Přejít na výpis diskuzí
Legendární Ultima Underworld se vrací s oznámenou Underworld Ascendant
2.7.2014 | Aleš Smutný
26 příspěvků
-
UU2 byla jedna z mych prvnich originalek a soucasne jeden z nejlepsich hernich zazitku. Kez by se tohle povedlo...
-
UU1 jsem dohral pomerne nedavno. Vedle Wizardry 7 mozna nejlepsi RPG historie. Neskutecny design kobek, atmosfera, spoustu NPC. Genialni hra. K tomu novemu projektu jsem pochopitelne znacne skepticky, jako ke vsem novemu od roku 2001 :)
-
Připomínám Arx Fatalis...
-
UU2 bol snad jeden z najlepsich dungeonov, runova magia a paradne kobky!;) Skvela sprava!!
-
takhle si představují pcčkáři nextgen?
-
-
takhle si pcčkáři představují kokota
-
-
Mam z toho pocit, ze na to nemaj licenci, kteoru porad vlastni EA.. rad bych se plet. Takze timto zpusobem si to muzeme oznamit i u Polacku na dvorku.. Ted vazne, pokud udelaji pomylneho nastupce s jinym jmenem, tak je to urcite dobre.
-
A víte, že původní hra vyšla dřív než Carmackův Wolfenstein 3D ? .... a funguje dodnes narozdíl od ID ;)
-
-
to pusť přes dosbox, už to udělali i pro blbce, takže stačí exáč přetáhnout na ikonu na ploše..
-
-
Podle mě Ultima Underworld už má celou řadu pokračování - i když ne přímých - a sice další hry Warrena Spectora, tj. System Shock, Thief, Deus Ex... v podstatě na ní pořád narážíme v těch různých Dishonored a dalších klonech Spectorových her. Ale na pokračování skutečné UU bych se samozřejmě těšil. Jen nevím, jak to mají s autorskými právy - nedělá Avatara Lord British?
-
-
Dishonored je ovšem pořád moje nejoblíbenější novodobá značka. Asi že to dělali autoři původního Thiefa, nebo co..
-
Ale notak, prirovnavat UU k novodoby stealth slatanite typu Dishonored, ktera zabodovala jen protoze, se vsichni muzou zblaznit z neokoukany steam punk victorian age grafiky.
-
-
Souhlasím, nešlo mi to, ty hry srovnávat, ale spíš ukázat, že Ultima Underworld má řadu duchovních nástupců a pokračování - především zmíněná Spectorova díla, ale i jejich dnešní komerční napodobeniny typu Dishonored.
-
-
-
Skvele, hry meho mladi. Stale parim stare verze z Gog.com.
-
-
:( Aha ... takže další hra co už je na GOGu ...
-
-
Tak je to 20 let od originalu a je to trochu poznat. A pokud nebudou moc menit na hernim konceptu, tak se dockame RPG roku, protoze zadne lepsi single player RPG jsem bohuzel nehral a to mam na krizku dohranych 80 RPG.
-
-
přseně, a jak tu píše někdo o těch duchovnich nastupcich, tak zapomnel zminit 99% RPG co od ultimy vyšlo, všechny to kopirujou tak dlouho, že uz o tom sami ani neví... vše už bylo v Ultimě Underworld 1!!
-
-
-
-
původní Ultimu Underworld jsem dohrál, ale mezi krysou v první chodbě a čertem na konci mám totální okno co tam vlastně bylo *4*
-
-
nemáš to hrát zkouřenej!
-