Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • michal003
    Konečně něco co bude jako Test Drive Unlimited, věřte mi nebo ne TDU a TDU2 jsou nejlepší hry svého druhu a tohle je jediné co by jim mohlo konkurovat. Jen se bojím toho free-to-play systému *9* . Klidně bych za něco takového zaplatil *5* .
    • sou to super hry, ale dvojka mě neskutešně nasr**a tím, že po koupi sem ani po vyzkoušení všeho možnýho i nemožnýho nerozchodil multiplayer, kuli kerýmu sem to předevšim koupil, pěknej sh!t :((((((
    • Kallessin183
      Souhlasím. TDU je super hra. Bohužel dvojku nerozchodím (i když hadrware na to mám). Jen si nemyslím, že tohle může konkurovat TDU. I Need for speed World má otevřený svět, ale TDU to není a tohle mi přijde spíš jako závody.
    • To by mě zajímalo, co je na TDU tak suprového. Mě ten copy&paste ostrov a auta s pochybnou fyzikou celkem rychle omrzely. Jako bylo tam pár věcí, které se mi fakt líbily, ale jako celek mně to příjde jako průměr.
      • Já hrál dvojku a nějakou dobu mě to fakt chytlo. Rízení sice arkáda, ale na gamepadu s 3rd pohledu a s poštelováním citlivosti ovládání to byl docela zážitek, hlavně ve městech. Spousta aut s rozdílným chováním a pěkná grafika. Na nějakou dobu to zabavilo a některý soutěže či výzvy byly docela těžký. Třeba dojet v určitym čase s neškrábnutym fárem do cíle.
    • Kein
      Nevěřím ti.
    • konkurovat Tdu bude The Crew nebo to spíš úplně převálcuje. World of Speed tomu asi těžko může konkurovat když to nemá otevřenej svět a jezdíš jen po tratích
    • Škoda, že TDU bolo plné cheaterov, inak skvelá hra. A ak to bude na báze Team Fortress 2 alebo Dota 2, tak kľudne nech to je F2P
  • Na jednu stranu mám radost, že zas na PC budou nějaké auta, které vypadají dobře a nenesou jméno NFS (záruka odpadu), na druhou stranu se trochu obávám té arkádovější fyziky než u pCARS. On totiž pCARS není žádný hardcore simulátor a bojím se, aby to s fyzikou auta nedopadlo jako u Shiftu, kde prakticky nejde ani otočit auto přes ručku. Trochu mě štve, že trh je rozdělen jen na hardcore simulátory, které si bez pořádného volantu neužijete a na druhé straně barikády jsou tu totální arkády, které můžete hrát i nohama a pořád budete vyhrávat... Už by to chtělo "něco mezi" ...
    • Myslím, že Assetto Corsa by tu díru mohlo zalepit. Pokud vím, tak autoři kromě hardcore simracerů míří i do řad hráčů GT/Forzy.
    • PCARS neni simulator? odkdy prosim? (Jinak WOS je jeste daleko vetsi arkada nez Shift ... ale tady je to ucel ... a jizda je to zabavna)
      • Psal jsem, že pCARS není hardcore simulátor, což je pravda. Hardcore simulátory jsou rFactor, Assetto Corsa nebo třeba iRacing. Všechny tyto hry mají fyziku postavenou tak, že když tam vytvoříš auto a dáš přesné parametry, jako má v reálu, tak se bude ve hře chovat realisticky, což se o pCARS říct nedá. I Mafia2 (v režimu simulace) má realističtější fyziku než pCARS
        • No, už jsem odjezdil pár tisíc kol a nikde jinde jsem se nenaučil jezdit tak rychle jako v rFactoru. Je to úplně obyčejná hra s trošku lepšim chovánim auta.. Nic neni jako reál a nikdy nebude, ani nemůže. Když vypnu všechno v rFactoru a v pCARS tak pCARS jasně vede, celkově naprosto vtáhne do děje. A jezdit takovej Caterham superlight na hraně je fakt docela záhul a hlavně zábava.
        • "když tam vytvoříš auto a dáš přesné parametry, jako má v reálu, tak se bude ve hře chovat realisticky" – víceméně ano, ale i tak moddeři "tweakují" parametry tak, že sice nakonec 100% neodpovídají reálným číslům, ale auto se celkově chová uvěřitelněji ("zalepují" tak díry v enginu – přece jen simulace fyziky není 100% dokonalá)
        • Ja bych prosimte jen chtel vedet, jak jsi na tohle prisel (a ze je to radny nesmysl) ... Jinak M2 ma pradni fyzikalni model, o tom zadna, ale srovnavat to s PCars? No ok ... rF rozhodne simulace v porovnani s PCars neni ani omylem ... O AC a iR se hadat nebudu ... sice i spousta skutecnych zavodniku rika, ze iR je narocnajsi, nez realita (a z opacne strany to potvrdil i alien driver Gregger Huttu), ale fajn .. rikej si tomu hardcore sim.
          • Jsem rád, že i tady se občas objeví člověk, který pCARS hraje a může porovnat. Jezdím MP skoro každý den a nechápu tu generalizaci na "hardcore simulator" - pokaždé, když to někdo napíše, tak si představím simulátor ježdění na ledu (což většina tzv. HC simulátorů je). pCARS bych nejlépe přirovnal k AC, s tím že se nesnaží kopírovat žádnou jinou hru, ale jdou vlastní cestou co nejvěrnější simulace a jde to na té hře znát. Pro účely testování změn ve fyzice je každý den nový build pro téměř všechny lidi co mají ke hře přístup, nevím kde jinde tohle je.
          • No jestli míru simulace posuzuješ podle grafiky, pak je pCARS skutečně tím nejsimulátorovějším simulátorem všech dob, ale jinak se na rFactor (zatím) dívá z hodně velké dálky. Na druhou stranu stále lepší než Need for Speed.
            • ne, neposuzuju podle grafiky ... zajimalo by me, podle ceho posuzujes ty? mas PCars? Jezdis je? pokud se bavime o rF1, tak to si ze me snad jenom delas legraci? Vlaste ne - mas pravdu ... na PCars se diva z velke dalky (jen asi opacne, nez jsi to myslel ty). Chtel bych videt jeden jediny argument, proc PCars nejsou simulator (podle tebe). Me to fakt zajima
    • Presne tak, ackoli vlastnim volant, tak by me nevadilo neco v duchu Forza / GT. Ne hardcore simulace typu GTR, ale zaroven ne arkady typu NFS Shift. Po 6 letech uz mam Live For Speed celkem ohrany. =(
      • Jack1947
        Race a GTR meli hezke animace kdy auto horelo. ( ostatne TOCA mela nej ... kde jsou ty casy) jo a bouracky byly bry. *15*
    • Víc se mi líbí Assetto Corsa, ale jsem taky rád, že bude možnost si vybrat. Pravděpodobně vyzkouším obě. Už by to ale chtělo něco na způsob TOCY - veterání, DTM, rally... všechno se to hrálo skvěle. I na split-screenu s kamarádem.
  • Proč se všechno jmenuje pořád World of něco
    • Nejspis proto, ze to primo ma patrit do serie k WoT a WoWp?
    • fizola
      World si vela ludi spája s online a Of Speed je jasné na pomýlenie ovečiek že to má niečo spoločné s NFS
      • Jako trademark to musi absolutne uspet:-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit