Přejít na výpis diskuzí
Pirátská verze Watch Dogs mění PC v těžební stanici BitCoinů
27.5.2014 | Jan Olejník
443 příspěvků
-
Já si naopak myslím, že poslední dobou to pirátění není tak velké jako kdysi. Dokonce kámoš co si nikdy nekupoval hry dnes to jde se mnou též koupit :) Já bych konstatoval asi tak, že : Dobře vám tak srá*ové máte si koupit legal a nebrečet nad tím že tam je vir. (Nebo počkat až hru zlevní.)
-
-
stream bych řekl že jede rozumě tak že lidi rádi koupí
-
-
Lamiczky nevedi ze nedilnou soucast jejich pc je i firewall a vsechny pokusy hry se pripojit nekam sou nemilosrdne zablokovany. To si pak muze "tezit" kolik chce.
A verit nakemu fagotovi z 4chanu, je jako by ste brali vazne blazna na namesti co zvestuje konec sveta. -
-
Tohle není z /b/, ale z /v/, nebo /vg/, což jsou úplně normální diskuzní fóra.
Na 4chanu je spousta normálních lidí, jenže všichni znají jen /b/, což je největší žumpa veřejného internetu.
-
-
Jak tady někdo psal, nejsem svatej co se týká pirátění (i když drtivou většinu titulů mam legit). Nicméně zrovna Ubisoft mě jednoho dne naštval tolik, že sem se zařek a od nich už nikdy nic (podpora typu "vyřeš si to sám" při problémy s koupí DLC z jejich shopu). Ani legit, ani torrent. Nicméně souhlasim s názorem "jednou si pirát, musíš podstoupit riziko s tím spojené".
-
Kdy to má sakra vyjít? Koupil jsem si to a aktivoval na Uplay, ale v seznamu her to není
-
-
ze ty jsi koupil jen CDkey? asi sis nevsim ze ten eshop provozuje sejdir&syn s.r.o. *3*
-
-
CD klíč na Uplay prošel a přidal mi hru ale v seznamu her není, takže to tím asi nebude :D
-
-
Já ji třeba nemám online, ale v aplikaci se mi už zobrazuje možnosti si to stáhnout.
-
-
-
-
Patří jim to.
-
uz vcera bol na torrentoch opraveny crack
-
Lol, ono totiž stačí používat hlavu a když už chcete stahovat, tak z prověřených zdrojů.. Ale tahat z torrentu, no nevím nevím..
-
-
A přitom stačí použít rlslog nebo nějakou podobnou stránku a pokoumat, jestli ta Skidrow verze je opravdu Skidrow.
-
Torrent má taky prověřené zdroje ... většinou je dobré se podívat na jméno uploadera, na komentáře a podobně.
-
-
Torrent se dá hrozně snadno ošvindlovat. Stačí si udělat podobnej nick a nikdo si už nevšimne statusu.. Ale scéna se nachází úplně jinde, na torrenty to až pak upuje někdo zvenčí. Torrenty jsou vůbec to nejnebezpečnější na netu, co se týká sdílení a stejně to používaj miliony lidí, nechápu to.. Je známo, že ty největší stránky (tpb atd.) odposlouchává RIAA a další oddénky těch firem a hromadně sbíraj IPny a další adresy uživatelů, Pánbůh ví, k čemu je potřebujou.
-
-
Klaune! *15*
-
Tak zrovna na PB se nekoukám na jméno ale na lebku VIP/Trusted, který se nedají tak snadno získat.
-
-
-
-
Ještě že v cracku Wolfensteina nic není... nebo *8*
-
-
ale tahat těch skoro 50 giga..
-
-
Spíš nebyl seed ale nějak se to zvládlo.
-
Hoďka...
-
Ty 4 hodiny jsem nějak přežil *1*
-
-
-
"People need to know about this shit"
Hele, já si taky za život upirátil svůj podíl her, nebudu tu dělat svatouška. Ale pokud se nějaký pirát cítí ukřivděně za to, že se mu stane tohle, tak to je fakt postavené na hlavu. Přijde mi to jako pěknej fór a každý z těch ublížených pirátů by měl být rád, že se mu stalo jenom tohle. -
téhle hře konkrétně dám klidně pár měsíců čas, než se pořádně odladí, vyjdou pro ni ovladače na grafické karty a vůbec, až se ukáže, jestli to stojí, nebo nestojí za to kupovat. z toho, co jsem zatím viděl, si totiž dvakrát jistej nejsem. ale pravda, nějaká ta pěkná, třeba letní, slevička na Steamu by mi mohla změnit názor.
a pro ty, co tady vykřikovali, že ne každej má litr měsíčně na novou hru: to musíte hrát pořád ty nejnovější hry? je problém si třeba rok-dva počkat, až bude např. na tom Steamu za pár korun? vždyť každoročně vychází docela dost dobrých her.. dnešní lidi opravdu hledaj jen výmluvy k tomu, aby si odůvodnili nesprávnost svýho chování. -
-
Ted jsem koupil Fallout NV za 197 kč na steamu a zaklinače 2 rozšířenou edici za 108 kč taky na steamu. Celkem to je 305 kč za super velké RPG hry a nemusím se bát žádnejch virů z torrent sr**ek.
-
-
hej fallout som si aj ja dávnejšie kúpil v zlave a witcher sa mi zdá som odchytil na humblebundle, už is nie som istý, ale toľko som chcel, dúfam, že ti nebude NVčko padať, lebo trvalo mi pár hodín googlenia, kým som to ako tak opravil, sem tam ešte padne, ale zvykne držať okolo 4-5 hodín nepretržitího hrania...keby si náhodou potreboval poradiť s tým, tak jedna možnosť je nainštalovať si CASM mod pre automatické ukladanie po pomaly každej akcii čo vykonáš, resp. modifikovať fallout.ini súbor
-
-