Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • extreme to taha oci po minute
  • Takových masařek ....
  • Takže přátelé, kolegové. Font písma i celá stylizace je něco nového, nezvyklého, ale.. není to nic na co by se po pár dnech nedalo zcela zvyknout. Web to výrazně oživuje a vypadá jinak, zajímavě. Systém komentářů se mi už teď na druhý pohled zdá lepší. Systém LIKŮ, za to výrazné plus přátelé :) Konečně krok kupředu, kdy se pozná, kdy si člověk naklikal 30+ a dostal také 30 mínusů od komunity, nebo naopak, kdy například pan Veskoslav dostane 30+ mínusů, ale některým z nás se to také líbilo, půjde vidět. Takže tak přátelé. Není to nic, co by bylo do očí, nebo bylo nečitelné, otřesné, nebo jsem měl touhu se zabít. Je to nové a bude se na to třeba zvykat nicméně hezky oživuje a vypadá moderněji. U webu zní slovo moderněji poněkud komicky, ale osobně tento řekněme čtvercový styl komentářů, kde se asi změna projeví nejvíc, protože zde strávíme nejvíce času, se mi velmi líbí. :)

    Škoda jen, že ikdyž se to netýka vzhledu, jste nepřidali nějakým způsobem diskuzi jen pro registrované, protože ikdyž sem příjde člověk, který má opravdu kvalitní názor a vydá se za anonyma, tak anonymita na tomto webu slouží zejména k tomu, aby se tu nějaký chorý, zakomplexovaný člověk pouště do osobních válek, což nás 99% dalších nezajímá.
  • A konečně někoho napadlo udělat velikost fontu takovou, aby z toho po půl hodině nebolely oči. Struktury rubrik apod. jsem nezkoumal, čtu si stejně většinou jen novinky. Na normální čtení tu je Level. Takže spokojenost.
    • Velikost fontu je ciste individualni zalezitost dana jak zrakem a potrebami uzivatele, tak dpi jeho zobrazovace. Proto je take individualne nastavitelna v prohlizeci.
      • Paulcz
        to sice ano, ale z dalších 50% záleží na designu webu
  • Re-design, nebo spíš facelift webu se podle mě povedl. Všechno je krásně přehledné, čisté a dobře se to čte, hlavně na tabletu. Font je podle mě super, je to konečně něco jiného, než všechny ty techno-sharp-shape fonty co člověk vidí všude kam přijde - působí přehledně a tak nějak...příjemně
  • - font
    - velikosti fontu v komentarich
    - sirka webu.. jo to je pro reklamy? :)
    --------------
    odecteno podtrzeno.. nelibi.. :(
    • Jo, font nadpisů mě také uhodil do očí. To je jediný přešlap. Jinak se mi to docela líbí. Funkční změny vnímám pozitivně, jen to má ještě pár bugů.
  • Jakožto grafik se děsím zejména fontu. Blíží se ComicSansu. A to už je vážne na pováženou...-)
  • firebug
    K novým rubrikám a k jejich členění výhrady nemám a ten "kalendář" na konci je přímo perfektní!
    Nicméně aktuálně se nemůžu dostat na svůj profil. Tam, kde by měla být moje profilovka je ošklivé zelené Téčko a kliknutím na něj se nic neděje (používám Chrome verzi 33.0.1750.154 m).
    Patřím k těm, kterým se nelíbí nový font (nadpisy článků a sekce v horním menu jsou strašné). Nemám rád "zaoblená" písma. Font použitý u jmen v diskuzích je o dost lepší. Navíc mi zvolený font přijde moc vysoký. Jeho velikost v článcích je enormně velká! Nemůže být stejná jako na hlavní stránce?
    Rozšíření stránek třeba o 200px by mi vůbec nevadilo, ale možná by i stačilo, kdyby jste tak neplýtvali místem (hlavně vertikálně). U příspěvku na hlavní straně by stačilo ubrat par px nad nadpisem a pár pod komentářem a působilo by to mnohem lépe. Třeba by ale stačilo použít ten nižší font v nadpisech.
    Diskuze jsou strašně roztahané. Vrchní a dolní orámování každého příspěvku je moc vysoké a aby to nebylo málo, ještě je obrovské místo mezi tím rámem a příspěvkem s profilovkou- zbytečně. Lišta líbí/nelíbí přeci NAD sebou nemusí mít popis. Napište před ní nějaké číslo a + a za ní to samé s -. Čas uveřejnění příspěvku a nápis "nahlásit" a "reagovat" by mohly být také menším fontem. Určitě je nutné, lépe zvýraznit stranu, na které se v diskuzi nacházím...
    Jinak to neberte jako naštvané výkřiky. Jsem rád, že jste se ke změně odhodlali.
    • firebug
      Když jsem ten příspěvek odeslal, tak mě to "jakoby odhlásilo" od mého profilu. Vpravo nahoře, se zkrátka objevil nápis "Přihlásit" přesto, že přihlášený jsem. Když jsem na přihlášení kliknul a vyplnil údaje, nebyl jsem navrácen do diskuze, ale hodilo mě to na hlavní stránku.
      A ještě jsem zapomněl, že rubrika Online hry je nějaká rozhozená. Ty hry s malým nadhledem (obrázkem) se zobrazují pod sebou, což asi nebyl váš záměr.
  • Kr.Pa
    čtenářské recenze nefunguji
  • alladjex
    Ještě jedna věc, která se týká funkcionality a měl sem s ní problém i v předchozí verzi webu. Pod článkem se ukazuje nějaký nejpopulárnější komentář. U něj je odkaz "celý komentář", který mě ale přenese na vrchol diskuze. Jaký to má smysl. Když už na to kliknu tak by mělo přece smysl skočit na příslušný propagovaný komentář ... ne?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit