Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nějak pořád nechápu o čem tahle kampaň je :( vývojáři pohnojili co mohli. Jednička strongholdu měla obrovské ambice a potenciál jako snad žádná jiná hra té doby. Stačilo jenom dotáhnout pár nedodělků, zvětšit mapy, dát přímo do hry editor vlastních jednotek (tahle možnost se přímo nabízela!), A KONEČNĚ VYHODIT ZE STUDIA TOHO RE*ARDA CO MÁ NA SVĚDOMÍ VOJENSKOU STRÁNKU HRY!!!!! Postavit co nejvíce jednotek a poslat je na nepřítele dokáže i malý Karlík, kterého maminka právě přivedla za školky. Bohužel se nezměnilo nic. Jenom grafika. A k horšímu. Firefly Studios se snaží oživit něco co už několik let nejeví žádné známky života. *9*
  • XorxoxTalarius
    Nechapu to, Firefly Studios zustali zasekli v case, hra ma ve svem vysledku minimalni mnozstvi moznosti a celkove by tomu prospelo kdyby sli vice do hloubky, o tom ze hrac musi stavet pidi hrady, jelikoz by se nikam nevesel ani nemluvim.
    Prece jenom kdyby se podivali napriklad na stare "Knights of Honor" tak kazdy hrad (mesto) mel spousty moznosti co postavit, spousty surovin.
    Takhle se z toho stava jenom postavit co nejrychleji co nejvic vojacku, zakopat se a cekat na utok
  • Já chápu, že s ortogonální sítí se vývojářům pracuje nejsnáze, ale středověkký hrady prostě nevypadaly jako příklad z učebnice geometrie pro třetí třídu ZŠ. Kdyby to alespoň bylo na hexech, když už nic jinýho...
  • Poslední jakž takž hratelný díl byl dvojika. Jednička a Crusader byli naprosto užasní. Trojika byla průšvih a todle dopadne stejně.

    2D real time strategii teď už nikdo nevydá, a stronghold ve 3D nikdy nebyl dobrej a nemyslim si, že by se to teď mělo změnit. Ale doufám že se pletu :) Stronghold je do teď moje oblíbená strategie a i teď mám rozehranýho Crusadera :)
  • spook.y
    Ouuu tak tohle bude pěknej prů.. Pokud ne tak velmi rád přiznám, že jsem se spletl. Uvidíme...
  • Když se to tak vezme, ono označení "oblíbená série" je už trochu zcestné, když těch žalostných dílů vyšlo více než těch dobrých (Stronghold 1 + datadisk ofc.) Po oznámení Stronghold Crusader 2 sem doufal, že se konečně vývojáři vzchopí a vrátí se ke kořenům, když to ve 3D neumí nebo jim to nejde, tak ať se vrátí k 2D izo, však je to krásné a má to atmostféru.
    Bohužel vypadá to, že agonie serie stronghold bude pokračovat. Připomíná mi to éru, která začala tak začátkem r.2000, kdy všichni vývojáři začali přecházet z 2D na 3D za každou cenu, protože to bylo moderní a hrozně cool, i když pak hra vypadala mnohem hůř než jiné hry nebo předchozí díly serie. Jenže za ty roky se to už u ostatních posunulo úplně na jinej level, jen ty strongoldy jsou pořád stejně ztracené.
  • Generalmagor
    Těším se. Spojení Jedničky z dvojkou je supr nápad. Ty peníze za to stojí utratit. :/... Ne.
  • Crusaderu 2 fandím, ale už od oznámení jsem hodně skeptický. Ve Firefly se asi nepoučili z minel předešlých dílů...
  • kejo
    Prečo? Prečo to ich hnusné 3D spracovanie? :( Crusader mal (a stále má) neskutočnú atmosféru, toto je také nemastné neslané (súdim podľa gameplay videií).
  • bože ta hra vypadá jak z roku 2005

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit