Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ronox
    Většinou taky neuběhneš tu vzdálenost tak rychle jako ta postava ve hře. HŘE!
  • kickasl
    Nejsem si jistej jak si to myslel, ale me treba baterka vydrzi docela dlouho (presnej udaj netusim), rozhodne se nevybije po idealne 20 sec jak v hororech byva zvykem
  • Jack1947
    Tohle bude tak trochu od kazdeho neco ale spise to vidim na tu akci.
  • Vždyť hry se zombíkama nejsou špatné, například já mám rád zombie-hry zejména kvůli otevřenému světu, nejradši mám teda RPG s otevřeným světem, ale survival jsou taky dobrá.
  • Jack1947
    Pan sarkasmus, myslim ze nick mluvi za vse. Opravte me ci se pletu. *4*
  • kennyB
    Jn, jako by neznali baterku s věčným světlem *1*
  • Vypada to az moc dobre az v tom cicham nejaky zadrhel. Tak interaktivni, dynamicke a detailne propracovane prostredi, se mi proste nechce verit ze budou vetsi a otevrene mapy. Nejspis se z toho vyklube naskriptovany tunel. Pokud nebudu mit pravdu, tak pred vyvojari smekam.
  • valve :-)
  • aha no, když vidím tu noc..... nedá se nastavit lehká obtížnost? *1*
  • Mart9
    Uuuff, na tohle tedy nemám nervy.
  • Výborně. Za chvíli si můžeš stěžovat na hry s autama, na hry kde se střílí, na hry kde se skáká po barákách a nakonec vůbec i na hry samotné, protože jich je už moc a něměly by vůbec vycházet.
  • super, jsme tu dva
  • úžasné! blbec, těch tu bohužel ještě je.
  • úžasné! hra se zombíkama, to tu ještě nebylo
  • Radioaktivni_surikata
    Jo no. Přeskakovat metr osmdesát vysoký zombiem ze země, navíc bez ubírání satminy, je docela moc.
  • BoB.2
    Zas baterka co se vybíjí kdo tuhle blbost vymyslel.
  • Jack1947
    Opet nam predstavily kousek ze hry, v noci tentokrat coz se mi moc graficky nezamlouva je to trochu mdle... na druhou stranu zase vidime konecne NPC a ta ma i celkem hezkou animaci a pohybuje se lepe nez treba v DI. Akce bude variabilnejsi, zombici stale nutno vratit se k porovnani s DI hlavne ten tlusty, pekne je skluzem a naseldnym kopem reseni tesne situace ?
    (Ty poklesy framerate a jeste na konzoli? doufam ze to je videzaznamem) nuze asi nezbyva nez se tesit a doufat V lepsi DI, nebo pokracovani nwebo vlastne uplne novou hru ale at mi nikdo netvrdi ze si to nic nebere z di pac zbrane a nektery zombici jsou pekny to ohlizeni vzad a zaroven zpomaleni tak hlavne aby to nebylo na skodu. I kdyby to nebyla lepsi hra, horsi to urcite nebude minimalne kvalitativne podobne. Zombaren prece nei nikdy dost. ( Jsem zvedavy stale na predvedeni strelnych zbrani, v DI se mi nelibilo ze ty zbrane se chovali nic moc a clovek mel radsi tupe, secne...)
  • Luxxo
    vsetko super ................len tie skoky by mohly trochu doladit

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit