Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Aaaa paráda The Lost Vikings.. hra mého dětství, tak schválně jestli ji protentokrát dohraju :-D
  • Lost Viking jsem dohrál do 37 lvl (ze 40ti tuším) a do dnešní doby to je asi největší herní achievement, co jsem kdy dosáhnul... :)
    • kubi-wan
      Já se dostal do předposledního... ale to už je fakt pekelně těžký. A nejhorší na tom bylo, že jsem si tam tenkrát dal kód na poslední level a ten byl úplně v pohodě.
      Nicméně většina lidí ani neví, že Vikingové měli pokračování, který vůbec nebylo špatný...
      • Vikingy jsme s bráchou hodně hrávávali, hlavně teda brácha... ten je žral strašně moc...
        A někde jsme jednou četli, nebo slyšeli právě o tom že mají mít pokračování... ale nikdy jsme to nikde nesehnali...
        • Dvojka je taky supr. Ale má už takovou divně plastikovou grafiku, keterá nemusí všem sednout. Vyšla i verze pro SNES. Tam je grafika jak u jedničky. Ale nejsem si jistej jestli sou tam stejně navržený úrovně. Hrál sem kdysi jen několik prvních levelů na začátku, a myslim, že to bylo to samý. Tak si kdyžtak stáhni emulátor na SNES a ROMku Vikingů 2 někde z netu. Myslim že tydle emulatory a hry na ně jsou abandonware, tak by s tim neměl bejt problém.
      • firebug
        Pro mě byl zmíněný Blackthorne a Lost Vikings jedny z prvních plošinovek, co jsem dohrál (oproti třeba Prince of Persia nebo Another World). Bylo to ale dost brutální. Na LV2 jsem pak byl strašně natěšenej, ale kvůli padání a zásekům jsem jej nikdy nepokořil. Asi odfláklá pirátská verze... :-)
  • Já dohrál vikingy 1 i 2... je pravda že až když jsem se k nim po pár letech vrátil, ale přesto...
  • Doted si pamatuju heslo do levelu s finálním bossem....SMRT
    • Jo, přeně sem si na to taky včera vzpoměl. Teď to pařim a určitý hesla si furt pamatuju. Teď sem zrovna u BBLS :)
  • Díkys za typ ;), vůbec sem nevěděl že tam na Battle.netu něco takovýho je :D. Blackthorne a Lost Vikings sou skvely klasiky :)
  • Ten Rock'n'roll racing ma naprosto skvelej soundtrack ... v tom videu parada ... Black Sabbath, Deep Purple atd. Hrany pres FM syntezu .. bombaaaaa.
  • teď už jen toho prvního Diabláče a budu spokojenej!
  • vsadim se ze sem uz tak z CODovatel a Skyrimovatel ze bych takovou hru nedal ani pres prvni dva levely....s cimz sem mel problemy i v detstvi nez sem vzal do ruky slovnik a prelozil si jednoduche instrukce ve hre :)
    • Podle míry vyjádření nesouhlasů s tvým příspěvkem soudím, že v tebe zdejší uživatelé vkládají svou víru, že to s tebou ještě není tak zlé. Tak je nezklamej a pokoř i level třetí *3*.
      • Ano ano, jen nevim esli hre raci neponechat ono kouzlo z detstvi kdy opravdu nejveci prekazkou byla ang a prijit na to jak prorazit modrym vikingem zed v 2 levelu a nebo to risknout a ozivit ho
  • Blackthorne jsem hrával před dvaceti rokama u kámoše na 386 a byla to pecka, pc jsem v té době neměl. Měl jsem ale Segu Mega Drive a na ní právě The Lost Vikings což byla taky skvělá hra a dost težká :) Jinak třeba takové Trine mi přijde dost inspirované právě vikingama což rozhodně není špatně.
  • ruthan
    Abandoware - to je jinej nazev pro retro warez, nic takovyho pravne neexistuje. Bud se musi jako Blizzard vlastnik zreknout prav, nebo plati odchrana dila v zavislosti na lokalnim pravu - coz je ve vetsine zemi smrt autora + 70 let.
    Ano v je to moc a pripade SW, totalni nesmysl.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit