Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vlasta3000
    Nějakym záhadnym způsobem se jim povedlo, že to vypadá hůř než jednička, to jee výborný *1*
  • Po zkušenostech s předchozími 3D díly tomuhle naprosto nedůvěřuji.
  • kejo
    Prečo? Prečo to ich hnusné 3D spracovanie? :( Crusader mal (a stále má) neskutočnú atmosféru, toto je také nemastné neslané (súdim podľa gameplay videií).
  • Nemůžu se zbavit dojmu, že tohle je jeden velký omyl. Koupě originálního Strongholdu v HD na GoGu mi teď přijde jako naprosto bezchybný tah.
  • bože ta hra vypadá jak z roku 2005
  • Teda, no, z toho 3D zpracování jsem byl u prvních trailerů nadšenější. Teď se mi to nějak přestává pozdávat, jestli je vůbec možné Strongholda udělat ve 3D, aby se to kvalitou alespoň vyrovnalo původnímu zpracování.
  • "Pokud bych měl použít zaběhlou frázi, produkční hodnoty Crusader Kings II asi nejsou největší."
    ??? Doufám, že to je pouhý překlep, jinak už volám paradox policii. *8*
    • Holínky, nebo hodinky :D
  • Když se to tak vezme, ono označení "oblíbená série" je už trochu zcestné, když těch žalostných dílů vyšlo více než těch dobrých (Stronghold 1 + datadisk ofc.) Po oznámení Stronghold Crusader 2 sem doufal, že se konečně vývojáři vzchopí a vrátí se ke kořenům, když to ve 3D neumí nebo jim to nejde, tak ať se vrátí k 2D izo, však je to krásné a má to atmostféru.
    Bohužel vypadá to, že agonie serie stronghold bude pokračovat. Připomíná mi to éru, která začala tak začátkem r.2000, kdy všichni vývojáři začali přecházet z 2D na 3D za každou cenu, protože to bylo moderní a hrozně cool, i když pak hra vypadala mnohem hůř než jiné hry nebo předchozí díly serie. Jenže za ty roky se to už u ostatních posunulo úplně na jinej level, jen ty strongoldy jsou pořád stejně ztracené.
  • Mato1987
    Čo ja viem, pôvodný prvý stronghold a datadisk crusader boli a stále sú moje najobľubenejšie stratégie aké kedy vyšli, popri takých skvostoch ako age of mythology, knights and merchants, kknd, prvom sudden strike a starcrafte, ale som akýsi skeptický po zhliadnutí pár gameplay videí z tejto pripravovanej hry, animácie mi prídu na dnešnú dobu fakt odfláknuté, v podstate nie sú tam žiadne novinky, ani fyzika nie je bohvieaká...ak to bude za nejakú fakt malú almužnu povedzme 15 euro tak to skúsim no ak to bude stáť ako plnohodnotná hra tak nie ďakujem
  • Crusaderu 2 fandím, ale už od oznámení jsem hodně skeptický. Ve Firefly se asi nepoučili z minel předešlých dílů...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit