Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • BoB.2
    Zas baterka co se vybíjí kdo tuhle blbost vymyslel.
    • kennyB
      Jn, jako by neznali baterku s věčným světlem *1*
      • kickasl
        Nejsem si jistej jak si to myslel, ale me treba baterka vydrzi docela dlouho (presnej udaj netusim), rozhodne se nevybije po idealne 20 sec jak v hororech byva zvykem
        • Na tom neni nic divneho. Doma mam baterku pouze s nabijecim kapacitorem na rucni pohon. proste si zatocite a baterka sviti par minut. Nehrozi, ze nemate baterie, kdyz si potrebujete posvitit. Do prostredi Dying light idealni vec. Navic uz to bylo pouzite i v Metro 2033.
        • Ronox
          Většinou taky neuběhneš tu vzdálenost tak rychle jako ta postava ve hře. HŘE!
          • kickasl
            Ja nerikam, ze to tam nemuze byt. Horory nehraju a tak ani nemuzu posuzovat zda by se mi tam neco takoveho libilo. Proste my prislo, ze kennyB reaguje jak kdyby BoB rekl nejakou kravinu. Vzdyt on ma pravdu v podstate pravdu, i kdyz je jeho prispevek bez nove informace nebo myslenky. Navic behat rychle si clovek asi zvykne, kdyz nastane zombie apokalypsa.
            Mam rad, kdyz hry davaji tak nejak smysl (alespon na prvni pohled).
            • kennyB
              Ne, nechtěl jsem tím říct, že BoB řekl nějakou kravinu. Naopak s ním souhlasím, protože nějaký ten úkol by se pak mohl týkat toho, že si budeš muset najít navou baterii do svítilny, což by určitě nic zábavného nebylo.
    • valve :-)
  • Jack1947
    Opet nam predstavily kousek ze hry, v noci tentokrat coz se mi moc graficky nezamlouva je to trochu mdle... na druhou stranu zase vidime konecne NPC a ta ma i celkem hezkou animaci a pohybuje se lepe nez treba v DI. Akce bude variabilnejsi, zombici stale nutno vratit se k porovnani s DI hlavne ten tlusty, pekne je skluzem a naseldnym kopem reseni tesne situace ?
    (Ty poklesy framerate a jeste na konzoli? doufam ze to je videzaznamem) nuze asi nezbyva nez se tesit a doufat V lepsi DI, nebo pokracovani nwebo vlastne uplne novou hru ale at mi nikdo netvrdi ze si to nic nebere z di pac zbrane a nektery zombici jsou pekny to ohlizeni vzad a zaroven zpomaleni tak hlavne aby to nebylo na skodu. I kdyby to nebyla lepsi hra, horsi to urcite nebude minimalne kvalitativne podobne. Zombaren prece nei nikdy dost. ( Jsem zvedavy stale na predvedeni strelnych zbrani, v DI se mi nelibilo ze ty zbrane se chovali nic moc a clovek mel radsi tupe, secne...)
    • Nemůžu si pomoci, ale tvoje druhé jméno určitě musí bít Google Translator.
      • Jack1947
        Nechc si tyhleti rozumy... At uz skryta urazka bude vzdy urazkou. Kdybych byl blbecek prosim. Ale bohuzel. *3*
  • Luxxo
    vsetko super ................len tie skoky by mohly trochu doladit
    • Ronox
      Jedinej problém, kterej s tou hrou mám. To už vážně hráčí neumí přemýšlet tak, aby se jim vyhli a pokud ne, tak prostě umřeli? Musí tam dát takovou kravinu jako "head-run"? Ve filmu to je cheesy, protože to tam udělaj jednou, ale tady to je moc.
    • Radioaktivni_surikata
      Jo no. Přeskakovat metr osmdesát vysoký zombiem ze země, navíc bez ubírání satminy, je docela moc.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit