Přejít na výpis diskuzí
Další dvě klasiky od Blizzardu zadarmo - stahujte The Lost Vikings a Rock N' Roll Racing
5.5.2014 | Aleš Smutný
29 příspěvků
-
Abandoware - to je jinej nazev pro retro warez, nic takovyho pravne neexistuje. Bud se musi jako Blizzard vlastnik zreknout prav, nebo plati odchrana dila v zavislosti na lokalnim pravu - coz je ve vetsine zemi smrt autora + 70 let.
Ano v je to moc a pripade SW, totalni nesmysl. -
ještě že Blizzard od těch časů dostal rozum
-
Nebyly tyhle hry abandonware ? ... Zvlášť Vikingové jsou pecka ale .... není to tak dlouho co se váleli tamhle na internetovém smetišti a už jsou dokonce zdarma !!!!
-
Já dohrál vikingy 1 i 2... je pravda že až když jsem se k nim po pár letech vrátil, ale přesto...
-
Blackthorne jsem hrával před dvaceti rokama u kámoše na 386 a byla to pecka, pc jsem v té době neměl. Měl jsem ale Segu Mega Drive a na ní právě The Lost Vikings což byla taky skvělá hra a dost težká :) Jinak třeba takové Trine mi přijde dost inspirované právě vikingama což rozhodně není špatně.
-
menší dotaz, jak tyhle Vikingy co jsem od nich stáhl rozchodím...?
normálně jen spustím ten soubor The Lost Vikings co tam je a pojede to...? -
diky za novinku. je to bezva obcas neco zdarma na gogu a ted i blizz super:)
-
teď už jen toho prvního Diabláče a budu spokojenej!
-
Ten Rock'n'roll racing ma naprosto skvelej soundtrack ... v tom videu parada ... Black Sabbath, Deep Purple atd. Hrany pres FM syntezu .. bombaaaaa.
-
Díkys za typ ;), vůbec sem nevěděl že tam na Battle.netu něco takovýho je :D. Blackthorne a Lost Vikings sou skvely klasiky :)