Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Krokem vpřed je určitě úprava obsahu článků, řekl bych že o to Vám šlo především a to se podařilo. Horší je již samotný newsfeed kdy přechod v pozadí ve mne evokuje to, že mám novinku nějakým zvláštním způsobem zaselectovanou a to není dobře. Celkově news feed pusobí, zvláštně a to díky fontu v nadpisech, Když jsem si zkusil přepnout font na Arial/Helvetica a nepatrně jej zvětšít, vypnout přechod v pozadí, působilo to na mne o poznání lépe, font je takový problém proto, že neladí s vašim logem a brandem, myslím si, že "hranatější" font by byl mnohem lepší volba.

    Abych to zhrnul, články se čtou lépe, ale novinky hůře.

    Když už jste dělali změny mohli jste rovnou vyřešit věčný problém a to ten že fragmentujete nadpis od obsahuje obrázkem, ale chápu, že to je změna razantnějšího formátu.
  • Fonty jsou zvláštní, ale je to asi o zvyku. Ale co mi opravdu chybí a dost jsem si na to zvykl je "scroll" v okně s bleskovkami na hlavní stránce. Každá změna, zvlášť webu, kam člověk chodí denně, je těžká. Když na to koukám roky den co den, tak prvních pár dní z toho asi budu dost nesvůj, ale za měsíc už si ani nevzpomenu na "starý" design. Jen ten scroll bleskovek!:). Jinak za mě dobrý a upřímně je mi to prakticky jedno. Když nepůjde do kytek kvalita textů, tak je mi vzhled ukradený *12*
    • Aha, tak pozor změna *1* . Nevím, jestli reagujete tak rychle nebo byla chyba jen u mě. Ale scroll v bleskovkách zase přítomen. Ačkoliv se to tu už párkrát objevilo. Tak či tak, prosím zachovat:)
  • Tak nevím, ale mně se moooc líbí. O:) *1*
  • JazzJackrabbit
    zmente font a bude to dobry *3*
  • Font nadpisů článků je bohužel hodně zastaralý. Neříkám, že je třeba použít OpenSans, ale jsou zde podstatně lepší fonty než ten co tam máte.
  • Určitě je lepší vetší font v článku
    Nadpisy mají zvláštní font, ale možná jde jenom o zvyk
    Hodně mi chybí scrolování bleskovek
  • co se mi líbí:
    font celkově (velikost, typ,..)

    co se mi nelíbí:
    NEMOŽNOST SCROLLOVAT BLESKOVKAMI
    verdikt + hodnocení u recenzí - rámeček kolem těcho sekcí mi nevyhovuje, možná zlepšení mě ale nenapadají
  • Nový font pro nadpisy se mi, nevím proč, hůř čte, ale zase se mi líbí větší font v textu článku. Jinak se mi neotevřelo žádné video v článku, nebo už tam nejsou - vidím jen tři tečky... nevím. Jsou v galerii pod tím, takže nevadí, ale je to krkolomné... Jak šířka obrázků není zarovnaná s textem, tak mi to přijde takové rozházené. Toliko za sebe... jinak ok.
  • claymen
    Hlavní font je podle mě rozhodně krok zpátky, taky větší písmo je příklon k dnešnímu fancy stylu psaní pár odstavců velkým fontem a vypovídající hodnota nula, což o vás snad neplatí
  • Na mě to celé působí tak nějak Old School.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit