kupovat za 20 tisic nejaky fx-4000 v electroworldu. *15*
            • lowend, který se vyrovná pc i za 20tisíc a nemusíš do něho příštích 6 let vrazit ani jednu ramku. ano velice moudré. Chápe to ten tvůj kurevskyy malý a zaostalý mozeček?
            • Ano, jsem naruseny nerdik, protoze ty hajis cloveka co stal pred obchodem do pulnoci, aby mohl odevzdat svych 10k za kus lowendu. *15* Zdrave a moudre.
            • Ne. blitky tu vypouštíš ty a Wallet Warrior, beztak jeden člověk= nějaký narušený pc-nerdík .)
          • Jistě že je to jejich věc, a moje věc je zase že si o nich mohu myslet co chci ne? Jsou to jejich peníze tak ať si je za to vyhodí...
            • A proč ty blitky musíš ventilovat zde? Máš nějakou poruchu?
            • Normalka, to je klasicky cechackovsky pokrytectvi. Ja si muzu delat a rikat co chci, ale beda, kdyz to udela nekdo jiny. *3*
    • Draken69CZ
      Myslím (vidíš Cocra) že ten pocit exkluzivity za to stojí
      • :D pocit exkluzivity. A to CZ za nickem ti dava pocit ceho ? Naprosty demence ?
        • Draken69CZ
          Z tvojí reakce je vidět, že nevíš co to slovo znamená. Nechápu co by mi CZ mělo jako dávat a je to součástí nicku, co ti dáva x a 9?
          • Jack1947
            Spatny ne, mozna ze nekdy to ale neni od veci... tedy ne ze bych s tim X9 anonymem souhlasil to vubec ne.
          • Videl jsi nekdy nejakyho anglana, co by si dal za nick UK ? Nebo nemce s DE ? Frantika s FR ? Nevidel, protoze jenom cesi jsou tak trapni.
            • Kdo nema CZ, neni cech!
            • Bohuzel to nezustalo jen u wowu, ale samozrejme se to pak preneslo vsude. Mluvim z vlastni zkusenosti. 95% borcu s CZ ve jmene znamenalo ze : 1) neumeji ani slovo anglicky 2) jsou natvrdli 3) vzdycky vsechno poserou 4) musis jim vsechno zvlast vysvetlovat 5 ) nikdy nepriznaji chybu.
            • Draken69CZ
              LOL, já wowko nehraju, a že tam ňáký děcka z CZ dělaj bordel za to já fakt nemůžu, nevím proč by to mělo automaticky znamenat že se budu bavit jen s čechama? Každej na to máme svůj názor jen mi příjde přehnaný na každýho kdo to má v nicku výjíždět a automaticky ho brát za omezenýho nebo jak si to napsal "gumo vygumovaná" :D pobavilo
            • To, ze je to bezny jeste neznamena, ze to neni demence. Je to skoro to samy, jako si nalepit na celo "jsem omezenej cech a budu se bavit jen s cechama". Kvuli takovym dementum se na me cizinci ve wowu divali skrz prsty, kdyz jsem rekl, ze jsem z CR.
            • Draken69CZ
              Ok, mě by zajímalo jestli kdyby ses zeptal toho anglána nebo němce nebo frantíka na to jestli vědí co to vůbec to CZ ve spojení v mém nicku je. Ještě by mě zajímalo když hraješ hru a tam si můžeš vybrat zemi ze které jsi tak tam máš vybráno co když je to podle tebe tak hrozně "špatný" dávat najevo odkud jsi?
            • ucho
              lidé to dělají zcela běžně, hlavně ti, co svůj nick používají i v mezinárodních kruzích, je to prostě součást nicku...
      • Pocit čeho? Exkluzivity? Spíš snad pocit hlouposti že musíš mít za každou cenu novou věc i když je zatím úplně zbytečná...
    • co natom nechapes.ze chcu hrat dnes a nechcu cakat "par" mesiacov?
      • Keyz
        Já nechápu proč čekat pár měsíců. Když to sem dovezli, tak co je za problém dostat sem více kusů. Jinde to koupit nejde?

        To je fakt jak banány a další zboží za komunismu.
        • Jack1947
          Je to ucinne, jak jinak nahnat nejvice lidi do obchodu ? Sice E-shop atp... nejucinnejsi je ze kdyz je jen malo kusu ... Hodit kost psum a divat se kolik se o ni porve... to je trochu o psychice ne. *3*
        • Proč? Protože je to momentálně předražený a nejsou na to ani žádný hry...
          • celkově je na ps4 20 her takže tu nelži.
            • No vidíš, z tebe byla výborná paní učitelka .) Jdi do toho moje milá opičko.
            • Jo teď jsi mi to nandal a neumíš ani česky. Jmenuje se píše jmenuje a ne menuje ty trotle...
            • Ne nesouhlasím. Ty jsi omezená opice *3* a řekl bych ta s holým zadkem, jak se jen menuje? pavián. Ano to na tebe sedí. Jsi pavián po lobotomii.
            • Omezená opice jsi ty magore...
            • U nás jich je v prodeji 11 což není špatné na novou konzoli, zbytek určitě není problém si z někama objednat v době internetu. Chováš je jako omezená opice *3*
            • Tady u nás? A kde? Já vím asi tak o pěti. Tak nelži ty...
  • Ahoj, potřebuji poradit brácha chtěl k Vánocům nějakou konzoli, tak jsem mu koupil tady tu PS4. Chtěl bych se zeptat jestli byste mi neporadili jaké hry k tomu mám koupit, je mu 11 let nechci žádné stupidní střílečky spíš nějaké závody nebo hopsačky nebo prostě něco vhodného jeho věku díky.
    • Muzes si vybrat z her flower, trine 2, lego marvel super heroes, sound shapes a mozna resogun, fifa nebo nba. Jeste je pro deti knack, ale nema moc priznive recenze. Nektere z tech her jsou k dispozici jen digitalne.
    • Myslím, že jsi udělal dobře, že jsi koupil novou generaci, ona se ta nabídka brzy rozroste. A v jeho věku je myslím lepší, že bude mít aktuální a ne 7 let starý hardware. Zatím je ze závodních her ty NFS: Rivals. Jinak nevím, nejsem konzolista.
      • Jack1947
        Naopak kdyby vzal PS3/X360 za tu cenu a trochhu priplatit tak obe... Chybu by neudelal nevime jestli ale hosik uz tyto konzole nema, chtel Next gen... inu pak neni v CR zatim jine volby. *3*
    • hmm, v jedenacti sem se pral s falloutem 2 diablem 2 quakem 3, co mi dal starsi kamos.kdyby mi prinesl knack a jiny detsky blbiny, hlavne ne stupidni strilecky a mlaticky atd., nvm jestli bych vubec dneska hral hry.
    • Mart9
      Určitě mu kup FIFU a NHL, jestli ho baví sport, tak na těchto dvou sériích vyroste.
    • mužes to jit vymenit, vzit xbox a koupit mu nový zoo tycon
      • Jack1947
        EE stacil by Knack... preci jenom co si budeme povidat dnesni generace je trochu jinde a vyrusta, vyspelejsi rychleji dal bych mu ten Killzone a BF atp... proc by mel hrat hry kterych neni beztak moc.
        Vzpomenme na nase zacatky... a hry ja jsem se tesil na Vice city a to mi tehdy bylo 13... je pravda ze jsem nejprve chtel GTAIII. ale kdyz jsem uvidel VC vedel jsem ze to musim mit.
        ( no co no, Launch PS4 a me se vybavila nostalgicka vzpominka na PS2).

        Kazdopadne zavodnima hrama to taky nemuzes zkazit, je to na tobe.
    • Hele ono je to možná dobře, že na to není tolik her nemusí u toho prosedět mládí :) Jinak jsem se samozřejmě koukal do obchodů na nějaké hry, chci mu koupit Fifu a nějakej ten basket a teď jsem objevil i ty závody Need for speed na tom asi není co zkazit že? Chci se zeptat na hry Knack, Lego.. a Angry birds Star Wars co si o nich myslíte jsou dobré? Jo a ti ptáci to snad neni ta samá verze jako si občas zahraji na mobilu ne ? Když to stojí 900Kč? Jinak si myslím, že mu nějaké 3-4 hry stačí než za nějakej ten půl rok vyjdou další, taky to zrovna není nejlevnější.. Díky
      • Nevím no, ty hry jako Knack nebo angry birds za ty peníze bych to nekupoval. Fifu, NBA 2K14, Need for Speed: Rivals nebo Injustice: Gods Among Us - to je skvěla bojovka viceméně bez krve a když budete mít dva dualshocky můžete zahrát proti sobě.
    • Jinak bych teda si radil fifu, nfs možná injustice jestli se u nás prodává.
    • Tvůj brácha má prima bráchu *3*
    • Ze závodních Need fo Speed Rivals - to je asi tak všechno...

      Fakt nechápu proč pro 11-letého kluka kupuješ konzoli na které ještě ani není pořádná nabídka, když na PlayStation 3 máš her pro jeho věkovou kategorii kvanta...
      • Vrook
        Protože prostě nesleduje herní průmysl? Nekupuje to pro sebe, o hry se třeba absolutně nezajímá a prostě se mluví o PS4, tak ho koupil mladšímu bráchovi. Jsou i lidi, co hry prostě vůbec nehrajou a nezajímá je, co za tituly vychází a co na jaký platformy... to tě nenapadlo?
        • Já když o něčem něco nevím, tak se zeptám kamarádů/spolupracovníků apod - to tě nenapadlo? Jen hlupák (nebo pracháč kterýmu je to jedno) kupuje zajíce v pytli...

          Např mě před 14 dny jeden spolupracovník oslovil, protože o mě věděl že o tom něco málo vím a pomohl jsem mu s volbou konzole a her pro jeho (kupodivu stejně starého) syna.
          Objasnil jsem mu rozdíly mezi Kinectem a move (chlapec totiž viděl v TV reklamu) a hned to bylo o něčem jiném, když tak nějak ty základy pochopil.
          Pak stačila ještě komunikace přes maily (zaslal jsem nějaké trailery, provnání cen, výhody/nevýhody) a nakonec to dopadlo tak že si tu konzoli užije jak syn tak i otec :)

          Není ostuda když člověk něco nezná a jde se poradit za někým jiným...
          • jaja na to je cinsky prislovi lepsi byt 5min blbcem kdyz se zeptas nez jim zustat do konce zivota... Nicmene treba tohle PS4 neni tenhle pripad. Akorat bude muset malej borec chvili pockat ja myslim ze hry zacnou vydavat velmi rychle.
          • Vrook
            Ježiši tak mě by třeba taky nenapadlo, kdybych vo tom věděl úplný kulatý, že když vychází ňáká krabice na který se hrajou hry, že se na to ty hry nebudou dát sehnat (přestože to imho neni zas tak úplná pravda). A sice už ho koupil, ale co teď udělal bylo, že se zeptal. Očividně jsi naprosto neschopnej se koukat na problém z jinýho úhlu.
            • Netvrďte mi, že mu nebudou stačit nějaké ty 2-3 hry než vyjdou za nějaký čas další. Kdybych mu koupil ps3 tak bych stejně šáhl po Fifě, basketu a nějakých závodech, tak o co jde? Koupil jsem mu to na dalších pár let hraní tak snad nějaký ten pátek vydrží.. Hele je mu 11 pustí si tam jednu hru a je na půl roku z toho nadšenej *4*
            • Vždyť o nic nejde, klídek... *4*
            • Možná je moje chyba že nejdřív myslím a až potom jednám a očekávám to i od ostatních - tak se teda omlouvám no.
        • No tak nesleduje tak teď má prostě smůlu no... Měl to sledovat než to koupil.
          • Vrook
            Jako to nám všem dochází, já jen reagoval na to, že to ten jebák nademnou nechápe.. Tak mu to vysvětluju, né?
    • Dobrá otázka ale to ses měl zeptat, než si to koupil. Ono na to zatím skoro nic není víš... Měl si počkat a nebo raději koupit stávající generaci...
  • Kr.Pa
    Z nějakého důvodu jsem četl 350 tisíc lidí! Ale pak jsem si vzpomněl, kde bydlím.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit