Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • také chceme přilákat nové hráče

chapem, ale smutim
  • Tak to je super zpráva, UU1-2 byly perfektní dungeony, snad z toho vyleze něco hratelného, držím palce.
  • UU2 bol snad jeden z najlepsich dungeonov, runova magia a paradne kobky!;) Skvela sprava!!
  • Skvele, hry meho mladi. Stale parim stare verze z Gog.com.
    • :( Aha ... takže další hra co už je na GOGu ...
      • Tak je to 20 let od originalu a je to trochu poznat. A pokud nebudou moc menit na hernim konceptu, tak se dockame RPG roku, protoze zadne lepsi single player RPG jsem bohuzel nehral a to mam na krizku dohranych 80 RPG.
        • přseně, a jak tu píše někdo o těch duchovnich nastupcich, tak zapomnel zminit 99% RPG co od ultimy vyšlo, všechny to kopirujou tak dlouho, že uz o tom sami ani neví... vše už bylo v Ultimě Underworld 1!!
  • Veta "ale take chceme prilakat nove hrace" se mi nelibi. Snad to neznamena, ze to bude tabletoidni hovadina jako M&MX.
    • Mně se MMX moc líbilo, podle mě je to zatím jedna z nejlepších her letošního roku. Moc nechápu, co se komu nelíbí - dobrá old school RPG.
      • solomon.short
        přesně tak
        • Tak to asi jedinej dungeon co jste hrali byl grimrock...
  • Připomínám Arx Fatalis...
  • UU1 jsem dohral pomerne nedavno. Vedle Wizardry 7 mozna nejlepsi RPG historie. Neskutecny design kobek, atmosfera, spoustu NPC. Genialni hra. K tomu novemu projektu jsem pochopitelne znacne skepticky, jako ke vsem novemu od roku 2001 :)
  • ano !
  • ruthan
    Mam z toho pocit, ze na to nemaj licenci, kteoru porad vlastni EA.. rad bych se plet. Takze timto zpusobem si to muzeme oznamit i u Polacku na dvorku.. Ted vazne, pokud udelaji pomylneho nastupce s jinym jmenem, tak je to urcite dobre.
  • původní Ultimu Underworld jsem dohrál, ale mezi krysou v první chodbě a čertem na konci mám totální okno co tam vlastně bylo *4*
    • nemáš to hrát zkouřenej!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit