Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dildo_Vagins
    Ok, tak abych to konečně uzavřel, tak mi pouze vadila svastika na obrázku uživatele já_nic_nevím, což je v ČR jeden ze zakázaných nacistických symbolů. Satira a ironie mi opravdu nevadí, nechápu že to někteří nedokázali pochopit, ale to už není můj problém. Dotyčný si už avatara změnil, tak to už nemá cenu nadále řešit. Jo a na tupce, co stále nechápají, nereaguju. Takže si poslužte a v pohodě se tu vyblinkejte, ok ?

    PS : Abych zde nepsal pouze off topic, tak je samozřejmě problém když polovina vývojářského týmu zaučuje nováčky a polovina je závislá na práci té první, nicméně něco jako že by hra nevyšla vůbec nehrozí ani v nejmenším. Nevěřím tomu, že by to Dan Vávra vzdal, nebo něco podobného.
    Mimochodem nadpis článku je dost mimo mísu.
    • Hele Dildo, sám se tu rozčiluješ, že se tu někdo dopouští "protiprávního" jednání (v závorkách protože se nejedná o propagaci hnutí potlačující lidská práva), ale ty děláš to samé!!! (opravdu svým jednáním porušuješ zákon a kdyby jsi podal trestní oznámení na já_nic_nevím, tak by jsi byl potrestán za křivé obvinění)

      Víš, když Ti něco vadí, tak si něco málo nastuduj o zákonech. Víš... ono nestačí si jen přečíst paragraf, ale musíš se ho naučit číst (teorie práva). Jestli budeš mít zájem, tak se Ti to někdy pokusím vysvětlit...
      • Dildo_Vagins
        Takže podle tebe je ok, mít hákový kříž v avatarovi a prezentovat se jím a vůbec to i cpát ostatním ???
        Jestli je to vypatlanej neonazi nebo rádoby vtipálek, tak ať jde někam kde to lidi bude zajímat. Protože kdyby se hákovým křížem prezentoval veřejně na ulici, tak by dostal minimálně do držky a maximálně by ho sbalili cajti, za propagaci hnutí potlačující lidská práva.

        ale ty děláš to samé!!! ""
        On tam hákový kříž v avatarovi měl, já jsem na něj oznámení nepodával, jak jsem teda prosim tebe JÁ porušil zákon ? Ty nejsi tak uplně v tý tvý hlavičce ok, viď ?

        PS : Přidej si tam ještě tak 10 vykřičníků, ať si připadáš důležitější....
      • Oprava: místo v závorkách mělo být v uvozovkách.
        ... přeci už je po půlnoci... *1*
    • wenceslaus
      Alespoň na něčem se shodnem (druhý odstavec).
      • Dildo_Vagins
        Alespoň že tak. *3*
    • Chim
      Satira.

      Žádného pana Satyru bych do toho nezatahoval.
      • Dildo_Vagins
        Dík. Opraveno.
      • Jack1947
        Přesně *15*
    • Abych to úplně uzavřel, tak ty si byl mimo po celou dobu a divím se že ti to vůbec nedošlo. Hlavní je že je uzavřeno. TO bylo to o co ti HLAVNĚ ŠLO, nebo ne? *3*
      • Co ty jsi za ichtyla ? Co mu jako nemělo dojít ? Hákový kříž je u nás zakázaný symbol, v tom má pravdu, nejsi náhodou trošku na hlavu ???
        • wenceslaus
          "č. 140/1961 Sb Kdo podporuje nebo propaguje hnutí, které prokazatelně směřuje k potlačení práv a svobod člověka nebo hlásá národnostní, rasovou, náboženskou či třídní zášť nebo zášť vůči jiné skupině osob, bude potrestán odnětím svobody na jeden rok až pět let.

          Odnětím svobody na tři léta až osm let bude pachatel potrestán,
          a) spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 tiskem, filmem, rozhlasem, televizí nebo jiným podobně účinným způsobem,
          b) spáchá-li takový čin jako člen organizované skupiny, nebo
          c) spáchá-li takový čin za stavu ohrožení státu nebo za válečného stavu."

          Nikde tam spojení hákový kříž ani swastika není. Ten symbol se považuje za zakázaný protože je těžké prokázat, že nejde o propagaci hnutí směřující k potlačení práv a svobod člověka (atd.).

          Přišlo mi divné, že tolik lidí lpí na tom kříži a zbytek je jim jedno. Navíc nerozlišují, v jakém kontextu je použitý.
          • Dildo_Vagins
            Po 2. světové válce už to bude jen a jen znak nacismu a ničeho jiného, alespoň že v Německu a ještě v jiných dalších zemích to pochopili... takový tupce jako jsou neonacisté a podobný "lidský" odpad bych bez varování střílel. Člověk se až stydí, že tu žije s takovou verbeží a "státu" to vůbec nevadí...

            PS : Mít hákáč v avatarovi je uplně stejný, jako bys ho měl namalovanej na tričku a procházel by ses jen tak po městě.
  • Chim
    Co jste provedli s tím roztomilým koťátkem v krásném zeleném kabátku?

    Vrazi!!! *13*
    • Jack1947
      Taky mi je to líto, bylo to pěkné a tahle fotka je už horší ale budiž. Mimoto z blba vaginse sis neměl nic dělat. *4*
      • Dildo_Vagins
        Vím, že postižený lidi by se mlátit neměli, ale u tebe bych udělal výjimku, ty to totiž nutně potřebuješ hochu.
  • Nechceš už toho nechat?, takovéhle zbytečné sáhodlouhé kecy kvůli jednomu obrázku si fakt debbil. Respkt. si větší deebil než se předpokládalo. Chápeš že tvé výlevy nikoho nezajímají co je komu potom že ty to neshledáváš legálním nebo co. Už se prober a nejen tady si ostuda českého internetu, odpad větší než Veskoslav. Tak se zamysli nad sebou , probíráš blbosti a tebe to fakt baví co? Svinit diskusi.
    Idiotů jako ty je všude plno, takže klid.
    • Dildo_Vagins
      Jsi velkej kluk, poplácej se ( sarkasmus, jsi nula co tu dělá ramena ). Diskuze je od toho aby se diskutovalo, ten jeho avatar rozebíralo několik diskutérů pode mnou, takže jdi zase do prdelle, ok ?

      PS : Nulo, do očí bys mi to neřekl, to ti garantuju. *3*
      • Chim
        Pokud máš pocit že došlo k porušení nějakého zákona, proč se neobrátíš na příslušný státní orgán?
        • Dildo_Vagins
          To bych samozřejmě mohl, protože k porušení zákona došlo. Dokonce bych mohl nahlásit i tento server, po tom by ale neštěkl ani pes, návštěvnost oproti i takovým serverům jako jsou novinky.cz je takřka nulová. Holt je tu asi mnoho hňupů z DSSS, co si myslí, že vyholit si hlavu, pověsit nacistickou vlajku doma na zeď je "cool". Tak já vás teda nechám při tom, jenom se nedivte "reakci" normálních lidí, až vylezete ze svých pokojíčků ven..
          • Jack1947
            Vaginsy ty si normální debbil. Co na tom že je pro tebe svastika (ještě píšeše swastika omg) symbol hákového kříže hitlera. To udělal až hitler, předtím to byl normální symbol který využívali např britské jednotky. Nebo skauti... fakt blb.
            • Dildo_Vagins
              Rettardovanej iddiot mě nemůže urazit, snaž se víc bezmozku...
              Prej "pro tebe je to symbol Hitlera", musim tě zklamat, VĚTŠINA bere hákový kříž jako symbol nacismu.
              Tobě už pomůže jenom pád ze sedmýho patra, nebo ještě zkus strčit hlavu mezi futra a prudce zabouchnout...
          • Prasaak
            Vy musíte mít těžký život, mistře. Být arbitrem pravdy a lásky ve světě plném zhoubných obrázků, kde se nacismus skrývá i za nevinně se tvářícími věcmi. Plně Vás podporuji, mistře.
            • Dildo_Vagins
              Tak určitě, můžu mít "těžší" život než někteří jiní lidé, protože jsem se rozhodl řešit věci, které mi vadí a ne jen nad nimi mávnout rukou. Žádný "arbitr pravdy a lásky" nejsem, vadí mi nacismus/ symboly a vypatlaný vyznavači, tak jako jiným normálním lidem. Jestli to tobě nevadí, tak by se to chtělo nad sebou zamyslet...
  • Zaklínač 3 bude lepší než tahle vyhypovaná hra, a taky bude dříve.
    • wenceslaus
      Zaklínač bude předně něco jinýho. Taky si ho rád zahraju (tohohle fantasy je tak málo). Má větší hráčskou základnu, delší historii a víc peněz na vývoj... jo, asi bude úspěšnější. Ale víc se těším na Kingdom Come.... pokud splní, co slibuje.
  • Lidi, to fakt nechápete rozdíl mezi obrázkem s heilující Hello Kitty a propagaci nacismu? Btw. jsem si dost jistej, že kdyby tady někdo měl avatara s Che Guevarou, nebo nějakym podobnym kriplem, tak nikdo neřekne ani půl slova.
    • Dildo_Vagins
      Chápeš, že má na profilovym obrázku nacistický symbol ( hákový kříž na opasku ) ??? Hajlující kočka je mi u prdelle.
      • wenceslaus
        *1* Fakt pěkný. Takže ti jde jen o těch pár čar a ne o tu podstatu, co?
        • Dildo_Vagins
          Nic nevíš. Opravdu si myslíš, že umíš číst myšlenky ? Musím tě zklamat, neumíš.
          • wenceslaus
            Pardon, předpokládal jsem, že tu slovy prezentuješ svoje myšlenky :-D Já hlupák....
            • Dildo_Vagins
              Aspoň že to přiznáš...
      • Takže podle týhle logiky dokumenty z 2. světový, Wolfenstein, South Park, Hinduisti, a AFA (taky maj používaj hákáč, co na tom, že přeškrtnutej) taky propagujou nacismus? Problém neni v symbolu, ale v souvislostech, ve kterejch je použitej. A zrovna v tomhle konkrétnim případě v tom propagaci fakt nevidim.
        • Dildo_Vagins
          Nastuduj si zákon, který jsem zde v diskuzi uvedl a nepiš tu hovadiny, dík.
          • Tak předně v tom zákoně o symbolech není ani slovo, ale pokud bych byl ochoten připustit, že zobrazení hákového kříže = propagace nacismu, platí propagace na všechny příklady, které jsem uvedl výše. Což je evidentně nesmysl. A tak mi nezbývá, než se vrátit k možnosti, že o tom, zda dochází k podpoře a propagaci hnutí směřujících k potlačení práv a svobod člověka, lze rozhodnout pouze na základě kontextu, ve kterém byl symbol použit. Osobně ten paragraf považuju z mnoha důvodů za hloupý, ale to by bylo na dlouho a já nemám náladu tu sepisovat x stránkové elaboráty, které si stejně nikdo nepřečte.
            • Dildo_Vagins
              Já mu tu srandu neberu, vadil mi tam ten hákáč ( teď tam má Chaplina a s tím problém nemám ), nic jinýho. A co se plešek týče, tak ti jsou na úrovni cikánů, když je jich hodně, tak jsou silný. Ale když jde jeden po ulici, tak jde jak připosrannej a bojí se aby nedostal od někoho do držky.

              PS : Když se podíváš na pochod DSSS, tak to vypadá, že je nácek každej druhej ( ne-li skoro každej ).
              Taky mi vadí cikáni, ale tim že ze sebe udělám plešatýho, hajlujícího vypatlance problém nevyřeším.
            • Tak pozor, já rozhodně netvrdim, že by mě nějak překvapilo, kdyby za tu kočku ja_nic_nevim dostal flastr. Co tvrdim je, že by člověk měl používat mozek, aby dokázal rozlišit srandu od propagace nacismu. Další co tvrdim je, že ten paragraf je debilní a vůbec by neměl existovat. Zaprvý kvůli lidem, který vytrhávaj věci z kontextu a nedokážou se na problém podívat s nadhledem, zadruhý proto, že nacismus je u nás naprosto marginální záležitost (schválně, kolik znáš nácků starších, než 25 let? A teď myslim opravdu nácků, ne dementů, co si s trojkou v žíle hajlnou v putyce). A mimochodem neber si vůbec do huby plešky, evidentně víš o skinech úplný prd (tyvole, proč je skin*ead zakázaný slovo?)
            • Dildo_Vagins
              Chápeš, že on je tu sám za sebe ? Veřejně tu propaguje nacistický symboly, to nemůžeš srovnávat s hrou nebo filmem. Když si dá někdo obrázek hajlující postavy + nacistický symboly, tak je uplně irelevantní jestli to myslí jako satyru nebo ne. Víš co se stalo těm vojákům, co si na helmu namalovali symboly SS ? Kdyby si tenhle jouda tohle dovolil v německu, tak by se nestačil divit kde a jak rychle by skončil, Tady v Čechách je holt většině věšchno ukradený a každej si dělá co chce....
          • wenceslaus
            Taky bys mohl...
            • Dildo_Vagins
              Viz co jsem napsal pod jeho komentář...
            • wenceslaus
              Viz co napsal Prase níže. :-)
            • Dildo_Vagins
              Ne, já jsem ho vůbec nečetl předtím, než jsem ho tu uvedl, tobě to moc nepálí viď ?
      • Jack1947
        Nacistický symbol, který není ani vidět, přestan trollit ježíší hloupej si na to až moc. *7*
        • Dildo_Vagins
          Ty se radši ani nepokoušej nic psát, můj čtyřletej synovec umí líp česky jak ty...
          • Prasaak
            Nač tolik skromnosti, mistře? Lingvista jste brilantní. Líbí se mi, jak jste použil výraz "satyra" s odkazem na antickou mytologii. Leč ve své dutosti nejsem bohužel schopen rozkrýt tu geniální souvislost:(
          • Jack1947
            Chápu že si přiblblej troll ale už to trochu přeháníš... ...i je mi zbytečný se s tebou vybavovat *7*
            Máš jen svou pravdu, je mi líto že jsou i tací ale co no svět kde žijem.
            • Dildo_Vagins
              Zdar a už se nevracej, příště na mě vůbec nereaguj, nejsem archeolog/ lingvista abych po tobě luštil tu tvojí řeč, díky.
  • Dildo_Vagins
    Hele ty, já nic nevim, nevadí ti že tu propaguješ nacistický symboly ( opasek na hajlující kočce ) ? A redakce s tím taky nic nedělá, zajímavé... přitom to zákon č. 140/1961 Sb jasně zakazuje a může dojít k odnětí svobody na 1-5 let.
    • Prasaak
      Já bych na něj zavolal sluníčkové Einsatzkommando pravdy a lásky. Republiku si rozvracet nenecháme!
      • Dildo_Vagins
        Co to meleš ? Nejsi náhodou dutá pleška ?
        • Prasaak
          Famózní dedukce, mistře. Odkryl jste holou pravdu i pod nánosem laciného sarkasmu. Podepíšete se mi, prosím, na moji dutou plešku? Samozřejmě až poté, co Váš inkvizniční soud svobody zbaví svět veškerého závadového diskursu v podobě obrázků militantních kočiček.
    • wenceslaus
      Jenže musí jít přímo o propagaci hnutí a je otázka, zda se tohle dá považovat za jejich propagaci. Nikdo průměrně inteligentní a plně při smyslech by to za ni nepovažoval.

      Přijde ti to jako náborový obrázek?
      • Dildo_Vagins
        Když se podíváš na jeho profil ( tam kde je obrázek větší ) tak na opasku uvidíš hákový kříž - propagace nacismu.
        • wenceslaus
          Já vím - ale nemůžeš tam dát rovnítko. Je hákový kříž na modelu Me Bf-109 v měřítku 1:72 propagace? Nebo karikatura? Myslím, že těžko.
          • Dildo_Vagins
            Pokud nepoznáš rozdíl mezi vojenskou technikou a nějakym joudou co si dá hákáč na profilovej obrázek, tak se stebou nemám o čem bavit.
    • Na svůj obrázek z Pána prstenů máš taky licenci že?
      • Dildo_Vagins
        Zřejmě si to nepochopil, propagace nacismu/ symbolů je trestná v jakékoliv podobě. Na avatara nepotřebuju licenci. Takže jsi IMHO totálně mimo.
        • Jakto, že ještě nezakázali nového Wolfa?

          Jak je vlastně definován rozdíl mezi propagací a ilustrací (dokumentární např.)?
          • Dildo_Vagins
            Nauč se používat google.
            • Prasaak
              A Ty vytáhni hlavu z prd*le.
        • Bych rek ze totalni mimon ses tu leda ty ... Mimochodem, na ten obrazek samozrejme souhlas drzitele prav potrebujes.
          • Dildo_Vagins
            Ne, nepotřebuju, nemám z něj žádný zisk. Víš kulový, tak prosim tě nic nepiš, dík.
  • Jack1947
    Hovnousek má zatemněný pohled na svět skrze Vávru, zřejmně i z osobního ztroskotání na něj musí tlít špínu. Snad si myslí že tady každý je Vávrůf fanda a líbal by mu zadek nebo nevím *15*

    Fakt nechápu ůčel rozvíření diskuse, těmito zoufalými výroky. Vávra má vytřibený styl a i to vystupování
    je takoví jiné než u ostatních. Jenže Vávra si to může narozdíl od jiných i dovolit. Zato ty budeš jen za hlupáka co nepřeje uspěch. Nemá zjevně toho vousatého pána moc rád. Fakt k popukání jo ještě ten nick o lecčems taky svědčí. Až to dotáhneš minimálně někam podobně jako Vávra máš právo na jeho špinění a remcání jinak budeš jen pro smích. V horším případě na hlavu.
    • To neni natura Ceska, ale lidska. Jen se staci podivat na Youtube komentare.
  • Vyzera to uzasne...klobuk dole! Akurat som si vsimol, ze v novom builde su textury zeme a bahna velmi vybledle oproti prvej/hlavnej dedine {kde Dan navstivil kovaca}. Bahno a zem tam vyzera o moc lepsie az priestorovo...
  • Pusobi to na me tak, ze Hovnousek ma s Vavrou nejaky osobni spor nebo problem a tady se mu zbabele pres radoby kritiku, ve skutecnosti urazky, msti.
    • Chápu, že to tak muze působit, ale ve skutečnosti tomu tal vubec není. Jediné, co mi na Vavrovi osobně vadí je jeho namyšlenost a arogance, zejména vzhledem k jeho přednáškám o vývoji her na GDS, kde vzdy mluví jako vývojářský guru, který ma za sebou desítky her a je mistrem světa v game designu. Ale to je subjektivní postoj, který nema na moji kritiku vliv. Spíš mi vadí ta jeho neskromna suverenita s niz pri predstavovani Paskvildomu vyrukoval, nasliboval hory doly, zkritizoval všechny dosavadní rpg (zde ovšem podotýkám, ze se zcela ztotožňuji s jeho kritikou Skyrimu!) a on udělá tedy ve sve hře vše jinak, tudiz to bude bomba. A spousta lidí vypla mozek a skočila mu na to jako mouchy na lep. A zatím v podstatě nebylo ze hry nic zasadniho odhaleno. Mluvim o hre jako takové. Ze si licencovali (jiz volne dostupný) CryEngine nebo ofotili Rataje nad Sazavou mi nepřijde jako základni kámen úspěchu. Zatim ovšem odebrali 3rd person pohled coz je v rpg dost problém, prptoze hráč nevidí novou zbroj a vyzbroj ve hře. Dale odstranili veškeré magicno, fantasy a příšery. Takze zůstane jen nudny středověk. Aby fungovala hra ve středověku, tak by musela byt setsakra kvalitní a Vávra zatim nic kvalitního neukázal. Tak proc mam byt na vetvi a psat do diskuze jaka je to bomba. To by bylo opravdu falešné. Vávra a Paskvildom potrebuji zpětnou vazbu, sam Vavra ted uznal ze některé konceptuální zmeny budou nevyhnutelné, a ja se bojim, ze to talhle pujde dal po dalsi tri roky. Kdybyste se vsichni zamysleli nad neperspektivnosti projektu v jeho soucasne podobe a ozvali se, treba byste Vavroci usetrili spoustu zklamani v budoucnu. Tim, ze ho budete slepě adorovat mu v teto fazi vubec nepomuzete...
      • Chim
        Nevím jaký máš problém, ale přeji ti, aby se ti ho (třeba i za pomoci odborného lékaře) podařilo vyřešit.
      • Jeho namyslenost a arogance nesaha ani po kotniky tem tvym. A na rozdil od tebe, on aspon neco dela a ma za sebou nejake (a dobre) vysledky.
      • ucho
        Takže Jejdasek měl pravdu, protože dle tvých slov tomu rozumíš jako koza petrželi :)
      • wenceslaus
        Kdyby byl tak arogantní, tak by nepřipouštěl pochybnosti. Suverenitu beru v jeho pozici jako nutnost.
        To, že nebylo nic zásadního odhaleno ti, zdá se, nebrání v hodnocení.
        Nudný středověk? Asi moc netušíš... ale dejme tomu, že protebe opravdu nudný. Jak můžeš vědět, že tu není dost lidí, kteří tohle opravdu chtějí? Warhorse mají alespoň průzkum - co máš ty?
        Dej si pozor, abys ses nestal tím Vávrou o kterém mluvíš.
        • Jenze středověk BYL nudný. Lidi obdelavali pole, mleli mouku a obcas se vzali po hlavě palcatem nebo dzbanem od piva. Jedna věc je, ze je (pro nekoho - viz ten pruzkum) zajimave studovat historii a druhá pak vlozit dej videohry do středověkých reálií a úzkostlivě lpet na historické věrnosti. Je zábavné studovat vesmír ? Ovsemze ano, nicmene realisticke rpg z Měsíce? = nuda. Vetsina lidi nevi, co chce. Proto chci, aby se zamysleli, zda opravdu chteji relistickou hru ze středověku nesmyslne svazanou ceskymi realiemi, obsahujici realistické e rpg souboje (wtf) , bez 3rd person pohledu, avsak s úžasnou simulací bláta (viz příspěvek vyse)
          • Nudny jsou tak leda gamesy, kde porad nekdo trapne kouzli ... sesila nejaky nesmyslny blesky/ohnicky/...
          • wenceslaus
            Máš prapodivnou představu o středověku. K měsíční krajině měl dost daleko. Navíc hry nejsou o běžných, průměrných jedincích, které nic zajímavého nepotkalo. Je to RPG, takže tam bude důraz na příběh. Nemá jít o simulátor nevolníka 15. století.

            Zrovna tou dobou žil ve Francii rytíř, naprosto oddaný rytířským ctnostem a Johance z Arku. Dokonce vyzval na souboj pána hradu, kterémy byl nucen prodat svůj hrad, protožebyl krutý k poddaným.
            Jenže se zapletl s jistým podvodníkem, alchymistou a začal se věnovat okultismu. Dokonce začal ve sklepeních hradu obětovat malé děti. Později vypověděl, že nechtěl, aby byli pošpiněni hříchem a tak jim umožnil odejít ještě v nevinosti - bylo jich údajně až na sto. Gilles de Reis byl pak popraven.

            Podle mě zajímavá předloha. Rozhodně to nezní jako nošení pytlů a plení pole.

            To yvoje "bláto" může být pro někoho přemíra efektů kouzel, nevkusně obří zbraně... a pod u jiných her.
  • ...brod je ještě daleko...klíííd *3*
    • Brod je daleko, ale uz ted se Vávra po kolena boří do špinavého, pachnouciho bláta svého nabubreleho ega, které mu veli do hry splacat vsechno, co ho napadne, aniž by měl hotový zakladni koncept, jak sam konečně priznal. S takovou se k brodu nikdy nedostane...
      • wenceslaus
        Já myslím, že právě přiznal, že do hry nemůže dát všechno co by chtěl, protože na to není čas (viz blog).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit