Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • flash789
    Lariany mam rad. Libi se mi jejich pristup k věci a neformalnost, na nic si nehrajou. jejich první velka hra Divine Divinity byla hodne originalni a skvele udelana, mix Diabla a Baldurs Gate a musela jim dat v pomerne skromných podmínkách pekne zabrat, pac co se tyce propracovanosti je az k nevire co do hry dokazali nacpat. takze na Original Sin jsem rozhodne zvedav, jen me mrzi ze se museli uchýlit k dofinancovani přes kickstarter a k debilni mode jmenem early acces. Snad jim to vyjde a hra bude mit uspech, protože pak je velka sance ze bude nasledovat plnohodnotne Divinity 3:)
    • Musím poznamenat, že Ego Draconis + ten datadisk na jehož jméno si vlastně ani pořádně nevzpomínám, mě svého času poměrně dobře bavil. K dokonalosti to sic mělo daleko, ale minimálně zkusili uplatnit pár zajímavých nápadů. Dalo by se říci, že šlo spíš o budget, ale rozhodně zajímavější, než řada jiných aspirantů na pozici Top RPG.
      • flash789
        flames of vengeance byl ten datadisk. Jinak Divinity 2.Ego Draconis (nebo komplet edice Divinity 2:Dragon Knight Saga) je super hra, a v době kdy vysla to rozhodne jako budget nepůsobilo, spis naopak..hra byla graficky opravdu pekna a nabízela toho opravdu hodne.
        • To jo hlavně ty questy do dneška si pomatuju jak člověk muel svést truhlu aby se mu otevřela a dala loot *1*
  • Pro mě jako fanouška RPG jasná koupě *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit