Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ucho
    pořád žádný update článku? zajímavé. amatérský přístup, nebo je to ze strany autora článku úmysl...
    • Jak by řekl císař Rudolf: "My tu máme samé odborníky" *3*
  • Text, který doprovází zrušení embarga (převzato z "http://www.digitaltrends.com/gaming/broken-age-review-embargoes/"):

    "
    Hey all, I just wanted to write and let you know that we have decided to go ahead and lift the embargo on Broken Age reviews. The decision to set this originally was not made with any sort of malicious or controlling intent, but rather to keep spoilers to a minimum and give press time to enjoy the game, reflect on it, and write a review without feeling rushed to get it out first. However, it’s clear the excitement will be difficult to contain.

    So feel free to run your reviews and let’s play videos as soon as you’d like! (And remember to be careful about story spoilers, especially the ending) Thanks for being so understanding. Hopefully you guys did the game!
    "

    Nemohu si pomoci, cítím z toho typické PR "damage control" kecy.
    Jak jsem nastínil v příspěvku níže, můj názor je takový, že pravděpodobně chtěli mít veškeré ohlasy hezky pod pokličkou, kdyby se stalo, že se objeví příliš mnoho negativity, která by mohla ovlivnit další prodeje. Nicméně na toto omezení dle mého názoru měli jasně upozornit případné podporovatele předem, a ne až v době, kdy se produkt pomalu dostává mezi hráčskou veřejnost.
    • PLuto.petr
      Je úplně normální, že se nepíší recenze z betaverzí hry. Od začátku Double Fine brali první zveřejnění backerům jako závěrečný betatest před vydáním. Proto mi přijde legitimní žádat media, aby nepsali recenze nebo podobné příspěvky s betaverze, ale až s plné (pravda, mohli to napsat trochu jinou formou). Každopádně se kolem toho strhla až neadekvátní reakce řady médií (mezi což počítám i tento článek).
    • Black_Hand
      upozorneni jsme byli. ale bohuzel jen pres fora. par tydnu pred vydanim o tom na foru mluvil greg. panove bohuzel zapomeli, ze na fora nechodi vsichni backeri.
  • Jack1947
    Cenzura nadevse. *3*
  • Embargo zrušeno - eat your shorts games.cz:
    http://www.kickstarter.com/projects/doublefine/double-fine-adventure/posts

    No jo, to zas bude řečí, že kdyby se o tom nepsalo a kdyby "měli čisté svědomí", tak to nebudou rušit. Prostě jste z toho dělali drámo a Double Fine ukázali, že jsou naprosto v pohodě.
    • Kdyby byli naprosto vpohode, tak takovou cypovinu nepustej z huby ... tohle je jen haseni pozaru, tkerej sami podpalili ... a doufam, ze jim to hraci daji poradne sezrat.
      • Opravdu netuším, co by jim hráči měli "dávat žřát".
    • smejki
      "For backers only"
      co píšou teda?
    • Jack1947
      86% je mozna vic nez cekali ( takze snad prodeje ohrozeny nebudou).
    • Tilwaen
      A já sem zrovna chtěla hodit odkaz s dovětkem "tolik k embargu", ale jak vidím, jdu s křížkem po funuse.
    • MickeyMutant
      Kdyby se o tom nepsalo a kdyby "měli čisté svědomí", tak to nebudou rušit.
  • Khanemis
    Já to tedy čtu jako to, že tím míní právě to, aby někdo od tisku nevyužil toho, že je zároveň backer a nerecenzoval hru v rámci svého povolání (a to je to "formal review"). Ne, že by nikdo nemohl o tom utrousit ani slovo. Jen to mají trochu nešťastně napsané, takže je to matoucí.
  • To je fuk, backeři mu prachy dali a nechají si nakázat cokoliv. Tak Kickstartery fungují. Kdokoliv by si stěžoval, toho banda dron... věrných backerů umlčí.
  • The post continues, “We’re also preparing to send out review codes to press, who will be under review embargo until January 27. This embargo also applies to any of you backers who are in the press or have blogs—we are requiring all formal reviews be held until January 27 at 10am Pacific time (6pm GMT). The same time limit applies to the press as to backers; everyone is in the same boat! We’re trying to be as fair as possible given that backers will have access to the game before everyone else.”

    Podstatná pasáž:
    "This embargo also applies to any of you backers who are in the press or have blogs—we are requiring all formal reviews be held until January 27 at 10am Pacific time (6pm GMT). "

    Teď totiž vyvstává otázka - co je to "formal review"? Nemohl by to být např. text který se autorům nelíbí, protože si všímá spíše negativních apektů?

    Toto chování bych od Kickstarterového projektu opravdu nečekal a když už, tak jasně stanovené a vyřčené ještě před tím, než se podporovatel rozhodne přispět.
    • "formální recenze" je text který něčemu slouží, blogera soudit nebudou ;)
  • Nejhorší na tom je, že lidi kteří neovládají angličtinu jsou odkázáni na podobné informace. Celý tým který stojí za Broken Age po přečtení tohoto článku vypadá jako fašistická grupa. Ocenil bych raději mlčet než překrucovat skutečnost ve snaze přinést něco "senzačního". Double Fine nic nezakazuje a je mi osobně líto, že web Games.cz klesl k podobným praktikám informování čtenářů. Chápu že vám to přes vyhledávače a interní služby Tiscali přinese větší návštěvnost a tudíž provize z reklamy, ale v čiré podstatě se jedná o lež. A z toho je mi vzhledem k minulosti vašeho webu, zle.
  • Hmm. Schafer nebo jak se jmenuje je mi ukradený aby někdo netvrdil, že jsem zaujatý. Já jen, že mi ten článek přijde stejně žumpový jak snaha lžidnes za každou cenu vymáchat toho "našeho prezidenta " http://zpravy.idnes.cz/zeman-nedal-milost-nepohyblivemu-cloveku-fga-/domaci.aspx?c=A140113_213016_domaci_brm *12*
    • Jo, protoze ten retardovany slimak, ktereho narod usadil na hrad to dokaze naprosto sam, zadna media k tomu nepotrebuje...
      • Každý kdo má všech pět pohromadě ví co je ten "náš prezident" zač ale to není pointou příspěvku.
    • jo to prase vedle zemana mas spravne. A pokud se nedokazes zamyslet nad tim proc je to spatne. Tak sem ani nepis.
      • Co takhle to trošku upřesnit. Ono když se zamyslíte tak z vašeho příspěvku je poznat prd co přesně je podle vás špatně. Mimochodem, zákaz psaní splním, až tento web bude vaším majetkem. *12*
  • Smutný už nic nepiš, děláš z toho bulvár
    • Jenže někdy mi příjde že je 80% Games.cz

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit