Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • na vsechno si zvyknu, ale ten velikej font u clanku je fakt prisernej. Prijdu si jak duchodce, kdyz to mam cist
  • Osobne som mal velmi rad este stare tiscali, potom prisiel "redizajn", ktory mi prisiel neprehladny a preplacany, ale zvykol som si:)
    Teraz ste ma ale milo potesili s novym vizualom. Ciste, prehladne a ucelove.
    Veci ako fonty, su vec nazoru ale v podstate mi nevadia.
    Akurat obrazky stale nechapem preco nedate cez nejaky lightbox. Galerka uz nastastie odsypa rychlejsie, no aj tak je to stale nepohodlne.
    kazdopadne, za mna urcite plus (mobilna ver. fachci v pohode, ale tam som nemal problem ani predtym)
  • Jack1947
    Uz je to lepsi, i ten design jde a celkove se to uz da lepe cist. Tak uz asi zadnou jinou pripominku nemam no. Takze asi pochvala spis... no zlepsily jste to v ramci moznosti, diky. *4*

    Libi se mi ze se nezobrazuje konecne Email jako Nick... ( no on se nezobrazuje vlastne vubec ze? *7* , coz je trochu na skodu , mozna kdybych ho nak vyuzival jinak ne).
  • alladjex
    Nemůžu to srovnat se starým webem ... zdá se mi to, že barva textu je blíž barvě pozadí? Nebo jen hledám mouchy. Přijde mi, že se text po chvíli hůř čte ... ?
  • alladjex
    Font nadpisu se mi špatně čte. Možná lehčí řez by pomohl. Nicméně v popisu Dosis fotnu na webu se píše: "It started with the Extra Light style, useful only at size 36pt or upm ..." Domnívám se, že použití v 16px velikosti jako je na této stránce, navíc v tučnějším řezu, je dost ... nevhodné.

    Nehledám chyby cíleně. Nemám na Games diskuze moc rád, ale ten font je podle mě fakt mimo.

    Jinak vše v pohodě. Žádnou zásadní změnu nepočiťuju.
    • alladjex
      Prostě mi to nedalo a zkusil jsem si ve FiruBugu změnit jedne paragraf na Calibri. Podle mě oproti Noto Sans je mnohem úspornější a přitom přijemnější na čtení. Z toho co zvolil grafik za font na nadpisy na mě jde pocit, že jde o efekt a čitelnost je až na dalším místě ... *9*
  • Nemůžu najít seznam videí podcastu. Zaboha ne. Je sice poslední podcast v pravé části stránky, ale ne všechna videa v nějakém přehledném seznamu. Nechápu, proč nejsou podcasty zařazeny do položky GamesTV - přesně tam a nikde jinde by měly být.
  • Miserius
    Mě se to víceméně líbí... Akorát je to tak nějak podivně protáhlý... Asi reklamy
  • Zdravím, mrzí ma táto všeobecná tendencia príklonu k iným zariadeniam než PC - asi je to nutné rozhodnutie kvôli sledovateľnosti. Bohužial je web pre mňa s touto optimalizáciou nečitateľný.
    • alladjex
      Pamatuju si skoro identické příspěvky z doby příchodu nové redakce. Nechci tě urazit. Jen mě to napadlo. Ve finále jde hlavně o obsah. Navíc co se změnilo tak zásadně, že texty nemůžeš číst? I když mě font nadpisu štve, tak mi to nepřekáží v přečtení zajímavého článku.
  • Generalmagor
    Vše je blbě. Jediné, co mi vyhovuje je spodní lišta a horní lišta - výběr , rubriky apod. Jinak systém
    diskuzí, přidávání diskuzí a ten zbytek je prostě špatně, nepřehledný a o písmu nemluvě.
    Celkově to na mě působí chaoticky + stránky ve stylu ,, nudle '' je sh*t.
  • Vyserte se na boční reklamy a udělejte normální web a ne tuhle nudli. Všechno kvituji, ale tahle nudle je v této době neakceptovatelná.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit