Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • flash789
    Lariany mam rad. Libi se mi jejich pristup k věci a neformalnost, na nic si nehrajou. jejich první velka hra Divine Divinity byla hodne originalni a skvele udelana, mix Diabla a Baldurs Gate a musela jim dat v pomerne skromných podmínkách pekne zabrat, pac co se tyce propracovanosti je az k nevire co do hry dokazali nacpat. takze na Original Sin jsem rozhodne zvedav, jen me mrzi ze se museli uchýlit k dofinancovani přes kickstarter a k debilni mode jmenem early acces. Snad jim to vyjde a hra bude mit uspech, protože pak je velka sance ze bude nasledovat plnohodnotne Divinity 3:)
    • Musím poznamenat, že Ego Draconis + ten datadisk na jehož jméno si vlastně ani pořádně nevzpomínám, mě svého času poměrně dobře bavil. K dokonalosti to sic mělo daleko, ale minimálně zkusili uplatnit pár zajímavých nápadů. Dalo by se říci, že šlo spíš o budget, ale rozhodně zajímavější, než řada jiných aspirantů na pozici Top RPG.
      • flash789
        flames of vengeance byl ten datadisk. Jinak Divinity 2.Ego Draconis (nebo komplet edice Divinity 2:Dragon Knight Saga) je super hra, a v době kdy vysla to rozhodne jako budget nepůsobilo, spis naopak..hra byla graficky opravdu pekna a nabízela toho opravdu hodne.
        • To jo hlavně ty questy do dneška si pomatuju jak člověk muel svést truhlu aby se mu otevřela a dala loot *1*
  • Pro mě jako fanouška RPG jasná koupě *3*
  • Keyz
    https://www.youtube.com/watch?v=nDaYWfqJD3g
    Super jak to je logické. Lze vytvořit kaluž a na to použít blesky apod. Borci si z dali záležet.
  • To, abych raději nakoupil pc myši do zásoby *3*
    • eStar
      Z jakého důvodu? Jen jestli nečekáte Diablovku, ta to určitě není.
  • Vyzera ze to bude riadna pecka, urcite to bude jedno z naj RPG roka

Vyzbierali uz 944,282 $, povodne pozadovali 400,000...

Zberatelska edicia: http://www.divinityoriginalsin.com/blog.php?news=52
  • Hodne sa tesim. Sice som hral len D2:DKS, ale tuto hru som hned backol, pretoze D2 ma bavilo hooodne. Fajn humor, krasna hudba, aj boje zaujimave, proste super hra. Sa chystam ze si kupim aj tie povodne hry
  • Kr.Pa
    Jak to bude s multakem ? U Dragon commandera to po sr a li a nechali to jen na Steamu (mimo steam nebylo mozné najit nekoho na multak). Tak chci vedet, zda si mam vzit steam verzi nebo gog.
    • Já bych to bral na GOGu už jen proto, že to tam zkrátka vyjde jako DRM-free a multiplayer se případně dořeší přes GOG Galaxy, na který bychom neměli čekat dlouho...
  • Cau všimli jste jsi, že i když ve složce ze hrou výmažete celou složku "Localization" tak to na hru nemá vůbec žádny vliv? Nevite tedy odkud pak ta hra bere texty do hry, když veškeré texty jsou úmistěné právě v té složce?
  • Keyz
    Dobré je to porovnávací video: https://www.youtube.com/watch?v=HevrTza0Nxg
  • montatatana
    Chvilku jsem myslel, ze se na tom uvodnim artu drzi za ruce. A ono ne. Zklamani :(
    • Taky se drží.... ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit