Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • peaNutz
    Font písma v nadpisech a hlavičkách je strašnej na to si asi jen tak nezvyknu. Taky písmo ve článcích je zbytečně velký a strašně ale strašně špatně se to teď čte. Celkově se mi špatně orientuje na stránce a i v komentářích. ( to ale může být tím že zvyk je železná košile). Každopádně jsem rád že to nešlo do větších designových apod. změn jsem v tomhle dost konzervativní a starej vzhled mi přišel geniální. ( minimálně to chce ale vrátit velikost písma, upravit font, a na komentáře si snad zvyknu ale stejně bych uvítal alespoň přiblížení jejich předešlému vzhledu)
  • Za mě super, jestli se nekomu blbe cte font v titulcich, tak to bude chtit asi brejle :) web je čistší a přehlednější. díky
  • ja treba nechapu proc se pořád weby drzej stylu "nudle textu uprostred" vsichni maj displaye s 16:9 ale vyuziva se jen ten střed a okraje sou prázdný nebo plný reklam, krom toho s vyssim rozlisenim je ta nudle mensi a mensi se podivejte jak to vypada ve FullHD bez zoomu v prohlizeci
  • Font nadpisů je odporný, špatně se čte. Celkově z písma mi přechází a bolí oči. Číst web je v téhle podobě opravdu nepříjemné!
  • risa2000
    Nový font mi nevyhovuje. Je příliš tučný a velký. Nevím na jakém systému se ty fonty ladí, ale obecně, pokud člověk nemá třeba linux nebo mac se zkalibrovaným desktopem, tak ladit metriku fontu je pofidérní, stejně tak řez. Já mám Win 7 a 22" monitor 1680x1050 a optimální font (co do velikosti a řezu) je ten v komentářích.

    Nejsem grafik, ale spousta rámečků, oblastí různých odstínů a čar mi stránku rozbíjí. Je obtížnější se na ní orientovat. Stejně tak působí množství různých druhů písma, ať už do velikosti, nebo tučnosti, nebo typu, nebo barvy (odstínu). Na hlavní stránce jsem napočítal 8 nebo 9 různých písem. I to pro mne zhoršuje orientaci. Text má zajímavou vlastnost, že se dokáže poměrně dobře sám vymezit, není nutné všechno podtrhovat, rámovat, nebo vylívat různými odstíny šedé.

    V diskusi je hromada rámečků, které zabírají místo a rozbíjí proud příspěvků. Je to horší na sledování.

    Barevné schéma je OK. Dávám přednost světlému písmu na tmavém pozadí, ale chápu, že to je individuální.

    Obecně, ergonomie mi přijde horší snad ve všem, díky zbytečným grafickým prvkům, které ruší.
  • ten kulatej font je na pikaču, strašně blbě se to teď čte. jinak jsem si kromě karty hry a nesmyslných obdelníčků kolem recenzí ničeho moc nového nevšiml.
  • Lehká úprava, která je znatelná, ale přitom nemění podobu webu, za mě dobrý! Dobrá práce :)
  • nevim jestli se to tu uz neresilo ale ten comic sans je hroznej.
  • Ten font v titulcích je strašnej. Jinak celkem ok.
  • Loneck
    Pismo je velke, podle me nebyl duvod ho menit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší