Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je to super hra mam jityden a sem spokojeny jenom semse seknul na jedny misi a nevim kudy kam janak jak rikaj lidi je to podobny Far cry *3*
  • nemůzu si pomoct ale pořád v tom vidim Far Cry 3, kdy ostrov nahradil město, piráty zas zombíci a a jen přidaný parkour a další mechanické prvky :)

ale! je to velmi přitažlivá hra a jestli bude pc/console verze stát za to, rozhodně koupím :)
  • Jack1947
    Bez lesku by se dneska hry ani nehrali. I kdyz je pravda ze kdyz bude vse leskle a h-vno- videt takto bude o nicem. Proto nwemam rad treba Motion blur to mi neprijde vim je to stare, me se nelibi ten rozmazany pohyb to je obcas k zvraceni kdyz je to rychle a moc. Podobne je na tom toto. *3*
  • Jack1947
    Nechc si tyhleti rozumy... At uz skryta urazka bude vzdy urazkou. Kdybych byl blbecek prosim. Ale bohuzel. *3*
  • Na tom neni nic divneho. Doma mam baterku pouze s nabijecim kapacitorem na rucni pohon. proste si zatocite a baterka sviti par minut. Nehrozi, ze nemate baterie, kdyz si potrebujete posvitit. Do prostredi Dying light idealni vec. Navic uz to bylo pouzite i v Metro 2033.
  • Snad se zbrane nebudou opotrebovavat moc rychle, jako v Dead Islandech.
    Graficky mi to prijde o dost dal nez DI, tak to snad bude lepsi i v dalsich smerech.
    Kluci polsky (at uz od Dead Islandu nebo Zaklinace) mi posledni roky delaji celkem radost.
  • kennyB
    Ne, nechtěl jsem tím říct, že BoB řekl nějakou kravinu. Naopak s ním souhlasím, protože nějaký ten úkol by se pak mohl týkat toho, že si budeš muset najít navou baterii do svítilny, což by určitě nic zábavného nebylo.
  • Nemůžu si pomoci, ale tvoje druhé jméno určitě musí bít Google Translator.
  • Tohle mě naprosto rozbilo v druhym zaklínačovi. Tam se na začátku snad sakra lesklo i to bláto. Aneb "jak jsi poznal že je to král? neni celej od hoven"...
  • Neznamena, ze kdyz se pojmenuju pan hovinko, ze muzu psat o cem chci a automaticky od lidi cekat, ze to budou brat porad za sr4cky ...
  • tonnymontana
    osobne me vadi hodne to slunicko kde se leskne i ten hasak:/ ma to cim dal tim vice her. mam pocit jako by slunce bylo o pulku AU u zeme a jeste byl fakt slunej den. uprimne kdyz jsem venku tak tohle je jenom nektere dny a uz vubec ne tak intenzivni aby se leskl starej hasak. Neprijde mi ze by to dodavalo na realu spise je to featurka ktera me osobne dost obtezuje a nebavilo by me skakat nekde kde vidim sotva tretinu obrazu. mno treba tam pujdou koupit slunecni bryle..
    jinak napad na "parkur" zajimavej ale osobne bych radsi 9mm, temne prostredi a presnou musku:D
  • Jack1947
    17... tedy pan nepochopeny az je i za nej lito vzlyk. *13*
  • Teď už 16 :)
  • miccckel
    v noci asi skoro vždycky padnu *5*
  • Jack1947
    Nene, 12lidi nechape.
  • Mě by celkem zajímalo, zda třeba ten úkol s aktivováním těch pastí je hlavní linie, nebo se náhodně generuje? Podle mě to spíš patří k hlavní linii, ale například ten přeživší, to bude asi random quest, který se za nějáký čas zase respawnuje.
  • ale kolik kvalitních
  • kickasl
    Ja nerikam, ze to tam nemuze byt. Horory nehraju a tak ani nemuzu posuzovat zda by se mi tam neco takoveho libilo. Proste my prislo, ze kennyB reaguje jak kdyby BoB rekl nejakou kravinu. Vzdyt on ma pravdu v podstate pravdu, i kdyz je jeho prispevek bez nove informace nebo myslenky. Navic behat rychle si clovek asi zvykne, kdyz nastane zombie apokalypsa.
    Mam rad, kdyz hry davaji tak nejak smysl (alespon na prvni pohled).
  • 10 lidí nechápe sarkazmus?
  • Ronox
    Jedinej problém, kterej s tou hrou mám. To už vážně hráčí neumí přemýšlet tak, aby se jim vyhli a pokud ne, tak prostě umřeli? Musí tam dát takovou kravinu jako "head-run"? Ve filmu to je cheesy, protože to tam udělaj jednou, ale tady to je moc.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit