Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • imo kdo hraje mmo tak od toho skutečne nečeka plneni singleplayer questu (navic pochybne kvality). Jinak na co jsem posledni dobu hodne háklivej je fyzika pohybu postav, jak maji jen dve polohy, z klidu hned do plnyho behu a pak zase okamzite do chuze. Taky se otáčejí tak že se postava otočí na miste o 180 stupnu napr. chybí tam nejaka faze rozbehnutí, nebo animace otáčení tela. Tohle má totiž velkej vlyv na souboje
    • Vidis jak se mylis. Ze maji lide v MMORPG radi i single casti,to uz historie myslim dostatecne dokazala. Jen nekteri si to nechteji porad priznat.
      • Jop, to je videt trebas na swtor, kde vsichni odehrali singl ... a sli pryc.

        Naopak, pro MMO je zasadni to, aby se hraci ucastnili deni spolecne, ale pokud mozno zcela nenucene => nekam prijdu, vidim ze se neco deje, tak se proste zapojim, netreba na to zakladat zadnou skupinu, netreba byt v guilde ... protoze na tom hrace (zcela pochopitelne) prudi to, ze GM prevazne vyzaduje nejakou ucast na spolecnych akcich, vemi casto zcela nesmyslny registrace na nejaky weby ... coz je presne to, co znacne casti hracu nevyhovuje, protoze si proste chteji zahrat kdyz prijdou. To ze hrajou singl je jen dusledek vadnyho nastaveni hry.
        • By mě zajímalo, proč se cpeš do organizovaných guild, když ti to vadí. Se přidej do nějaké random party...
        • Ty radši mlč. Krátce po vydání jsi tu psal moudra, ve který nebyla pravda ani za větou.
          • Zato ty tu pises jeho houno vedle druhyho ... vsechno co sem napsal se jen potvrzuje.
            • Jako rozdíl ve zbrojích, kdy jsi říkal, že dpsku stačí nosit heavy armor? Prý proč by se ochuzovalo o survival. Nemáš nejmenší tušení jak to VR10 vypadá, ale roznášíš tu moudra a místním diskutérům ani nepřijde blbé, že půlka tvých komentářů je lež a druhá výmysl.
        • presne, tohle mi prislo dobry na gw2 (ta nenucena spolupráce hráču na eventech), ačkoliv gw2 jako takove mi az tak dobrý neprislo.

          jinak podobny system eventu je ted i ve wowku na timeless isle, coz mi prislo taky dost zabavny
        • No ale v tom pripade je ESO idelani. Na zabiti bosse nepotrebujes skupinu,staci udelat nejake dmg. To same pri vetsine questu. Pokud je v okoli nekdo na stejne fazi,staci kdyz to udela on,takze se muzete vzajemne doplnovat a pomahat si. Bez zdlouhaveho grupovani
          • Jenze v teso nemas zadny MMO obsah, ty samo muzes neco nekde s nekym zabit, a neco ti z toho padne (par XP, mozna nejaky $$$), ale PROC bys mel neco zabijet ? Bud na to mas qst nebo ...

            Realny MMO je o ... hre spousty hracu. Tzn ocekavam ze prijdu do mestecka ... kde trebas zrovna mistni obchodnik (hrac) najima doprovod pro svoji karavanu ... tak se necham za par chechtaku najmout, pricemz z toho mozna bude jen pekna prochazka/projizdka/... nebo nas jina skupinka hracu cestou napadne, nebo mozna kombinovana skupinka NPC a hracu ... a v cilovy lokaci prozmenu trebas zjistim, ze blizkou vesnici prave plundrujou mistni lupici (hraci) a protoze hraju za paladina ... tak se okamzite vypravim jim v tom zabranit, a pripojim se k jiz bojujicim obrancum vesnice.

            Chapes? nepotrebuju zadny qsty, jen system hry musi takovy veci umoznovat a idealne primo podporovat. Samo ze qsty jsou ocekavatelnou soucasti MMO, ale nemely by byt tim jedinym co ve hre muzes delat. Je minimalne hodne hloupy, kdyz maj vsichni hcraci splneny naprosto stejny Qsty - vsichni jsou tudiz hrdinove z ... ochranci ... rytiri ... a kdovicojeste ...

            Tzn system, kterej ti umozni ukrast/uzmout ... cokoli, ale samozrejme ti na druhou stranu da moznosti, jak se tomu efektivne branit. A jednoduse pokud budes mit domek ve meste, ktery nekdo dobude, tak ti ho vyplundrujou, trebas prave proto, ze ses vykaslal na jeho obranu. Pak maji hraci motivaci hrat.
            • Hraci nestojej o pvp, protoze ho vyvojari nejsou schopni implementovat - to je jedinej problem. Je pochopitelny, ze pokud v newbie oblasti stoji 20 dmentu s epickym vybavenim a zabijej vsechno co videj, tak ze 100% hracu znechucene odejde.

              Kupodivu uz v ty ultime stim nebyl zadnej problem ... po par takovych killech z tebe bylo PK, a vse kolem po tobe slo jak slepice po flusu, nemel si nejmensi sanci se priblizit mestu.

              Vcelku bez problemu se da udelat pvp tak, ze ani nebudes tusit, ze hrajes pvp - tedy tusit budes, protoze to "NPC" se nejspis nebude chovat tak dementne jako bezne.
            • Ale ty se bavis o pvp. Zdaleka ne vsichni pvp chteji. Podle poctu mmorpg pvp her a serveru si dovolim tvrdit,ze vetsina hracu naopak o pvp nestoji vubec. A je nesmysl tvrdit ze v ESO neni mmo obsah. ESO se nevymyka zabehlemu standardu. Lide jako hraci se proste nedaji nahradit npc a to ani v pripade ze ma clovek rad single hrani. Ja treba zase nesnasim hry,ktere vas nuti absolutne vsechno delat ve skupine. ESO je v tomhle priapade mnohem podobnejsi GW2 a jeho systemu eventu,kdy se proste pridask boji bez nutnosti gruivani
          • nejake radikalni fazovani v mmo je imo kravina
  • Klukům děkuji za příjemně strávenou delší chvilku:) a hlavně za hlášku ohledně toho koně (zda si ho nevytáhl z nosu) to mě dost pobavilo:)
    Hru máme doma a hraje jí přítelkyně...svět je krásnej, grafika skvělá, bohužel stále to má porodní bolesti...
    Hraju Guild wars 2, po vyjití též naprd ale teď je krásně odladěná....to samé bylo, je a bude s každým MMORPG...Takže určitě doporučuji vyzkoušet:)
  • zlatej dagerrfal , uzasnej morr, obstojnej obli a peknej skyrim .. ale tohle ,,i po tech hodinach hrani tohle fakt ne ... M'aiq the Liar se musi obracet v hrobe *2*
  • Díky klukům za video :) rád jsem na to kouknul. Hru hodnotit nebudu, ale kvůli některým "výkonům" v tom dungu by v random partě padlo asi hooodně nadávek... *1*
    • milos.bohonek
      To víš, jsem jen člověk a ještě k tomu nikoli dívčího pohlaví, takže zvládat povídání a hraní najednou... :) No v duchu jsem si za to dal facepalm jak vyšitej a slibuji, že za normálních podmínek se chovám šikovněji!
  • koukam, ze o TESO tu musi byt dene aspon 2x clanek, to to nikdo nehraje nebo co? *1*
  • Cypri
    Nechť hate započne. *1* *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit