Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • panpařan: ano zastavam tvoj nazor dat 500kc za games, tie ceny co ziadaju su vysoke, preto si to stiahnem zahram presvedcim sa aka je a ci ma bude bavit. Tie niekedy trapne recenzie nevnimam. Ak ma bavi tak si pockam potom ju kupim v akcii na steame, nieje zle podporit vyvojarov ja ich podporim neskor kedze si nemozem dovolit vysolit 50eur a ked uz taham tak len z overenych zdrojov.
  • V tom kolik jsem ochotnej zacvakat za hru mám jasnou hranici a ta je 500,-
    dvoj nebo skoro troj násobek,jako to u novinek bejvá beru jako špatnej fór..
    A vůbec nejde o to že bych na to neměl-vydělávám slušně.
    Na steamu občas nějakou gamesku koupim-ale většinu her který jsem v minulejch dvou/tří letech pařil mám z warezu a ještě jich spousta bude..
    Z těch odsuzujících komentů na warezáky si rozhodně nic nedělám,protože většina z nich je buď od pc analfabetů který si s instalem warez hry nevěděj rady,nebo od "expertů" který si smolenim těch mravokárnejch plků jen honěj triko
    *5*
  • tak já nevim v pc mám tuto verzi a asi díky comodo antiviráku sem žádnej problém vůbec neměl, ale zrovna sem to dohrál tak to asi radši smáznu
  • Ja vedel proc cekat na release od RELOADED :)
    • Co to přesně znamená relase? a reloaded????Dekuji za vysvětlení
      • predstav si to jako vydavatelstvi. Reloaded je treba Sony records a to zavirovany bude nejaka neznama noname znacka, kterou neznas. Release- slovni vydavatel, vydani. Proste vydani od crackeru, kteri se sdruzuji pod "znackou" reloaded. Cely je to ale slozitejsi, protoze ti z reloaded to na verejny torrenty nedavaji, ale jen na privatni, kam 99 procent lidi nikdy neziska pristup. No ale vzdycky se najde nekdo, kdo to vytahne a prvni to doopravdy slohne :) Pak jsou diskuse, jestli si to ti z reloade preji nebo ne bla bla bla. Je jim to jedno. Jim hlavne vadi rapidsery apod, kde se z klikani na reklamu + za rychle stahovani plati a tim pak vlastne 3 strany vydelavaji tezky love. Je to nekonecna diskuze, kdy pravdu maji vsichni a nikdo.
  • ucho
    už by to tady chtělo tu recenzi, ať je nějaká sranda s těma diskutérama
    • To bude - kedze to zas urcite dostane nezasluzene velke hodnotenie - tak ako vsetky potraty od bohatych rodicov.
  • Stejně je to blbost :)
    • Na reklamu vynalozili vic penez a usili nez na hru a takovouhle politiku mame podporovat ?
      Uprimne si myslim ze vetsina lidi co si hru koupi bude zklamana protoze vyvojari uplatnovali lzivou reklamu.
      Zlodeji jsou tady vyvojari a okradeni vsichni ti kteri si reknou "boze a za tuhle ko*otinu jsem vyhodil tolik penez".
      Pokud chtela hra stavet jenom na hackovani tak to strelili vedle, efektivne se to da pouzit v podstate jen v aute a tvurci to moc dobre vi, bohuzel neusta potreba nekomu ujizdet prez pul mapy se velice rychle stava neskutecne otravnou. Hackovani kamer taky jenom zdrzuje a nudi. Odposlouchavani mobilu velka parada, porad dokola a dokola poslouchat stejne rozhovory jo tak na to sem ve hrach cekal to je prulom !!
      Nekde jsem cetl jak se vyvojari dusovali ze to nebude repetetivni jako vsechny ostatni podobne hry..... idioti zas slibuji neco co nelze splnit a po trech hodinach uz me repetetivnost hry vylozene byla do oci.

      a to ze jim unikl release a vsichni se mohli presvedcit ze je to hovadina to je jenom jejich debilita.
      Vsechny hry jsou na warezu driz nez v obchodech tak to proste chodi ale jenom ubisoft musi kolem jejich prehypovane hry delat takove divadlo.
      • Jo, to jsem si taky kolikrát říkal když jsem si koupil nějakou tu hru. Pravda někdy demo neřekne všechno a reklamace hry .... ??? No, jako nevim, třeba u steamu ? :D
        Navíc kolikrát ten kdo má originální hru je kolikrát tak omezovaný že ji stejně crackne, jindy nefunguje multitak tak jak má.

        Na warezu není nic špatneho ve finále, ti vy**dávaj s těma a ti pak zase *ymr*ávaj s těma. Navíc při koupi z internetu má jít zboží do 14 dnu vrátit ne ?
        *15*
  • Jo, přesně! Kvůli zlým, ošklivým pirátům si Spielberg může dovolit jen dvě 300 metrový jachty, Jay-Z nemůže koupit synovi vlastní ostrov a chudí vydavatelé nemají co žrát, protože herní průmysl vydělává jenom drobný... Bezhlavě pirátit všechno, co ti přijde pod ruku, protože se ti za to nechce platit je debilita, jenže takhle jednoduchý to neni...
    • Zavist, to je moc oskliva nemoc. Spielberg je mimoradne uspesny, je to elita a elity se maji dobre v jakemkoliv oboru. Pokud se na ten vrchol dostal vlastni praci, budiz mu to prano. Na jednoho spielberga tu jsou tisice mene uspesnych lidi. Vzadnem pripade jeho bohatstvi neomlouva zadne piratstvi.
      • hlavně elitní vědci a jiný kapacity si žijou "nad poměry" vid, to víš že jo, přitom kdejakej kluk co nakopne mičudu nebo zazpívá nějakou piczkovinu na playback má miliony usd
        • Ano, celosvetove prosluli elitni vedci se maji take dobre. A mas nejake spatne informace, kdejaky kluk co nakopne micudu nema miliony USD. Klidne si to zkus, uvidis. A jinak samozrejme realny verejny zajem ma vyznamne ekonomicke dopady. Kdyz budes dlouhodobe zajimavy pro miliardu lidi, ver, ze se budes mit take velmi dobre. Muze ti to prijit povrchni, ale chces lidem narizovat, o co se maji zajimat?
          • "...sem blázen - v říši - nemyslící hmoty a proto sem král, mechanik mezi roboty..."
            • ja to mam jinak: Jsem blazen v risi nemyslici hmoty a proto musim do roboty
  • SW piratstvi je svinstvo a zlo. Jen podradna zdegenerovana luza ho muze vyuzivat a obhajovat. Proti nim jsou i cikani svatousci, ti alespon resi sve existencni problemy. Kdo okrada a ohrozuje zivobyti ostatnich jen kvuli sve zabave je ten nejnizsi povl, doslova lidsky odpad, hnus, fuj.
    • Moralisty nacpat do kose a vyvizt na skladku.Pak velkej buldozer, zahrnout a klidne si hnijte. Absolutne nepochopim tenhle tvuj extremismus. Reknu ti narovinu - byt pred tebou, milerad te vypnu...proc???ne za to, ze nadavas na piractvi, ale za to, ze me stavis pod cigany.Jsi moralizujici prase.Tahni si nekam,nejlip primo do E parlamentu, tam jsou stejni blbecci jako ty,tahni si mezi ty svoje cigany bojovat o existenci... Vis jak to vetsinou byva???Ti, co si hraji na nejvetsi spravnaky, byvaji doma potaji na tom uplne jinak.Od tech zas..nych policajtu co tohle pak perzekuuji, pres vsechny ostatni v tomhle retezci...jsi smesnej.... *12* *12* *12* *16* *11*
    • Možem je*at pri 450eurovej vyplate kupovat HRY ... ak budu HRY cenovo dostupnejšie pre určity region tak si ich kupovat budem , ale prečo by som ja mal davat tak isto za hru ako nejaky švajčiar , nemec , američan ???
    • Tak jsem z plna hrdla zasmál :D
    • Tvoje uvaha je pitoma, az to boli. Pripomina mi nekuraka, co kvici jak pichly prase, protoze "ma pravo" aby mu nekdo udelal nekurackou hospodu. Ty povle.
      • Jason_dinAlt
        On ještě někdo kouří cigára? Snad už jen hloupí pubescenti, co si myslí, že se žvárem v hubě stoupnou na společenském žebříčku a nebo dospělí slaboši, kteří nemají sílu s tím seknout.
        • Je jeste brzo rano a jelikoz jsem po akci,neni mi dobre...a to uz jsem se 2x nas...l. Blabolis debility.Vic se mi vazne psat nechce,i kdyz mam krasny slova na jazyku...
        • kennyB
          Sakra, ještě není ani 11 a už jsem se dozvěděl, že jsem slaboch a blbec *9* *1* Jinak +1 *1*
          • solomon.short
            zapálil jsem si a už je to dobré :D
      • Svoboda jednotlivce konci tam, kde zacina svoboda ostatnich jednotlivcu. Diky tomu ti nikdo v obytne ctvrti nepostavi spalovnu kourici lidem do oken, hlucny nebo chemicky provoz, ktery by zamoroval okoli. To je validni pozadavek.

        Ten kdo kouri je sice blbec, ale pokud tim neohrozuje ostatni, je to jeho vec. Nekurackych hospod by nebylo potreba, kdyby nekteri kuraci nebyli kr€teni a nekourili v prostorach, kde se vyskytuji nebo mohou vyskytovat nekuraci a predevsim deti. Jeden sobecky kurak dovede zamorit prostor, ve kterem se jinak nachazi treba padesat nekuraku a deti. Hluk a smrad obtezuje okoli a proto je potreba s nim nakladat rozumne.

        S nemravnym piratstvim, ktere je v prvni rade paraziticke to nema nic spolecneho. S piraty je potreba nakladat stejne jako s parazity.
        • Tak když podle tebe je ten kdo kouří blbec, tak ten kdo chlastá v hospodě je co? :)
          Nebo tam chodíš jenom na kofolu? :D
          • Záleží na míře. Alkohol v malém množství je nejspíše zdraví dokonce prospešný. Je ale zrádný svou schopností způsobit závislost a alkoholismus, jenž může vést až ke smrti. Není to nic vyjímečného, tudíž je i krajně nebezpečný. Alkohol proto nelze odmítnout tak kategoricky, nicméně pití nad míru, což by se dalo možná vztáhnout i na chlastání v hospodě, je už rovněž hloupé. Já do hospody chlastat nechodím, to nemá úroveň.
        • solomon.short
          nenapadlo te treba ze tam kourime, protoze nas serou otravna decka? v hospode maji stejne houno co delat, jen zamoruji prostor

          stejne jak cyklouni na cestach
          • Takze specificka forma agrese a nasili na detech? Ty asi budes jeden z tech, co najizdi do cyklistu, aby ho neobtezovali na silnicich, ze? A jsi presvedcen, ze na to mas pravo, protoze silnice patri automobilum. V podstate jde o anarchisticky projev prava silnejsiho, kdyz se nekdo nemuze branit, at jde z cesty a je jedno, zda se jedna o piratstvi, koureni, cyklisty nebo chodce na prechodech. A kdyz se brani pravne, tak je to hajzl. Ano, i takto bezohledni a socialne nizko vyspeli jedinci jsou mezi nami.
            • solomon.short
              jejdasku, narozdil od tebe jsem libertarian. Co se mi nelibi, komentuji, ale jinak proti tem jedincum nezasahuji. Takze si klidne plakej, stejne se IRL nepotkáme, takže ti to může být fuk :)

              Rozdíl je v tom, že já hospodu nepovažuji za veřejný prostor, ale za majetek provozovatele. Ten si má právo rozhodnout, koho tam chce.
        • kennyB
          Tak to jsi první, od koho slyším že kuřáci jsou blbci jen proto, že kouří. Ok, jsem blbec, beru to *3* *1* Ale s názorem na hospody nesouhlasím. Vždycky se v nich kouřilo, ale tento novej trend je na hlavu. Až to utichne, zase si někdo vymyslí něco jiného. Třeba že se nebu moct v hospodách prodávat alkohol. Ten je přece větší svinstvo, než cigarety. *3*
          • kouření je forma sebepoškozování ... je jedno, jestli si břitvou odřezáváš pruhy kůže nebo se nadechuješ kouře plného toxických a karcinogenních látek ... ale dokud tu břitvu a kouř nenamíříš proti jiným, je to tvoje věc - možná že bys ještě následně neměl chtít čerpat zdravotnické dávky ze solidárních fondů, resp. jsem pro zvýšení zdravotního pojištění kuřákům, feťákům a dalším rizikově se chovajícím skupinám. A pak ať už se ničí jak chtějí.
            • To ze pojistovny vyhodnocuji rizika svych klientu neni zas az tak neobvykle. Umim si to predstavit i u komercniho zdravotniho pojisteni.
            • Prasaak
              A já bych jestě zvedl pojištění lidem, co nejí zdravě. Na to bychom zřídili ústav a pravidelné kontroly jídelníčků. Taky těm, co jezdí v autě, na kole a vůbec všem sportovcům. A pane, voni sou hlava....
          • U hospod je to tezke. Argument ze neco bylo driv je slaby, driv byl i kanibalismus, otroctvi a tak dale, tradice neni zaruka spravnosti. Navic nikdo v hospodach kourit nezakazuje, jen musi byt prislusne oznaceny, aby bylo kazdemu zrejme, ceho se docka. Myslim ze by mely existovat i prostory pro kuraky a ti by meli respektovat, ze jinde se ve verejnych prostorech nekouri. Ja osobne bych resil spis nez hospody treba restaurace, vlaky, autobusy, obchody, nemocnice a podobne prostory pro verejnost. To ze se treba nekouri v autobuse je uz dnes brano za normalni, ale take to tak nebylo vzdycky a muselo se to prosadit. Dnes je to podle me pomerne jasne a dobre rozdeleno a jako jediny sporny prostor vnimam restauraci.

            Jinak ano, cigarety a alkohol jsou drogy a nevyzrala ceska spolecnost s nimi tezce zapasi, neumi je konzumovat rozumne a s mirou. V tomto smeru mame v evrope nejhorsi vysledky, prumerny vek zahajeni konzumace alkoholuje u nas myslim 14 let, tedy zacina se s tim uz na zakladni skole. Pokud dojdes k zaveru, ze tohle je pro ceskou spolecnost spatne (treba az to klesne na 12 let) a je s tim potreba neco delat, vezmes v uvahu, ze zakaz prodeje alkoholickych napoju do 18 let je neucinny, jake bys navrhnul ucinne napravne opatreni? At bude jakekoliv, vzdy bude nejakym zpusobem omezujici. Je to predevsím zalezitost vyspelosti samotne spolecnosti a toho jake ma vnitrni autoregulacni schopnosti, tedy moralku. V idealni spolecnosti bys nepotreboval v podstate zadne zakony a omezeni, ale my v idealni spolecnosti nezijeme. Zijeme ve spolecnosti, kde moralka je spis sproste slovo a zakony se dodrzuji, jen kdyz se musi. My sami si delame, to co mame a ti vyspelejsi doplaci na ty mene vyspele mezi nami.
  • Jason_dinAlt
    Těžení bitcoinů? To není zas takovej problém. Jen to zpomalí comp. Lepší by bylo, kdyby to třeba zavařilo a odpravilo nějakou důležitou drahou součástku. CPU, GPU nebo třeba HDD. To by byl príma trest pro zlodějíčky a vychcánky!
  • mocná "diskuse", jen co je pravda :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit